Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Pennelope / Magnetyczna

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
Marcin231

Re: Pennelope / Magnetyczna

Post autor: Marcin231 » sob gru 07, 2019 10:50 pm

Dużo szczekasz prostaczku. Sensu w tym brak. Może wirtualne panny z SU docenią takiego bohatera. Nie wiem ;)

Pennelope

Post autor: Pennelope » ndz gru 08, 2019 4:01 am

Ależ Panowie, bez wyzwisk.

Marcinie, skoro tak, to zwracam honor, przyznaję rację i przepraszam. Tak, mareihuanen również potrafi mocno uzależnić. Po prostu podjęłam defensywę własnej osoby, bo wyszłam z nałogu, a bardzo niesłuszne jest dla takiej osoby jest twierdzenie, że dalej w tym siedzi po uszy.

Wiem coś choć raz to się wypowiem. :D

I chociaż w moim wątku proszę Panowie/Panie o kulturę, nie obrzucać się chujami tylko jak już to penisami.

HumbIliveinhAArlem

Post autor: HumbIliveinhAArlem » ndz gru 08, 2019 10:07 am

Marcin231 pisze:
sob gru 07, 2019 10:50 pm
Dużo szczekasz prostaczku. Sensu w tym brak. Może wirtualne panny z SU docenią takiego bohatera. Nie wiem ;)
Oby nie doceniły bo nie interesują mnie szołapowe kobiety 8-)
wpadam potrolować, dewiantów, normalnych, nienormalnych, księży,dentystów i psychopatów. Czasem też cyganów
Bohaterem jestem tylko w Red dead Redemption :lol:

Marcin231

Post autor: Marcin231 » ndz gru 08, 2019 2:30 pm

Pennelope pisze:
ndz gru 08, 2019 4:01 am
Ależ Panowie, bez wyzwisk.

Marcinie, skoro tak, to zwracam honor, przyznaję rację i przepraszam. Tak, mareihuanen również potrafi mocno uzależnić. Po prostu podjęłam defensywę własnej osoby, bo wyszłam z nałogu, a bardzo niesłuszne jest dla takiej osoby jest twierdzenie, że dalej w tym siedzi po uszy.

Wiem coś choć raz to się wypowiem. :D

I chociaż w moim wątku proszę Panowie/Panie o kulturę, nie obrzucać się chujami tylko jak już to penisami.
Gratuluję silnej woli i trzymaj się tego ;)

_msn_

Post autor: _msn_ » śr gru 11, 2019 8:40 am

Spoko laska, tylko za dużo pije na trans 😊

Marcin231

Post autor: Marcin231 » śr gru 11, 2019 9:37 pm

Jakoś trzeba się znieczulić przed rozebraniem się dla całej Polski ;)

shape89

Post autor: shape89 » czw gru 12, 2019 5:44 am

Marcin231 pisze:
śr gru 11, 2019 9:37 pm
Jakoś trzeba się znieczulić przed rozebraniem się dla całej Polski ;)
Showup to nie cała Polska, a ona coraz bardziej się stacza :roll:

Pennelope

Post autor: Pennelope » czw gru 12, 2019 9:22 am

Z pełnym szacunkiem, ale to czy ja piję, i czy jest to dą perinią czy denaturat sączony przez chleb tostowy, to tylko i wyłącznie moja sprawa. Może w końcu byście się zajęli ocenianiem cycków w skali 1-6 lub długości warg sromowych, a roztrząsanie problemów natury "czy ona pije" zostawić do momentu aż od % zarzygam kamerkę i uniemożliwię ocenę powyższych.

Zapewniam, że nie muszę się znieczulać przed rozebraniem chłopcze. Bywało, że tańczyłam na wieczorach kawalerskich przed pięćdziesięcioma+ osobami na żywo więc mnie nie rozśmieszaj :D :P

Straszne miejsce sobie tu zrobiliście, dziwię się, że administracja pozwala istnieć takiemu forum i jeszcze się chwali, że jest oficjalne. Aż się odechciewa wchodzić na su :roll: ale najpewniej taki jest cel niektórych osób, więc uj. Po prostu żegnam to forum, nie zamierzam więcej się bawić w zapasy ze świnią, zostawiam pełne pole do popisu i rozważań na temat.. W sumie chuj mnie to obchodzi.

Niech żyje bal i wątek Eli meneli :D

Pozdrawiam :lol:

_Cristal_

Post autor: _Cristal_ » czw gru 12, 2019 9:54 am

W samo sedno ! Brawo !;)

Aladeeen

Post autor: Aladeeen » czw gru 12, 2019 7:24 pm

Miej wyjebane na frajerów i rób swoje zajebiste show :*

ODPOWIEDZ