Pennelope / Magnetyczna
Re: Pennelope / Magnetyczna
Dużo szczekasz prostaczku. Sensu w tym brak. Może wirtualne panny z SU docenią takiego bohatera. Nie wiem 

Ależ Panowie, bez wyzwisk.
Marcinie, skoro tak, to zwracam honor, przyznaję rację i przepraszam. Tak, mareihuanen również potrafi mocno uzależnić. Po prostu podjęłam defensywę własnej osoby, bo wyszłam z nałogu, a bardzo niesłuszne jest dla takiej osoby jest twierdzenie, że dalej w tym siedzi po uszy.
Wiem coś choć raz to się wypowiem.
I chociaż w moim wątku proszę Panowie/Panie o kulturę, nie obrzucać się chujami tylko jak już to penisami.
Marcinie, skoro tak, to zwracam honor, przyznaję rację i przepraszam. Tak, mareihuanen również potrafi mocno uzależnić. Po prostu podjęłam defensywę własnej osoby, bo wyszłam z nałogu, a bardzo niesłuszne jest dla takiej osoby jest twierdzenie, że dalej w tym siedzi po uszy.
Wiem coś choć raz to się wypowiem.

I chociaż w moim wątku proszę Panowie/Panie o kulturę, nie obrzucać się chujami tylko jak już to penisami.
-
Oby nie doceniły bo nie interesują mnie szołapowe kobiety

wpadam potrolować, dewiantów, normalnych, nienormalnych, księży,dentystów i psychopatów. Czasem też cyganów
Bohaterem jestem tylko w Red dead Redemption

Gratuluję silnej woli i trzymaj się tegoPennelope pisze: ↑ndz gru 08, 2019 4:01 amAleż Panowie, bez wyzwisk.
Wiem coś choć raz to się wypowiem.![]()

Z pełnym szacunkiem, ale to czy ja piję, i czy jest to dą perinią czy denaturat sączony przez chleb tostowy, to tylko i wyłącznie moja sprawa. Może w końcu byście się zajęli ocenianiem cycków w skali 1-6 lub długości warg sromowych, a roztrząsanie problemów natury "czy ona pije" zostawić do momentu aż od % zarzygam kamerkę i uniemożliwię ocenę powyższych.
Zapewniam, że nie muszę się znieczulać przed rozebraniem chłopcze. Bywało, że tańczyłam na wieczorach kawalerskich przed pięćdziesięcioma+ osobami na żywo więc mnie nie rozśmieszaj

Straszne miejsce sobie tu zrobiliście, dziwię się, że administracja pozwala istnieć takiemu forum i jeszcze się chwali, że jest oficjalne. Aż się odechciewa wchodzić na su
ale najpewniej taki jest cel niektórych osób, więc uj. Po prostu żegnam to forum, nie zamierzam więcej się bawić w zapasy ze świnią, zostawiam pełne pole do popisu i rozważań na temat.. W sumie chuj mnie to obchodzi.
Niech żyje bal i wątek Eli meneli
Pozdrawiam
Zapewniam, że nie muszę się znieczulać przed rozebraniem chłopcze. Bywało, że tańczyłam na wieczorach kawalerskich przed pięćdziesięcioma+ osobami na żywo więc mnie nie rozśmieszaj

Straszne miejsce sobie tu zrobiliście, dziwię się, że administracja pozwala istnieć takiemu forum i jeszcze się chwali, że jest oficjalne. Aż się odechciewa wchodzić na su

Niech żyje bal i wątek Eli meneli

Pozdrawiam