Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

RudaLisiczkaa_

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
Cukiernik1

Re: RudaLisiczkaa_

Post autor: Cukiernik1 » czw mar 18, 2021 5:40 pm

Jak tacy gowniarze z gimnazjum....Macie coś do siebie,to umowcie się jak prawdziwi faceci, spotkajcie się twarzą w twarz i załatwione.A nie piszecie jakieś farmazony i tylko zasmiecacie to forum.....Na czele z tym kretynem mamutem i jego żałosnym xdddd...🤮🤮🤮Lepiej powtórzcie materiał na jutrzejsze lekcje online chłopcy....

GreyyyFace

Post autor: GreyyyFace » pt mar 19, 2021 10:29 pm

wlasnie oszukoje z odbiorem ze niby promocja puzniej grupe wywali i pienionszki przepadaja takie wlasnie crostal ma metody. uwazajcie panowie

Mamut_Manfred

Post autor: Mamut_Manfred » pt mar 19, 2021 11:30 pm

Zauważyliście że nie ma już wpisów z miliona nowych kont tylko greey się teraz udziela xdddddddd a wiecie czego już nie ma u niej wpisów? Xdddddddd bo już się pogodziła z dexterkiem xdddddddd a to on wypisywał xddddd pseudo przyjaciel xdddddddd chuja nawet nie stać na bilet u niej tylko musi czekać na darmowe od niej xdddddddd heheheheh ale za to będziemy wiedzieć kiedy się pokłócili xddddd bo zaczną się znowu wpisy i będzie dostał darmowe bilety na grupe xddddddd i po co tak spinałaś tu? Xdddddddd wiedziałem że powie ci że to nie on i mu uwierzysz a te oszczerstwa które na ciebie pisal poszły w świat xdddddddd ale jest głupia gorzej niż myślałem xdddddd dexter już wiem czego taki szczęśliwy szedłeś xdddddd pogodziles z rudą xdddddddd wcisnąłeś jej bajerke że to nie ty xdddddddd a co ruda powiesz tym wszystkim ludziom co cie tu bronili? Xdddddddd że jednak to co pisal to jest super a jego chociaż ci tak robi to go bardzo lubisz? Xddddddd hehehehe cyrk z tobą xddddd a ty dexter jest bardziej zjebany niż myślałem xdddddddddd "przyjaciele " z was od siedmiu boleści xdddddddddd

duzyon1992

Post autor: duzyon1992 » sob mar 20, 2021 2:35 am

Mamut_Manfred pisze:
pt mar 19, 2021 11:30 pm
Zauważyliście że nie ma już wpisów z miliona nowych kont tylko greey się teraz udziela xdddddddd a wiecie czego już nie ma u niej wpisów? Xdddddddd bo już się pogodziła z dexterkiem xdddddddd a to on wypisywał xddddd pseudo przyjaciel xdddddddd chuja nawet nie stać na bilet u niej tylko musi czekać na darmowe od niej xdddddddd heheheheh ale za to będziemy wiedzieć kiedy się pokłócili xddddd bo zaczną się znowu wpisy i będzie dostał darmowe bilety na grupe xddddddd i po co tak spinałaś tu? Xdddddddd wiedziałem że powie ci że to nie on i mu uwierzysz a te oszczerstwa które na ciebie pisal poszły w świat xdddddddd ale jest głupia gorzej niż myślałem xdddddd dexter już wiem czego taki szczęśliwy szedłeś xdddddd pogodziles z rudą xdddddddd wcisnąłeś jej bajerke że to nie ty xdddddddd a co ruda powiesz tym wszystkim ludziom co cie tu bronili? Xdddddddd że jednak to co pisal to jest super a jego chociaż ci tak robi to go bardzo lubisz? Xddddddd hehehehe cyrk z tobą xddddd a ty dexter jest bardziej zjebany niż myślałem xdddddddddd "przyjaciele " z was od siedmiu boleści xdddddddddd
Jeśli to co piszesz to prawda to po co był ten cały cyrk? Z jednej strony to jeśli jej przyjaciel to zachowanie w ujj poniżej jakiegokolwiek poziomu, a z drugiej strony ruda która ciągle odpowiadała na te komentarze w ten sam sposób co my czyli broniąc jej oraz jej dobrego imiena. Jeśli się pogodzili po takim wypisywaniu takich rzeczy to jest mi trochę szkoda tej dziewczyny bo musi być strasznie zagubiona. Ale ten człowiek to nawet do kogoś kogo nielubi, nawet do najgorszego wroga tak nie powinien się zachowywać. Gdyby ktoś postąpił by w taki sposób z kimś z mojej rodziny to chociaż należę do spokojnych ludzi, to na chwilę pokazał bym swoją drugą stronę i skłonny bym był nawet do pobicia takiej osoby. Czuje się trochę oszukany przez nią ale nic na to nie poradzę. Mogę jedynie życzyć aby nie było już takich akcji ani z jego strony ani z czyjejkolwiek innej.

ManoNegra

Post autor: ManoNegra » sob mar 20, 2021 2:32 pm

duzyon1992 pisze:
sob mar 20, 2021 2:35 am

i skłonny bym był nawet do pobicia takiej osoby.
haha przecież ty gościu sie boisz własnego cienia, to o jakim pobiciu tu mówisz? Dexter by cie połamał jak zapałke

Dobrze że się pogodzili, bo tego obrzucania się tu gównem nie dało się czytać

Mamut_Manfred

Post autor: Mamut_Manfred » sob mar 20, 2021 4:55 pm

duzyon1992 pisze:
Mamut_Manfred pisze:
pt mar 19, 2021 11:30 pm
Jeśli to co piszesz to prawda to po co był ten cały cyrk? Z jednej strony to jeśli jej przyjaciel to zachowanie w ujj poniżej jakiegokolwiek poziomu, a z drugiej strony ruda która ciągle odpowiadała na te komentarze w ten sam sposób co my czyli broniąc jej oraz jej dobrego imiena. Jeśli się pogodzili po takim wypisywaniu takich rzeczy to jest mi trochę szkoda tej dziewczyny bo musi być strasznie zagubiona. Ale ten człowiek to nawet do kogoś kogo nielubi, nawet do najgorszego wroga tak nie powinien się zachowywać. Gdyby ktoś postąpił by w taki sposób z kimś z mojej rodziny to chociaż należę do spokojnych ludzi, to na chwilę pokazał bym swoją drugą stronę i skłonny bym był nawet do pobicia takiej osoby. Czuje się trochę oszukany przez nią ale nic na to nie poradzę. Mogę jedynie życzyć aby nie było już takich akcji ani z jego strony ani z czyjejkolwiek innej.
Heheheh ciekawe ile ta ich zgoda potrwa xdddddd zaraz znowu będzie tu na niego płakać xdddddddd

Mamut_Manfred

Post autor: Mamut_Manfred » sob mar 20, 2021 4:58 pm

ManoNegra pisze:
sob mar 20, 2021 2:32 pm
duzyon1992 pisze:

i skłonny bym był nawet do pobicia takiej osoby.
haha przecież ty gościu sie boisz własnego cienia, to o jakim pobiciu tu mówisz? Dexter by cie połamał jak zapałke

Dobrze że się pogodzili, bo tego obrzucania się tu gównem nie dało się czytać
O dexterek twoje nowe konto xdddddddd nie znam tego dużego ale ty jesteś taki ulany że na szybkość dwa strzały i po tobie xdddddddd dexterek to ty obrzucasz ją tu gownem nikt inny xdddddddd ciekawe kiedy Cristal się ogarnie i zrozumie twoje postępowanie xdddddddd tatuś to cie nie mógł nauczyć szanowania dziewczyn xdddddddddddd

Marcn987

Post autor: Marcn987 » ndz mar 21, 2021 2:58 pm

Pani RL możesz mi odpowiedzieć na pytanie dlaczego dostałem bana od Ciebie !!!☝️nie będąc na twoich transmisjach . Jeśli mnie nie odbanujesz to tak myślę że Cię zgłoszę za to co zrobiłaś 🤷

siatafakap

Post autor: siatafakap » ndz mar 21, 2021 3:08 pm

Nie wiem co z tobą jest nie tak kobieto!! Ban za słowo Hey proszę cię!!! Nigdy nie oczerniłem cię na twojej transmisji !! Brak mi słow nie wiem co jest z tobą nie tak kobieto , ogarnij się bo zachowujesz się jakbyś miała 10 lat

Dick_Steel

Post autor: Dick_Steel » ndz mar 21, 2021 3:21 pm

Malvina lubi dawać bany taki ma fetysz dziewczyna kwestia przyzwyczajenia :P poza tym można oglądać po zbanowaniu więc nie jest tak żle :P

ODPOWIEDZ