Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

RudaLisiczkaa_

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
spiker_tejAudycji

Re: RudaLisiczkaa_

Post autor: spiker_tejAudycji » śr mar 17, 2021 2:11 pm

Daj spokój, nie wiem nie śledze tego od początku i nie wiem czy faktycznie ktoś Lisiczke nękał/nęka, ale kilka osób tutaj zwyczajnie z niej szydzi i jej nie szanuje :), w dodatku jakiś zakochany w niej kolo, widzi jakiegoś gościa w każdym nicku który nieprzychylnie o niej napisze, hehehe, czemu mam się z tego nie śmiać? to jak mądrości konanowicza Boże.

duzyon1992

Post autor: duzyon1992 » śr mar 17, 2021 2:20 pm

Pomogłem niedawno jednej lasce z su. Tez miała podobny problem. Nie będę czekał bezczynnie jak widzę takie coś. Loguj się z każdego i mnie obrażaj. To ty pokazujesz jakim idiotą jesteś

Pekalski

Post autor: Pekalski » śr mar 17, 2021 2:25 pm

o cholera ! wlasnie psy podjechaly pod moj dom, ide zobaczyc co chca i mam nadzieje ze to nie w zwiazku z Ruda ale na wszelki wypadek usuwam te konto z SU a jak mnie nie zamkna dzisiaj to bede pisal ze Spikera albo Cocodziamb. pozdro

Cocodziamb

Post autor: Cocodziamb » śr mar 17, 2021 2:26 pm

duzyon1992 pisze:
śr mar 17, 2021 2:20 pm
Pomogłem niedawno jednej lasce z su. Tez miała podobny problem. Nie będę czekał bezczynnie jak widzę takie coś. Loguj się z każdego i mnie obrażaj. To ty pokazujesz jakim idiotą jesteś
nie wiem do kogo się zwracasz, ale ja ci odpiszę. póki co, to ty mnie od początku obrażasz, pomawiasz i straszysz. jeśli jest tu jakiś idiota, to z pewnością jesteś nim ty.

spiker_tejAudycji

Post autor: spiker_tejAudycji » śr mar 17, 2021 2:28 pm

duzyon1992 pisze:
śr mar 17, 2021 2:20 pm
Gościu słuchaj rozumiem że coś Ci się odkleiło w dyńce, i postanowiłeś zostać szeryfem na forach XD, ale za oszczerstwa też masz paragraf, piszesz coś czego nie zweryfikowałeś, zarzucasz ludzą, tak LUDZIĄ, że coco,ja pekalski i uj wie kto jeszcze jest jedną i tą samą osobą, gościu weź Ty zacznij logicznie myśleć, zgłaszaj sobie tam gdzie chcesz, ja nic złego nie zrobiłem,coco chyba też nie, pękalski jest szydercą... i co? sprawy nam pozakładasz? błazna z siebie robisz i tyle, i jeszcze się nie domyśliłeś że nie masz racji, albo się domyśliłeś tylko nie wiesz jak wybrnąć ze swoich pomówień i brniesz w zaparte :)

duzyon1992

Post autor: duzyon1992 » śr mar 17, 2021 3:22 pm

Byłem już i zgłosiłem całą sprawę. W przeciągu tygodnia powinno przyjść ci zawiadomienie o wszczęciu postępowania. Napisałem również do administracji portalu prośbę o przekazanie adresów IP, które będzie poparte listem od prokuratury.
Dodatkowo chciałem zauważyć że dziwnym zbiegiem okoliczności żadne z tych kont nie jest zalogowane a wylogowali się w tym samym czasie. Więcej nie trzeba nic pisać w tym temacie.

Cocodziamb

Post autor: Cocodziamb » śr mar 17, 2021 3:29 pm

najpierw się zgłoś do psychiatry, a później zawracaj normalnym ludziom gitarę.

GreyyyFace

Post autor: GreyyyFace » śr mar 17, 2021 3:31 pm

duzyon1992 czyli kolejny kato rudej lisiczki mam duzo nadzieje ze przez twoje liczne oszustwa z odbiorami machlojki szkalowanie zastraszanie nie placenie zusu, krusu oraz innych przewinieniach wkrutce wyladujesz w zakladzie penitencjarnym o zaostrzonym rygorze albo lepiej odrazu w izolatce zebys nie miala dostepu do jakijkolwiek palki

Mamut_Manfred

Post autor: Mamut_Manfred » śr mar 17, 2021 3:59 pm

Heheheh jaki ty zjebany jesteś xdddddddddddd długo będziesz jeszcze o niej pisacxddddddd zaorałeś się już kilka razy dzisiaj xdddddddddd będę patrzył kiedy zrobi się niebiesko xdddddddd już dawno powinieneś siedzieć xdddddddd ale będziesz w dupe jebany xddddddddddd i jeść będziesz przy sedesie xdddddddddddd

GreyyyFace

Post autor: GreyyyFace » czw mar 18, 2021 2:12 pm

nikt nie ma 10 kąt to poprostu cristal swoimi oszukanczymi odbiorami kebapow zslustrowala ludzi i pisza jak pisza

ODPOWIEDZ