Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

RudaLisiczkaa_

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
RudaLisiczkaa_

Re: RudaLisiczkaa_

Post autor: RudaLisiczkaa_ » śr mar 17, 2021 1:48 pm

Z wczoraj wszystkie nclivki pozglaszalam czekajcie na pismo od policji;) tyle w temacie. A kto się śmieje ten się śmieje ostatni. To moja ostatnia wiadomość;) .bd srali po gaciach
Ostatnio zmieniony śr mar 17, 2021 1:49 pm przez RudaLisiczkaa_, łącznie zmieniany 1 raz.

spiker_tejAudycji

Post autor: spiker_tejAudycji » śr mar 17, 2021 1:49 pm

hahahahahhahaha nie wierze, co me oczy widzą xD

spiker_tejAudycji

Post autor: spiker_tejAudycji » śr mar 17, 2021 1:50 pm

RudaLisiczkaa_ pisze:
śr mar 17, 2021 1:48 pm
Z wczoraj wszystkie nclivki pozglaszalam czekajcie na pismo od policji;) tyle w temacie. A kto się śmieje ten się śmieje ostatni. To moja ostatnia wiadomość;) .bd srali po gaciach
ja chetnie się tam pojawię :0 i odpowiem na wszelkie pytania, w zasadzie na jedo, nie szanuje prostytutki bo mam takie prawo :)
A jeśli o nękanie chodzi, to proszę o jakieś dowody xD
Lisiczka jeśli faktycznie zgłosiłaś coś takiego, że się z Ciebie kilku śmieje w internecie z racji wykonywania najsatrszego zawodu świata, to wierze w to, że dzielnicowi mieli niezłą beke gdy opuściłaś już budynek :D.
hahaha
Ostatnio zmieniony śr mar 17, 2021 1:52 pm przez spiker_tejAudycji, łącznie zmieniany 1 raz.

Cocodziamb

Post autor: Cocodziamb » śr mar 17, 2021 1:51 pm

RudaLisiczkaa_ pisze:
śr mar 17, 2021 1:48 pm
ja już się posrałem. ;)
przysłowie brzmi - ten się śmieje, kto się śmieje ostatni. do szkoły, a nie ciągle w kroczu grzebać!

duzyon1992

Post autor: duzyon1992 » śr mar 17, 2021 1:52 pm

Gdybyś się naprawdę nie bał to byś się teraz nie logował z kilku kont i nie odpisywał mi. Ja napisałem na początku o zakładaniu kont nie pisząc o jakie nicki mi chodzi. Sam zacząłeś odpisywać uświadamiając wszystkich że jesteś jedną i tą samą osobą pod kilkoma nickami.

spiker_tejAudycji

Post autor: spiker_tejAudycji » śr mar 17, 2021 1:54 pm

XD

Cocodziamb

Post autor: Cocodziamb » śr mar 17, 2021 1:56 pm

duzyon1992 pisze:
śr mar 17, 2021 1:52 pm
Gdybyś się naprawdę nie bał to byś się teraz nie logował z kilku kont i nie odpisywał mi. Ja napisałem na początku o zakładaniu kont nie pisząc o jakie nicki mi chodzi. Sam zacząłeś odpisywać uświadamiając wszystkich że jesteś jedną i tą samą osobą pod kilkoma nickami.
poczekaj moment, zaraz wejdę na wszystkich moich 12564 nickach.

Pekalski

Post autor: Pekalski » śr mar 17, 2021 1:58 pm

hahaha bo jebne. prostytutka i jej bodyguard strasza bo jej sie opinie nie podobaja xddd Halo policja prosze przyjechac na forum

spiker_tejAudycji

Post autor: spiker_tejAudycji » śr mar 17, 2021 2:00 pm

no to serio zabawne :D hahaha, a duzyon spocony robi co może xD

Cocodziamb

Post autor: Cocodziamb » śr mar 17, 2021 2:01 pm

ja się za chwilę wkurwię i chyba też pójdę na gliny. nie dość, że laski nie obrażam, nie nękam, ledwo wiem o kim mowa, to sam jestem pomawiany i zastraszany.

ODPOWIEDZ