Toxic
-
Robi za tyle bo zazwyczaj od 20 do 50 max widowni jest u niej! więc musi nadrabiać cenami ! jak na transmitującą z twarzą to bardzo słabo, można rzec i wywnioskować że ma tak mało widzów bo jest mało atrakcyjna dla większości, jednak faceci wolą młodsze i bardziej zwinne z pomysłem na siebie, Toxic leży jak się odezwie z tym głosem i smiechem to wiekszość ucieka a ma za intelektualistke.
Mysli ze jasnym swietłem zamaskuję starzejące się ciało no w koncu 50 letniej kobiecie wypada się pomarszyczć, także wyrozumiałym trzeba być.
-
jasne, że wypada, tak że marszcz się ile chcesz i w ogóle nie maskuj starzejącego się ciała. obiecuję być wyrozumiałym. jeśli jednak bardzo chcesz się zakamuflować, to zdecydowanie odradzam jasne światło, wybierz półmrok i światłocienie. ;)re_mee_love pisze: ↑ndz maja 29, 2022 11:40 amjasnym swietłem zamaskuję starzejące się ciało no w koncu 50 letniej kobiecie wypada się pomarszyczć, także wyrozumiałym trzeba być.
-
Wyjądkowo mondra i pięgna kobieta
kocham jak wrzoda na dupie, jak syfilis
jak cowida ptasią grypę i małpia ospę razem wzięde.
kocham jak wrzoda na dupie, jak syfilis
jak cowida ptasią grypę i małpia ospę razem wzięde.
-
A Ona czasem nie przyrosła już do tego łóżka?
Tam specyficzny mikroklimat się wytworzył, glony, grzyby, fauna i flora w całej okazałości.
Tam specyficzny mikroklimat się wytworzył, glony, grzyby, fauna i flora w całej okazałości.
Ostatnio zmieniony wt cze 21, 2022 9:50 pm przez Kocham_Cie_Kotku, łącznie zmieniany 1 raz.
-
sądzisz po sobie, bo sypiasz w psiej budzie?Kocham_Cie_Kotku pisze: ↑wt cze 21, 2022 7:44 pmA Ona czasem nie przyrosła już do tego łóżka?
Tam specyficzny mikro klimat się wytworzył, glony, grzyby, fauna i flora w całej okazałości.