x_Jeny_x
-
Re: x_Jeny_x złodziejka żetonów wymusiła pokazik po czym wchodzi nie gotowa
/
Ostatnio zmieniony wt kwie 13, 2021 7:51 pm przez brodaty118, łącznie zmieniany 2 razy.
-
/
Ostatnio zmieniony wt kwie 13, 2021 8:05 pm przez brodaty118, łącznie zmieniany 1 raz.
-
/
Ostatnio zmieniony wt kwie 13, 2021 8:06 pm przez brodaty118, łącznie zmieniany 1 raz.
-
/
Ostatnio zmieniony wt kwie 13, 2021 8:07 pm przez brodaty118, łącznie zmieniany 1 raz.
-
/
Ostatnio zmieniony wt kwie 13, 2021 8:07 pm przez brodaty118, łącznie zmieniany 1 raz.
ale zadnego screena nie pokazalesbrodaty118 pisze: ↑wt kwie 13, 2021 3:50 pmi nastala cisza dama mysli ale ja mam wiecej scrinow z czatu co ludzi ma za idiotow nie ten to da drugi mysli ze wszystko jej wolno kiedys zaczynala na su to byla nikimi i do dzis jest niki tylko zetoniara
-
Brodaty gadasz że ludzie zmieniają nicki a sam obrabiasz dupe z innego. Nie musisz sie chować każdy cie tu juz zna i ma za idiote. Kombinator wiecznie coś nie pasuje, sam sie gubi w swoim pierdoleniu a potem kręci afery. Nie będę wymieniała z nicków ale wiem od niejednej dziewczyny tutaj że jak widzą cie online to odechciewa im sie robić transmisje, z resztą sama nie moge na ciebie patrzeć plebsie.
I zastanów sie zanim zaczniesz kogoś oskarżać o przekręty z żetonami bo na zniesławienie są paragrafy.
I zastanów sie zanim zaczniesz kogoś oskarżać o przekręty z żetonami bo na zniesławienie są paragrafy.