Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Cristal

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
GreyyyFace

Re: Cristal

Post autor: GreyyyFace » wt mar 16, 2021 5:17 pm

ona jest skonczona przezto ze robi ustawki z dostawcami

GreyyyFace

Post autor: GreyyyFace » wt mar 16, 2021 5:19 pm

wiec nieh do normalnej pracy idzie ja jej juz pieniendzy nie dam

Mamut_Manfred

Post autor: Mamut_Manfred » wt mar 16, 2021 5:45 pm

GreyyyFace pisze:
wt mar 16, 2021 5:19 pm
wiec nieh do normalnej pracy idzie ja jej juz pieniendzy nie dam
O jakich pieniądzach ty mówisz xddddddd nawet na bilet cie u niej nie stać xdddddddd musiała ci darmowe dawać xdddddddddddd

RudaLisiczkaa_

Post autor: RudaLisiczkaa_ » wt mar 16, 2021 5:58 pm

Greeyyface wróciłam akurat z komisariatu koniec z nowymi kontami powodzenia jak cie namierza! Czekaj na konsekwencje! Ciekawe czy bd taki mądry jak dostaniesz po dupie za stalking i nekanie!
Ostatnio zmieniony wt mar 16, 2021 6:02 pm przez RudaLisiczkaa_, łącznie zmieniany 1 raz.

GreyyyFace

Post autor: GreyyyFace » wt mar 16, 2021 6:00 pm

o pieniadzach rownowartosci dwuch uzywanych kadilakow

CzukweBukwe

Post autor: CzukweBukwe » wt mar 16, 2021 6:16 pm

RudaLisiczkaa_ pisze:
wt mar 16, 2021 5:58 pm
Greeyyface wróciłam akurat z komisariatu koniec z nowymi kontami powodzenia jak cie namierza! Czekaj na konsekwencje! Ciekawe czy bd taki mądry jak dostaniesz po dupie za stalking i nekanie!
No i prawidłowo, raczej nie używa zabezpieczeń ip więc bez problemu go zlokalizują :)

GreyyyFace

Post autor: GreyyyFace » śr mar 17, 2021 4:03 pm

mam duzo nadzieje ze przez twoje liczne oszustwa z odbiorami machlojki szkalowanie zastraszanie nie placenie zusu, krusu oraz innych przewinieniach wkrutce wyladujesz w zakladzie penitencjarnym o zaostrzonym rygorze albo lepiej odrazu w izolatce zebys nie miala dostepu do jakijkolwiek palki

Mamut_Manfred

Post autor: Mamut_Manfred » śr mar 17, 2021 4:06 pm

CzukweBukwe pisze:
wt mar 16, 2021 6:16 pm
RudaLisiczkaa_ pisze:
No i prawidłowo, raczej nie używa zabezpieczeń ip więc bez problemu go zlokalizują :)
To informatyk xddddd ale nie takich łapali xdddddddd może się już bać xdddd ciekawe ile jeszcze tu napisze xdddddd żałosny człowiek xdddddddd

CzukweBukwe

Post autor: CzukweBukwe » śr mar 17, 2021 4:36 pm

Mamut_Manfred pisze:
śr mar 17, 2021 4:06 pm
CzukweBukwe pisze:
wt mar 16, 2021 6:16 pm
RudaLisiczkaa_ pisze:
To informatyk xddddd ale nie takich łapali xdddddddd może się już bać xdddd ciekawe ile jeszcze tu napisze xdddddd żałosny człowiek xdddddddd
Teraz nie da się w pełni ukryć swoje adresu IP praktycznie więc na pewno do niego w końcu dojdą ale będzie to dłuuugi proces, ja sobie daruje już pisanie na tym forum, wchodzę poczytać sprzeczki pana A z panem B bo trolling przekracza zenitu więc i normalna rozmowa nie ma sensu z wieloma osobami :) Szkoda mi takich ludzi którzy marnują swój cenny czas aby komuś "pocisnąć" na forum i męczyć taką osobę za cholera wie co -.-

GreyyyFace

Post autor: GreyyyFace » śr mar 17, 2021 5:38 pm

kąta mamut i czukwe kolejne wcielenia oszustki z dowcastami kebapow czyli rudej lisiczki czego ona to nie zrobi by sie wybielic

ODPOWIEDZ