Cristal
-
O jakich pieniądzach ty mówisz xddddddd nawet na bilet cie u niej nie stać xdddddddd musiała ci darmowe dawać xddddddddddddGreyyyFace pisze: ↑wt mar 16, 2021 5:19 pmwiec nieh do normalnej pracy idzie ja jej juz pieniendzy nie dam
-
Greeyyface wróciłam akurat z komisariatu koniec z nowymi kontami powodzenia jak cie namierza! Czekaj na konsekwencje! Ciekawe czy bd taki mądry jak dostaniesz po dupie za stalking i nekanie!
Ostatnio zmieniony wt mar 16, 2021 6:02 pm przez RudaLisiczkaa_, łącznie zmieniany 1 raz.
-
No i prawidłowo, raczej nie używa zabezpieczeń ip więc bez problemu go zlokalizują :)RudaLisiczkaa_ pisze: ↑wt mar 16, 2021 5:58 pmGreeyyface wróciłam akurat z komisariatu koniec z nowymi kontami powodzenia jak cie namierza! Czekaj na konsekwencje! Ciekawe czy bd taki mądry jak dostaniesz po dupie za stalking i nekanie!
-
mam duzo nadzieje ze przez twoje liczne oszustwa z odbiorami machlojki szkalowanie zastraszanie nie placenie zusu, krusu oraz innych przewinieniach wkrutce wyladujesz w zakladzie penitencjarnym o zaostrzonym rygorze albo lepiej odrazu w izolatce zebys nie miala dostepu do jakijkolwiek palki
-
To informatyk xddddd ale nie takich łapali xdddddddd może się już bać xdddd ciekawe ile jeszcze tu napisze xdddddd żałosny człowiek xddddddddCzukweBukwe pisze: ↑wt mar 16, 2021 6:16 pmNo i prawidłowo, raczej nie używa zabezpieczeń ip więc bez problemu go zlokalizują :)RudaLisiczkaa_ pisze: ↑wt mar 16, 2021 5:58 pmGreeyyface wróciłam akurat z komisariatu koniec z nowymi kontami powodzenia jak cie namierza! Czekaj na konsekwencje! Ciekawe czy bd taki mądry jak dostaniesz po dupie za stalking i nekanie!
-
Teraz nie da się w pełni ukryć swoje adresu IP praktycznie więc na pewno do niego w końcu dojdą ale będzie to dłuuugi proces, ja sobie daruje już pisanie na tym forum, wchodzę poczytać sprzeczki pana A z panem B bo trolling przekracza zenitu więc i normalna rozmowa nie ma sensu z wieloma osobami :) Szkoda mi takich ludzi którzy marnują swój cenny czas aby komuś "pocisnąć" na forum i męczyć taką osobę za cholera wie co -.-Mamut_Manfred pisze: ↑śr mar 17, 2021 4:06 pmTo informatyk xddddd ale nie takich łapali xdddddddd może się już bać xdddd ciekawe ile jeszcze tu napisze xdddddd żałosny człowiek xddddddddCzukweBukwe pisze: ↑wt mar 16, 2021 6:16 pmNo i prawidłowo, raczej nie używa zabezpieczeń ip więc bez problemu go zlokalizują :)RudaLisiczkaa_ pisze: ↑wt mar 16, 2021 5:58 pmGreeyyface wróciłam akurat z komisariatu koniec z nowymi kontami powodzenia jak cie namierza! Czekaj na konsekwencje! Ciekawe czy bd taki mądry jak dostaniesz po dupie za stalking i nekanie!
-
kąta mamut i czukwe kolejne wcielenia oszustki z dowcastami kebapow czyli rudej lisiczki czego ona to nie zrobi by sie wybielic