Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

_Erotica_

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
_Erotica_

Re: _Erotica_

Post autor: _Erotica_ » sob mar 14, 2020 7:47 pm

Blade-WYSRAŁEŚ się?CZUJESZ SIĘ LEPIEJ?

Awatar użytkownika
Desiderium19

Post autor: Desiderium19 » sob mar 14, 2020 7:58 pm

_Erotica_ pisze:
sob mar 14, 2020 7:47 pm
Oczywiście, że nie ma nic złego w tym, że nie używasz lusha codziennie, złe jest, że pomimo, że go nie ma, Ty nadal piszesz, że jest i udajesz, że jest... Ale fakt, to wylewanie brudu i pora się obudzić xDD Taka dobra i mądra dziewczyna, a nie rozumie pojęcia kłamstwa :')

_Erotica_

Post autor: _Erotica_ » sob mar 14, 2020 7:59 pm

TAK, WIESZ, JESTEŚ NAPRAWDĘ BARDZO NIESZCZĘŚLIWY, JEŚLI NAWET NIE MOŻESZ SOBIE POZWOLIĆ, ABY PRZEJŚĆ DO SALONU PIĘKNOŚCI I TRAKTOWAĆ SWOJE DĘBOWE OBCASY I POMALOWAĆ PAZNOKCIE LAKIEREM!

_Erotica_

Post autor: _Erotica_ » sob mar 14, 2020 8:01 pm

NIE OSZUKUJĘ NIKOGO I NIGDY! O TOBIE TEŻ NAPISZĘ WSZYSTKO, NA CO ZASŁUŻYŁAŚ!DOSTAJESZ ZAPŁATĘ! TO TY SIĘ KURWA NIE PIERDOL. JAK MAM TRANSMITOWAĆ TRANSMISJĘ Z BRUDNYMI, ŚMIERDZĄCYMI OBCASAMI?

_Erotica_

Post autor: _Erotica_ » sob mar 14, 2020 8:02 pm

JESTEŚ TAK GŁUPIA, ŻE NAWET NIE MOŻESZ PILNOWAĆ SIEBIE I SWOICH SUROWYCH NÓG FUU JEST BARDZO BEZDOMNY!

kikoken

Post autor: kikoken » sob mar 14, 2020 8:30 pm

Pani Erotico, proszę się nie denerwować... Tłumacz się przez to stresuje ;)

Awatar użytkownika
LandLord

Post autor: LandLord » sob mar 14, 2020 9:41 pm

BlackMidnightAndrzej_ pisze:
sob mar 14, 2020 4:50 pm
FENIKS NIE UMIESZ CYZTAC
A co to znaczy "CYZTAC" ?

Czy może doznałeś w dzieciństwie urazu "muzgu"?

----------------------------------------------------------------------------------

A potyczka _Erotica_ vs Desiderium19 coraz bardziej pasjonująca.
Zapraszam kolegów do obstawiania, kto zwycięży.
Zakłady można wpłacać w żetonach na moje konto i w prywatnych wiadomościach proszę podać info na kogo stawiacie ;)
Czy konflikt doprowadzi do wojny polsko-ruskiej jak przed stu laty?
Czy po epidemii koronawirusa czeka nas zagładą jądrowa ?

-----------------------------------------------------------------------------------

Niesamowite do czego prowadzi postęp technologii.
Jeszcze 40 lat temu baby mogły pokłócić się na targowisku, o to że Maciejowa pakuje w gazetę cielęcinę, a wcześniej tymi samymi brudnymi łapskami ziemnioki pakowala do koszyka. Dzisiaj sprzeczają się on line o wyłączonego wibratora w dupie zdalnie sterowanego z innego kraju... O takim postępie chyba nie śniła nawet sama Walentina Tiereszkowa kiedy orbitowała nad Ziemią...

Awatar użytkownika
Desiderium19

Post autor: Desiderium19 » sob mar 14, 2020 10:12 pm

LandLord pisze:
sob mar 14, 2020 9:41 pm
I oto przyszedł pan maruda, niszczyciel dobrej zabawy... Nie przeszkadzaj w czerpaniu rozrywki :P
Daj znać, jak zakłady xD

Awatar użytkownika
LandLord

Post autor: LandLord » sob mar 14, 2020 10:50 pm

Desiderium19 pisze:
sob mar 14, 2020 10:12 pm
LandLord pisze:
sob mar 14, 2020 9:41 pm
I oto przyszedł pan maruda, niszczyciel dobrej zabawy... Nie przeszkadzaj w czerpaniu rozrywki :P
Daj znać, jak zakłady xD
Czemu niszczyciel ? Ja dopiero rozkręcam towarzystwo do zabawy ;)

Ten kolega MUZGOWIEC od FELIKSA zajefajny.

Zaglądnąłem dzisiaj do Ciebie na moment, ale nie przeszkadzałem z dwóch powodów :

1) wczoraj jak Cię zagadałem, to chyba odstraszyłem klientów, bo tylko klikałaś na muzykę, zamiast pokazywać to co lubią najbardziej i nie było obrotów

2) ciągle nie kupiłem żetonów, więc gdy więcej ludzi ogląda, za darmo nie pogadam

Może kiedyś gdzieś indziej będzie okazja pogadać na luzie, a nie tak "w pracy" przeszkadzać ;)

_Erotica_

Post autor: _Erotica_ » ndz mar 15, 2020 1:57 pm

Drogi model z brudnymi obcasami, chcę jeszcze raz wyjaśnić sytuację dla takich szczególnie utalentowanych jak ty!Znam wiele modeli z takim samym problemem technicznym jak ja-kiedy lush disconnectit i nie widać go!zadzwoniłem nawet do moderatora na mojej trasie, aby zadać to pytanie, na co kazano mi wyczyścić komputer! zadzwoniłem do mistrza komputer został wyczyszczony, ale problem pozostał! to jest problem z witryną i mam nadzieję, że kiedyś to rozwiążą!więc nie znając rzeczywistości, nie oskarżaj mnie o kłamstwo, uważaj na siebie i na piętach i zrób pedicure jesteś kobietą w końcu!

ODPOWIEDZ