poważnie przejmujesz się tym co znajduje się na tym forum? No chyba że śledziłaś tylko swój temat, a w innych nie widziałaś jak oni wypowiadają się
Natalka20
Re: Natalka20
-
Mnie się podobasz ;pMagda567 pisze: ↑ndz lis 17, 2019 12:40 pmJa już z Wami nie dyskutuje bo to nie ma sensushape89 pisze: ↑ndz lis 17, 2019 12:35 pmKażda potwora , znajdzie swego amatoraMagda567 pisze: ↑pt lis 15, 2019 11:43 am
Czytając niektóre komentarze nie wiem czy płakać, a może się śmiać. Serio patrzycie tylko na wygląd a nie to co kobieta ma w środku, jaka jest ? A nie pomyślisz że być może mam kłopoty ze zdrowiem, kregoslupem i nie mogę pójść na siłownie? Nie muszą się Tobie podobac moje piersi, najważniejsze że mój facet je uwielbiaI kocha mnie za to jaka jestem, nie patrząc gdzie mam za dużo tłuszczu.
Ogarnijcie się co niektórzy i spojrzcie najpierw na siebie...![]()
Jak wyglądam moja sprawa a jeśli się nie podoba to wystarczy mnie nie oglądać , zreszta kazdy ma inny gust. A jeśli sprawia Ci frajdę robić komuś przykrość to współczuję cholernie
Mnie tak samo jak tobie Barcelona . Natalia się podoba i nie widzę niczego w jej ciele złego , czemu ona ma się wstydzić nie jest chuda anorektyczka, nie jest gruba to co wy się czepiacie dziewczyny.
Wole sto razy takie kobiety jak jakieś psedo lalki , anorektyczki wieszaki zapadniętymi buziami i kilogramem tapety i botoxu.
Ładna dziewczyna i uważam że nie ma się czego wstydzić a piszą zazdrośnice bo nie jedna tak chciała by wyglądać

-
-
Sexi ? MEGA sexi nie ma nic piękniejszego niż młoda naturalna kobieta. Niestety na su jest coraz więcej silikonowych maszkaronów 

-
Nie wszyscy to rozumieją i pieprzą bzdury na jej temat.RavenGetorix pisze: ↑wt lis 19, 2019 5:13 pmSexi ? MEGA sexi nie ma nic piękniejszego niż młoda naturalna kobieta. Niestety na su jest coraz więcej silikonowych maszkaronów![]()