hebi_low
Re: hebi_low
hahaha ale was dupa piecze haha Widze nie macie sie juz czego czepiać nudzi wam sie to wsadzcie sobie chuja w kontakt haha nie macie dowodów na to wiec wasze słowa są gówno warte i wyssane z palca haha tyle w temacie ...
-
Przecież żetony nie kosztują tyle co się wypłaca. 18 zł za każde 100 żet (w najgorszym wariancie). Czyli 8 zł dla SU (dla Twojego sprzężenia, to 8 zł straty by stworzyć wrażenie przelania 10 zł).milutki187 pisze: ↑wt paź 01, 2019 10:54 pmnie trzeba wystarczy ze taka hebi i inne wysla pieniadze do podstawionego fana na konto bankowe on kupuje zetony i nagania tak to dziala
Widać po emotkach, a nawet i po czymś innym kto ma konto premium - czyli, że zapłacił SHOWUPOWI za żetony w przeciągu ostatnich 2 tygodni.
Misio zawsze miał premium.
-
Jak dla mnie Hebi_low bardzo miłą dziewczyna.....fakt nie mój gust bo jak dla mnie za chuda ale jeśli chodzi o charakter (jej nastawienie do każdego oglądającego) to jak najbardziej na plus
Pozdrawiam

Wczoraj bylem u niej na grupowej ktorą nagle przerwala, bo jej fan przerwał jej w show pytaniem: dawno nie było kawałka... i wyszła nagle, dziwne zachowanie troche.czarek_888 pisze: ↑sob paź 12, 2019 9:22 pmKtoś wie co się stało?Zniknęły konta hebanova i hebi_low???