Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

CindyKimberly

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
amino00

Re: CindyKimberly

Post autor: amino00 » śr lis 13, 2019 4:04 pm

najpiękniejsza na całym SU!!! :)

shape89

Post autor: shape89 » pt lis 15, 2019 10:44 am

amino00 pisze:
śr lis 13, 2019 4:04 pm
Widać, że strasznie schudła, cycki zmalały jej, że masakra....

Melody

Post autor: Melody » pn lis 18, 2019 10:45 pm

shape89 pisze:
pt lis 15, 2019 10:44 am
amino00 pisze:
Trolico- Mierna Paskudo ;)

Cindy - piękne ma cialko nawet jeśli waży miej to i tak jest idealna :)

_msn_

Post autor: _msn_ » wt lis 19, 2019 3:06 am

Melody pisze:
pn lis 18, 2019 10:45 pm
shape89 pisze:
pt lis 15, 2019 10:44 am
amino00 pisze:
Trolico- Mierna Paskudo ;)

Cindy - piękne ma cialko nawet jeśli waży miej to i tak jest idealna :)
Mogłaby trochę przytyć, bo rzeczywiście zdrowo to nie wygląda

cipciaBEZjaj

Post autor: cipciaBEZjaj » wt lis 19, 2019 7:17 am

Po raz kolejny zmieniła nick. Tym razem to "pamela" Wczorajsza transmisja tragiczna, udawana. Lush jej się rozłączał, a ta udawała że padaczki dostała. Masakra!! Miała kupić psa za pieniądze od "piwa" i kurwa gdzie ten pies?! OSZUSTKA!!! Jak widzicie każda tu udaje i ściemnia - nawet ta "najpiękniejsza" i "najszczuplejsza"

arial_heartame

Post autor: arial_heartame » wt lis 19, 2019 12:14 pm

cipciaBEZjaj pisze:
wt lis 19, 2019 7:17 am
Po raz kolejny zmieniła nick. Tym razem to "pamela" Wczorajsza transmisja tragiczna, udawana. Lush jej się rozłączał, a ta udawała że padaczki dostała. Masakra!! Miała kupić psa za pieniądze od "piwa" i kurwa gdzie ten pies?! OSZUSTKA!!! Jak widzicie każda tu udaje i ściemnia - nawet ta "najpiękniejsza" i "najszczuplejsza"
Od Piwaa, nie od Ciebie więc co Cię obchodzi kto i jak wydaje pieniądze które nie nalezą do Ciebie?

Awatar użytkownika
vulture

Post autor: vulture » wt lis 19, 2019 12:21 pm

kierownik_piwnicy pisze:
wt lis 19, 2019 7:51 am
cipciaBEZjaj pisze:
Normalnie szok, istny skandal camgirl miała czelność udawać orgazmy, toż to nie do pomyślenia.
Ja myślę, że powinieneś do ekspresu reporterów zadzwonić i koniecznie o tym skandalicznym
oszustwie powiadomić prokuraturę, jak ona śmiała udawać podniecenie?
To orgazm czy podniecenie...?
Staraj się bardziej...
Dzwońcie do ekspresu reporterów bo znany stalker @od_taaki zwany Mano robi z siebie pajaca...
Kiedy znów będzie płacz żeby ktoś Cię odbanował...?

PAMELA

Post autor: PAMELA » wt lis 19, 2019 1:32 pm

cipciaBEZjaj pisze:
LUSH działa, problem jest tutaj z showupiem ze znika mi wykres jak ktoś rzuci. Nie podoba się to nikt ci nie Kazań przesiadywać u mnie.
Kupię jak znajdę odpowiedniego:) po co od razu nazywać kogoś oszustem? Druga rzecz ja Tobie w portfel nie zaglądam. Miłego dnia życzę ;)

cipciaBEZjaj

Post autor: cipciaBEZjaj » wt lis 19, 2019 3:40 pm

PAMELA pisze:
wt lis 19, 2019 1:32 pm
cipciaBEZjaj pisze:
LUSH działa, problem jest tutaj z showupiem ze znika mi wykres jak ktoś rzuci. Nie podoba się to nikt ci nie Kazań przesiadywać u mnie.
Kupię jak znajdę odpowiedniego:) po co od razu nazywać kogoś oszustem? Druga rzecz ja Tobie w portfel nie zaglądam. Miłego dnia życzę ;)
Skoro nie ma wykresu to znaczy, że lush stracił zasięg i w momencie gdy ktoś rzucił żetony to lush NIE WIBRUJE i chłopak nie miał jak sterować - doskonale to wiesz i ja i ty i cała reszta! Wszyscy to widzieli (jakieś 400 osób) więc się nie wypieraj że musiałaś przyaktorzyć padaczkę i jęki.

notesyre

Post autor: notesyre » pt lis 22, 2019 11:50 am

Wobec facetów same "szeningany".
Tak jak teraz z tłumaczeniem się a propos Lusha.

Wobec kobiet jest wzorem dobrej współpracy... tylko czekać, aż się odwróci po wielu tygodniach/miesiącach od nich i wbije nóż w plecy.

ODPOWIEDZ