CindyKimberly
-
Po raz kolejny zmieniła nick. Tym razem to "pamela" Wczorajsza transmisja tragiczna, udawana. Lush jej się rozłączał, a ta udawała że padaczki dostała. Masakra!! Miała kupić psa za pieniądze od "piwa" i kurwa gdzie ten pies?! OSZUSTKA!!! Jak widzicie każda tu udaje i ściemnia - nawet ta "najpiękniejsza" i "najszczuplejsza"
-
Od Piwaa, nie od Ciebie więc co Cię obchodzi kto i jak wydaje pieniądze które nie nalezą do Ciebie?cipciaBEZjaj pisze: ↑wt lis 19, 2019 7:17 amPo raz kolejny zmieniła nick. Tym razem to "pamela" Wczorajsza transmisja tragiczna, udawana. Lush jej się rozłączał, a ta udawała że padaczki dostała. Masakra!! Miała kupić psa za pieniądze od "piwa" i kurwa gdzie ten pies?! OSZUSTKA!!! Jak widzicie każda tu udaje i ściemnia - nawet ta "najpiękniejsza" i "najszczuplejsza"
To orgazm czy podniecenie...?kierownik_piwnicy pisze: ↑wt lis 19, 2019 7:51 amNormalnie szok, istny skandal camgirl miała czelność udawać orgazmy, toż to nie do pomyślenia.cipciaBEZjaj pisze: ↑wt lis 19, 2019 7:17 amPo raz kolejny zmieniła nick. Tym razem to "pamela" Wczorajsza transmisja tragiczna, udawana. Lush jej się rozłączał, a ta udawała że padaczki dostała. Masakra!! Miała kupić psa za pieniądze od "piwa" i kurwa gdzie ten pies?! OSZUSTKA!!! Jak widzicie każda tu udaje i ściemnia - nawet ta "najpiękniejsza" i "najszczuplejsza"
Ja myślę, że powinieneś do ekspresu reporterów zadzwonić i koniecznie o tym skandalicznym
oszustwie powiadomić prokuraturę, jak ona śmiała udawać podniecenie?
Staraj się bardziej...
Dzwońcie do ekspresu reporterów bo znany stalker @od_taaki zwany Mano robi z siebie pajaca...
Kiedy znów będzie płacz żeby ktoś Cię odbanował...?
LUSH działa, problem jest tutaj z showupiem ze znika mi wykres jak ktoś rzuci. Nie podoba się to nikt ci nie Kazań przesiadywać u mnie.cipciaBEZjaj pisze: ↑wt lis 19, 2019 7:17 amPo raz kolejny zmieniła nick. Tym razem to "pamela" Wczorajsza transmisja tragiczna, udawana. Lush jej się rozłączał, a ta udawała że padaczki dostała. Masakra!! Miała kupić psa za pieniądze od "piwa" i kurwa gdzie ten pies?! OSZUSTKA!!! Jak widzicie każda tu udaje i ściemnia - nawet ta "najpiękniejsza" i "najszczuplejsza"
Kupię jak znajdę odpowiedniego:) po co od razu nazywać kogoś oszustem? Druga rzecz ja Tobie w portfel nie zaglądam. Miłego dnia życzę

-
Skoro nie ma wykresu to znaczy, że lush stracił zasięg i w momencie gdy ktoś rzucił żetony to lush NIE WIBRUJE i chłopak nie miał jak sterować - doskonale to wiesz i ja i ty i cała reszta! Wszyscy to widzieli (jakieś 400 osób) więc się nie wypieraj że musiałaś przyaktorzyć padaczkę i jęki.PAMELA pisze: ↑wt lis 19, 2019 1:32 pmLUSH działa, problem jest tutaj z showupiem ze znika mi wykres jak ktoś rzuci. Nie podoba się to nikt ci nie Kazań przesiadywać u mnie.cipciaBEZjaj pisze: ↑wt lis 19, 2019 7:17 amPo raz kolejny zmieniła nick. Tym razem to "pamela" Wczorajsza transmisja tragiczna, udawana. Lush jej się rozłączał, a ta udawała że padaczki dostała. Masakra!! Miała kupić psa za pieniądze od "piwa" i kurwa gdzie ten pies?! OSZUSTKA!!! Jak widzicie każda tu udaje i ściemnia - nawet ta "najpiękniejsza" i "najszczuplejsza"
Kupię jak znajdę odpowiedniego:) po co od razu nazywać kogoś oszustem? Druga rzecz ja Tobie w portfel nie zaglądam. Miłego dnia życzę![]()