Wcześniej wahałem się, czy iść na priv, czy nie i całe szczęście, że nie poszedłem, bo to stary, gruby pasztet z ogromną dupą, obwisłym cycem i cellulitem

Dzisiaj jest wt cze 24, 2025 11:11 am
Post autor: Rufi90 » pn lut 17, 2020 7:20 pm
Post autor: slawna_osoba » wt lut 18, 2020 8:08 am
Post autor: CudaWiankiIinneChujanki » wt lut 18, 2020 10:23 am
a może ona chce mieć mniej niż 20 osób??? czemu zakładasz, że wiesz czego KOKO chce???? w myślach jej czytasz czy coslawna_osoba pisze: ↑wt lut 18, 2020 8:08 amMogłaby w końcu zmienić te przestarzałe avatary, to może wtedy zajrzy więcej niż 20 osób.
Post autor: RamenKing » wt lut 18, 2020 12:16 pm
Modelce z takim stażem na SU nie robi już wielkiej róznicy czy wejdzie do niej 20 czy 40 czy 100 osób, ma mniej więcej stałe dochody i nie zależą one od ilości widzów. Raz tylko Koko była pierwsza i miała multum żetona na ogólnym jak wyjebało serwery i z niewiadomego powodu została tylko ona zalogowana i jakichś dwóch kolesi na męskich bodajże i laski rzucały jej 10 żet żeby móc pisać i pytać się kiedy przywrócą transmisjeslawna_osoba pisze: ↑wt lut 18, 2020 8:08 amMogłaby w końcu zmienić te przestarzałe avatary, to może wtedy zajrzy więcej niż 20 osób.
Post autor: Rufi90 » wt lut 18, 2020 1:24 pm
Trudno kogoś takiego nazwać modelką.RamenKing pisze: ↑wt lut 18, 2020 12:16 pmModelce z takim stażem na SU nie robi już wielkiej róznicy czy wejdzie do niej 20 czy 40 czy 100 osób, ma mniej więcej stałe dochody i nie zależą one od ilości widzów. Raz tylko Koko była pierwsza i miała multum żetona na ogólnym jak wyjebało serwery i z niewiadomego powodu została tylko ona zalogowana i jakichś dwóch kolesi na męskich bodajże i laski rzucały jej 10 żet żeby móc pisać i pytać się kiedy przywrócą transmisjeslawna_osoba pisze: ↑wt lut 18, 2020 8:08 amMogłaby w końcu zmienić te przestarzałe avatary, to może wtedy zajrzy więcej niż 20 osób.![]()
Post autor: KoKo21 » wt lut 18, 2020 6:23 pm
Dzięki za sugestię. Myślę, że w moim przypadku avatary raczej nie mają znaczenia, a to, że po prostu ostatnio mi się nie chce, niż chce. Chyba nikt nie chce oglądać osoby z takim wyrazem twarzy, a nie innym.slawna_osoba pisze: ↑wt lut 18, 2020 8:08 amMogłaby w końcu zmienić te przestarzałe avatary, to może wtedy zajrzy więcej niż 20 osób.
Post autor: KoKo21 » wt lut 18, 2020 6:26 pm
Każda chce mieć jak najwięcej osób, to nie tajemnica, jednak często ilość nie idzie w parze z jakością.CudaWiankiIinneChujanki pisze: ↑wt lut 18, 2020 10:23 ama może ona chce mieć mniej niż 20 osób??? czemu zakładasz, że wiesz czego KOKO chce???? w myślach jej czytasz czy coslawna_osoba pisze: ↑wt lut 18, 2020 8:08 amMogłaby w końcu zmienić te przestarzałe avatary, to może wtedy zajrzy więcej niż 20 osób.. Sądzę, że gdyby chciała pchać się na górę stronki ,to nie bój się to dużej filozofii nie wymaga i tajemnej wiedzy .
Post autor: KoKo21 » wt lut 18, 2020 6:27 pm
Nie tylko razRamenKing pisze: ↑wt lut 18, 2020 12:16 pmModelce z takim stażem na SU nie robi już wielkiej róznicy czy wejdzie do niej 20 czy 40 czy 100 osób, ma mniej więcej stałe dochody i nie zależą one od ilości widzów. Raz tylko Koko była pierwsza i miała multum żetona na ogólnym jak wyjebało serwery i z niewiadomego powodu została tylko ona zalogowana i jakichś dwóch kolesi na męskich bodajże i laski rzucały jej 10 żet żeby móc pisać i pytać się kiedy przywrócą transmisjeslawna_osoba pisze: ↑wt lut 18, 2020 8:08 amMogłaby w końcu zmienić te przestarzałe avatary, to może wtedy zajrzy więcej niż 20 osób.![]()
Post autor: Rufi90 » śr lut 19, 2020 6:50 pm
W sumie to nie musisz tu tak często już bywać, bo i tak jesteś już mega zarobiona. Kiedyś to były czasy.... prawda ?KoKo21 pisze: ↑wt lut 18, 2020 6:26 pmKażda chce mieć jak najwięcej osób, to nie tajemnica, jednak często ilość nie idzie w parze z jakością.CudaWiankiIinneChujanki pisze: ↑wt lut 18, 2020 10:23 ama może ona chce mieć mniej niż 20 osób??? czemu zakładasz, że wiesz czego KOKO chce???? w myślach jej czytasz czy coslawna_osoba pisze: ↑wt lut 18, 2020 8:08 amMogłaby w końcu zmienić te przestarzałe avatary, to może wtedy zajrzy więcej niż 20 osób.. Sądzę, że gdyby chciała pchać się na górę stronki ,to nie bój się to dużej filozofii nie wymaga i tajemnej wiedzy .
Niestety, póki co nie planuję zakupu lusha, na transmisję z jakimś Panem też się nie zapowiada, a ile można cały czas w koło oglądać moją gębę. Może kiedyś, coś, póki co u mnie jest kompletna stagnacja i nie mam pomysłu na nic niestety dlatego częściej mnie nie ma niż jestem.