Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

MsKylie KONKURS

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
Traderek

Re: MsKylie KONKURS

Post autor: Traderek » pn gru 26, 2022 10:05 pm

LORD_VADER88 pisze:
pn gru 26, 2022 9:43 pm
Traderek pisze:
pn gru 26, 2022 9:14 pm
Vaderek kolejny księgowy jak biedaki powyżej .Te złote rady to z Życia czy takie wyimaginowane ? Marnujecie się tu strasznie z tym waszymi poradami od serca a z dupy. Nie stać was to nie płaczcie tylko do roboty aby sobie móc wydawać na co się chcę . Jedyna słuszna uwaga że to nie portal za darmoszkę jak każdy sobie myśli . Albo raz doładuję za 18zł i myśli że KRÓL ŻYCIA hahaah . Co za Biedaki...
Sam jesteś biedak człowieku.Gdybys uważnie przeczytał to byś zrozumiał przekaz.Mozna przewalic tu 500 czy 1000 zet i to nie raz,bo tak działa ten portal.Pisalem o debilach którzy wypierdalaja po kilka czy kilkanaście tyś na panienke z netu gdy w realu może mieć laske na cała noc i to nie raz dużo taniej.Ale skoro twierdzisz,że to takie super,to sam jesteś skończony imbecyl !
A kim ty jesteś aby decydować kto i za ile ma tu się bawić i jakieś przekazy tu dawać? Nie twoja sprawa patałachu jeden . Skoro zaglądasz do nie swoich kieszeni to jesteś jebany BIEDAK i tyle . Jeszcze jakieś widełki qurwa sobie wymyślił haahah . Możesz dołączyć do trójkąta obciągaczy powyżej śmieciu i tyle w temacie. Nie stać cię i tyle płaczu tutaj .
Podsumowując jesteś z tych delikwentów co wchodzą na transmisje i pytają się czy da radę za 100 żetonów zrobić Priw z twarzą , orgazmem i przynajmniej 30min ...
A w Realu to sobie co najmniej możesz pociupać rączkami w kroczu przy Internecie hahaha

Mokebee

Post autor: Mokebee » wt gru 27, 2022 1:21 am

LORD_VADER88 pisze:
pn gru 26, 2022 8:10 pm
Traderek pisze:
pn gru 26, 2022 7:51 pm
znudzonekurewki pisze:
pn gru 26, 2022 1:31 am
Biedaczyna jest tak zdesperowany że chodzi na privy za 1,5k 30 minut rozmowy i myśli ze laska go lubi a ona żeruje na jego głupocie...
A ty taka dobra duszyczka jesteś i jako wszech wiedzący biedak nawracasz tu wszystkich na dobrą drogę hahaah... Polaczki to taki skomplikowany naród który nie potrafi zdzierżyć że ktoś ma więcej od niego samego oraz ma ochotę te "SWOJE" pieniążki przepierdolić no cokolwiek mu się chcę . I jedyną Biedaczyną tutaj jesteś właśnie ty i ten twój kolega wyżej z którym tak się bardzo zgadzasz i możecie sobie pociągnąć nawzajem lodzika na zgodę dla przypieczętowania przyjaźni Biedaków hahaah. A Pan Maksiu jak będzie chciał to sobie weźmie priwka za 5k czy 10k bo może a wam zostanie tylko plącz na nędznym podrzędnym forum . Żal to mało powiedziane XD
Jeśli pan Maksiu weźmie sobie priv za 5,10 cz nawet 100 k tzn że jest skończonym kretynem.Zreszta nie tylko on,ale każdy kto przepiredala tutaj mega kwoty.Bo jest to portal na którym się płaci jeśli chce się cokolwiek zobaczyć.Ale przepierdalanie mega kwot jest zwykłym debilizmem,bo ci co rzucają mysla,ze modelka da im dupy w realu.A zresztą prawda jest taka,że jeden,drugi i trzeci przejebie tutaj grube tysiące a nast dnia idzie do bociana,bo nie ma siana.I wszystko w temacie.
Masz jakieś żydowskie korzenie czy po prostu tak z przyzwyczajenia lubisz zaglądać do kieszeni tym którzy mogą pozwolić sobie na coś więcej niż ty zwykły zjadaczu chleba? Rozumiem że każdy kto wydaje pieniążki w sposób inny niż sobie wbiłeś do łba już jest z góry skreślony przez króla życia?

LORD_VADER88

Post autor: LORD_VADER88 » wt gru 27, 2022 7:45 am

Traderek pisze:
pn gru 26, 2022 10:05 pm
LORD_VADER88 pisze:
Traderek pisze:
pn gru 26, 2022 9:14 pm
Vaderek kolejny księgowy jak biedaki powyżej .Te złote rady to z Życia czy takie wyimaginowane ? Marnujecie się tu strasznie z tym waszymi poradami od serca a z dupy. Nie stać was to nie płaczcie tylko do roboty aby sobie móc wydawać na co się chcę . Jedyna słuszna uwaga że to nie portal za darmoszkę jak każdy sobie myśli . Albo raz doładuję za 18zł i myśli że KRÓL ŻYCIA hahaah . Co za Biedaki...
Sam jesteś biedak człowieku.Gdybys uważnie przeczytał to byś zrozumiał przekaz.Mozna przewalic tu 500 czy 1000 zet i to nie raz,bo tak działa ten portal.Pisalem o debilach którzy wypierdalaja po kilka czy kilkanaście tyś na panienke z netu gdy w realu może mieć laske na cała noc i to nie raz dużo taniej.Ale skoro twierdzisz,że to takie super,to sam jesteś skończony imbecyl !
A kim ty jesteś aby decydować kto i za ile ma tu się bawić i jakieś przekazy tu dawać? Nie twoja sprawa patałachu jeden . Skoro zaglądasz do nie swoich kieszeni to jesteś jebany BIEDAK i tyle . Jeszcze jakieś widełki qurwa sobie wymyślił haahah . Możesz dołączyć do trójkąta obciągaczy powyżej śmieciu i tyle w temacie. Nie stać cię i tyle płaczu tutaj .
Podsumowując jesteś z tych delikwentów co wchodzą na transmisje i pytają się czy da radę za 100 żetonów zrobić Priw z twarzą , orgazmem i przynajmniej 30min ...
A w Realu to sobie co najmniej możesz pociupać rączkami w kroczu przy Internecie hahaha
Muszę cie rozczarować matole ale jestem całkowicie heteto.Za to ty piszesz cały czas o tym obciaganiu więc chyba masz duże doświadczenie w tym temacie.Jak dla mnie to możesz nawet dawać dupy i robić za cwela skoro tak to lubisz.
A co do realu to za taka gadke dostałbys liścia i poleciał z płaczem do mamusi.

Traderek

Post autor: Traderek » wt gru 27, 2022 11:36 am

LORD_VADER88 pisze:
wt gru 27, 2022 7:45 am
Traderek pisze:
LORD_VADER88 pisze:

Muszę cie rozczarować matole ale jestem całkowicie heteto.Za to ty piszesz cały czas o tym obciaganiu więc chyba masz duże doświadczenie w tym temacie.Jak dla mnie to możesz nawet dawać dupy i robić za cwela skoro tak to lubisz.
Chyba ci się rączki z wrażenia zaczęły telepać skoro ty wielki nauczyciel języka jesteś "heteto" haha jprd . Idąc twoim tokiem zjebania skoro masz takie doświadczenie w korzystaniu z Kurewek jak to napisałeś w Realu. To serio jesteś dnem że nie potrafisz sobie nawet jebania za darmo ustawić haahah. A liście to sobie możesz żydku swoim ziomkom sprzedawać i tak jak tam jesteś nikim to tu tak samo znaczysz nic wielki szczekaczu internetowy. Jak już ci napisano "Nie mierz wszystkich swoją miarą" BIEDAKU .

LORD_VADER88

Post autor: LORD_VADER88 » wt gru 27, 2022 2:17 pm

Traderek pisze:
wt gru 27, 2022 11:36 am
LORD_VADER88 pisze:
Traderek pisze:

Chyba ci się rączki z wrażenia zaczęły telepać skoro ty wielki nauczyciel języka jesteś "heteto" haha jprd . Idąc twoim tokiem zjebania skoro masz takie doświadczenie w korzystaniu z Kurewek jak to napisałeś w Realu. To serio jesteś dnem że nie potrafisz sobie nawet jebania za darmo ustawić haahah. A liście to sobie możesz żydku swoim ziomkom sprzedawać i tak jak tam jesteś nikim to tu tak samo znaczysz nic wielki szczekaczu internetowy. Jak już ci napisano "Nie mierz wszystkich swoją miarą" BIEDAKU .
Szczekaczu?A ty kim jesteś?Przyjebales się do jednej literki,a sam piszesz farmazony bez ładu i składu.Co znaczy tok zjebania TĘPAKU?????
Szkoda mi czasu na polemikę z takim durniem.Na koniec rada-wyjdź na ulice i biegnij tak długo aż przyjebiesz w jakiś mur,może coś ci się w tym pustym łbie przestawi.Nara pajacu🖕🖕🖕

Traderek

Post autor: Traderek » wt gru 27, 2022 3:47 pm

LORD_VADER88 pisze:
wt gru 27, 2022 2:17 pm
Traderek pisze:
wt gru 27, 2022 11:36 am
LORD_VADER88 pisze:

Szczekaczu?A ty kim jesteś?Przyjebales się do jednej literki,a sam piszesz farmazony bez ładu i składu.Co znaczy tok zjebania TĘPAKU?????
Szkoda mi czasu na polemikę z takim durniem.Na koniec rada-wyjdź na ulice i biegnij tak długo aż przyjebiesz w jakiś mur,może coś ci się w tym pustym łbie przestawi.Nara pajacu🖕🖕🖕
To ty Vaderku wbiłeś się w temat z tymi swoimi złotymi radami z dupy ? I zacząłeś obrażać ludzi co sobie wydają swój szmal od skończonych kretynów . I dalej kontynuujesz te swoje rady i przemyślenia Polskiego Biedaka czy nawet Żyda XD . Ja się przyjebałem ? Chłopie dzięki takim jak ty mam taki ubaw że hoho .

kacper23wlkp

Post autor: kacper23wlkp » pn sty 02, 2023 3:13 pm

Odbyło się już losowanie? ktoś coś wie? :)

ChceBycTylkoTwoja

Post autor: ChceBycTylkoTwoja » czw sty 05, 2023 1:31 pm

Niektóre powinne byc permanentnie usuniete z neta! Ale nie martwcie sie ...jeszcze nie raz i nie dwa Was wyjebiena hajs :D powodzenia panowie

ChceBycTylkoTwoja

Post autor: ChceBycTylkoTwoja » czw sty 05, 2023 1:34 pm

Jeszcze nie raz wyjebie Was na zety😂a Wy sie dajecie! PATOLOGICZNE to! No ale kazdy lubi co innego :D niektorzy naciagare Cristal i jej gacha w sensie odbiorcy albo tej pustej cipy ... o sorry nie pustej bo skarbonka w dupie sie non stop zapycha🤦‍♀️🤷‍♀️

romanbydgoszcz

Post autor: romanbydgoszcz » czw sty 05, 2023 1:44 pm

ChceBycTylkoTwoja pisze:
czw sty 05, 2023 1:34 pm
Jeszcze nie raz wyjebie Was na zety😂a Wy sie dajecie! PATOLOGICZNE to! No ale kazdy lubi co innego :D niektorzy naciagare Cristal i jej gacha w sensie odbiorcy albo tej pustej cipy ... o sorry nie pustej bo skarbonka w dupie sie non stop zapycha🤦‍♀️🤷‍♀️

Sama masz tutaj konto wiec słabo z twojej strony ze zrasz na inne dziewczyny - zajmij się prowadzeniem swojej transmisji niż obsesyjnym obrabianiem dupy wydzieranej

ODPOWIEDZ