samotnaMama2 - NIE POLECAM
-
Re: samotnaMama2 - NIE POLECAM
Oszukala mnie na 200 żetonów... Zapłaciłem za zabawa + wibro, po wejściu na priv zapytała mi się czy się pokażę. Napisałem że mi kamerka nie działa, wtedy ściągnęła koszulkę i pokazała piersi. Napisała że szkoda że się nie pokaże, na to ja ze jak zatrzyma czas to że mogę spróbować uruchomić. Napisała że policzy mi czas i doliczy minuty. Kiedy ogarnąłem że nie dam rady odpalić kamerki I napisałem że może zaczynać to udawała że nie widzi jak piszę i coś tam oglądała w komputerze. Gdy skończył się czas to napisała że jej przykro i wyszła. Wielokrotnie próbowałem się z nią dogadać, ale bez skutecznie. Większość czasu ignorowała to co piszę na czacie, aż raz zaproponowałem że dopłace 100 żet i żeby zrobiła wtedy dłuższy priv. Zgodziła się, ale od razu opuściła transmisję publiczną. Można to gdzieś zgłosić/coś z tym zrobić? Akceptując moje doplacenie 100 żet i zrobienie dłuższego priva chyba sama się przyznała...
-
Sądzę że tutaj powstała grupa pań która chce wyludzić kasę jest to samotna mama od niej starsza monika i blondyna 27 te kobie
ty walą scieme a kasę chcą