Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

samotnaMama2 - NIE POLECAM

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
123andrzej

Re: samotnaMama2 - NIE POLECAM

Post autor: 123andrzej » pn paź 14, 2019 10:46 pm

Oszukala mnie na 200 żetonów... Zapłaciłem za zabawa + wibro, po wejściu na priv zapytała mi się czy się pokażę. Napisałem że mi kamerka nie działa, wtedy ściągnęła koszulkę i pokazała piersi. Napisała że szkoda że się nie pokaże, na to ja ze jak zatrzyma czas to że mogę spróbować uruchomić. Napisała że policzy mi czas i doliczy minuty. Kiedy ogarnąłem że nie dam rady odpalić kamerki I napisałem że może zaczynać to udawała że nie widzi jak piszę i coś tam oglądała w komputerze. Gdy skończył się czas to napisała że jej przykro i wyszła. Wielokrotnie próbowałem się z nią dogadać, ale bez skutecznie. Większość czasu ignorowała to co piszę na czacie, aż raz zaproponowałem że dopłace 100 żet i żeby zrobiła wtedy dłuższy priv. Zgodziła się, ale od razu opuściła transmisję publiczną. Można to gdzieś zgłosić/coś z tym zrobić? Akceptując moje doplacenie 100 żet i zrobienie dłuższego priva chyba sama się przyznała...

Kawaler-98

Post autor: Kawaler-98 » sob paź 19, 2019 9:28 pm

Sądzę że tutaj powstała grupa pań która chce wyludzić kasę jest to samotna mama od niej starsza monika i blondyna 27 te kobie :D ty walą scieme a kasę chcą

JanSebastian96

Post autor: JanSebastian96 » śr lis 13, 2019 4:42 pm

OSZUSTKA!

ssebaaa

Post autor: ssebaaa » pt lis 11, 2022 7:23 am

JanSebastian96 pisze:
śr lis 13, 2019 4:42 pm
OSZUSTKA!
O właśnie

Damian002

Post autor: Damian002 » ndz paź 15, 2023 10:03 am

Lala