Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

RudaLisiczkaa_

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
Mamut_Manfred

Re: RudaLisiczkaa_

Post autor: Mamut_Manfred » wt mar 16, 2021 4:20 pm

GreyyyFace pisze:
wt mar 16, 2021 4:18 pm
fotesin4555 pisze:
wt mar 16, 2021 3:56 pm
Raz wkladala dildosa w kakao i z tylka mosiądz poszedl xd
podobno w dupie juz dosc ostre luzy
Dexter powiedz jak to jest pisać sam ze sobą xddddddd lecz się xddddd

GreyyyFace

Post autor: GreyyyFace » wt mar 16, 2021 5:20 pm

co za dexter?

Mamut_Manfred

Post autor: Mamut_Manfred » wt mar 16, 2021 5:44 pm

GreyyyFace pisze:
wt mar 16, 2021 5:20 pm
co za dexter?
No jak nie wiesz? Xdddddddd spójrz w lustro to się dowiesz xdddddddd może byś już przestał pisać bo to już nudne jest xddddddddd stary gruby prawiczek dorwał się do komputera i życie truje innym xdddddddd nie starczy ci tych komputerów w pracy?

GreyyyFace

Post autor: GreyyyFace » wt mar 16, 2021 7:18 pm

panie adminie dlaczego cristal nie jest jeszcze zbanowana za urzywanie slow powszechnie uwazanych za obelzywe

spiker_tejAudycji

Post autor: spiker_tejAudycji » wt mar 16, 2021 7:47 pm

GreyyyFace pisze:
wt mar 16, 2021 7:18 pm
panie adminie dlaczego cristal nie jest jeszcze zbanowana za urzywanie slow powszechnie uwazanych za obelzywe
Panie tu jest drugi meksyk, tylko tu strzelają literami, i obcinają głowy za pomocą klawiatury, ale klimat taki sam xD
Admini są skorumpowani jak policjanci w Jalisco, to nie widzą.

SecretKey_

Post autor: SecretKey_ » śr mar 17, 2021 1:24 am

RudaLisiczkaa_ pisze:
wt mar 16, 2021 3:33 pm
GreyyyFace pisze:
wt mar 16, 2021 3:32 pm
i uwazajcie jak kebap zamawia dostawca powinien byc raczej sniady a uniej jest ciagle ten sam
Kebap hahaha jprd xd
hahahahahaha jebnę...
Bierz ich w nawias RudaLisiczko , znowu mnie rozśmieszyłaś hahahahahah Jutro idę na kebapa ... albo na pidzcę

spiker_tejAudycji

Post autor: spiker_tejAudycji » śr mar 17, 2021 10:44 am

Może gościu ma dyslekcję, to w sumie nic śmiesznego, jak każda inna choroba. Ja bym w zawias wziął to, co ktoś wcześniej napisał ;) za 20 lat, gdy ruda lisiczka się już znacznie pomarszczy, tatuaże mocno wyblakną, to będzie musiała banery stawiać po miastach że nawet za 100zł da, bo klienta raczej nie będzie mieć na codzień xD

Cocodziamb

Post autor: Cocodziamb » śr mar 17, 2021 11:26 am

spiker_tejAudycji pisze:
śr mar 17, 2021 10:44 am
Może gościu ma dyslekcję, to w sumie nic śmiesznego, jak każda inna choroba. Ja bym w zawias wziął to, co ktoś wcześniej napisał ;) za 20 lat, gdy ruda lisiczka się już znacznie pomarszczy, tatuaże mocno wyblakną, to będzie musiała banery stawiać po miastach że nawet za 100zł da, bo klienta raczej nie będzie mieć na codzień xD
do bani z takim spikerem. nie dość, że myli zawias z nawiasem, nie wie, że pisze się dysleksja (zamiast dyslekcja), to pewnie jeszcze sepleni. ;)

duzyon1992

Post autor: duzyon1992 » śr mar 17, 2021 12:12 pm

Ile wy jeszcze będziecie zakładać tych kont żeby po niej pojechać? Jeśli jesteś taki kozak to napisz jej to ze swojego konta, albo na jakimś portalu społecznościowym gdzie widać twoją mordę. Nie wiem ile ty masz lat ale zachowujesz się jak szczeniak. Co daje ci takie pisanie z wielu kont? Bo normalnym ludziom daje to ubaw xD zajmij się swoim życiem i zobacz czy jest takie wspaniałe aby uświadamiać tutaj innych.

spiker_tejAudycji

Post autor: spiker_tejAudycji » śr mar 17, 2021 12:34 pm

Ale Ty o mnie piszesz? czy do mnie piszesz? :) ja mam jedno konto, a to że nie przepadam za lisiczką? mam do tego prawo, może dla Ciebie to wartościowa osoba, dla mnie to zwykła prostytutka. wyzywa tu ludzi sama, robiła też jakieś inne świństwa innym osobą jak wywalanie danych, tnie jeleni na grupowych, i dziwi się że wiele osób ją opluwa? Mogła to przewidzieć, dziwy wtedy nie były by zaskoczeniem.

ODPOWIEDZ