Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

RudaLisiczkaa_

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
RudaLisiczkaa_

Re: RudaLisiczkaa_

Post autor: RudaLisiczkaa_ » ndz mar 14, 2021 11:36 pm

Hahaha jasne od dziś zacznę chyba w chuja naprawdę lecieć;) inni mogą to ja nie bd gorszą jak nie potraficie docenić;). Czas się skonczyl i nie bd przedłużania inne tego nie robią i od dziś ja tez !;) nie pozdrawiam

Marcin231

Post autor: Marcin231 » pn mar 15, 2021 12:49 am

RudaLisiczkaa_ pisze:
ndz mar 14, 2021 11:36 pm
Hahaha jasne od dziś zacznę chyba w chuja naprawdę lecieć;) inni mogą to ja nie bd gorszą jak nie potraficie docenić;). Czas się skonczyl i nie bd przedłużania inne tego nie robią i od dziś ja tez !;) nie pozdrawiam
Twoja największa konkurencja się nie tłumaczy ze swoich przekrętów i ty też nie musisz. Istniejesz tylko z powodu przyzwolenia administracji na taki proceder.

duzyon1992

Post autor: duzyon1992 » pn mar 15, 2021 10:57 am

Marcin231 pisze:
pn mar 15, 2021 12:49 am
RudaLisiczkaa_ pisze:
Twoja największa konkurencja się nie tłumaczy ze swoich przekrętów i ty też nie musisz. Istniejesz tylko z powodu przyzwolenia administracji na taki proceder.
Marcin a ty to jakiś adwokat, bawisz się w złego i dobrego gline czy jesteś po prostu czyimś pionkiem w tej durnej grze na tym kurwidołku? XD raz piszesz jak dziecko a raz jak jakiś staruch. Określ swój styl pisania albo doszlifuj taktykę. Może ty to nie marcin (chłopak) tylko jakaś marcelina ? Bym się nie zdziwił że to jakaś chora baba z konkurencji xD tak po niej jedziesz, ciśniesz jak by ci co najmniej matkę zabiła. Jak ktoś coś o niej pozytywnego to ty atakujesz tą osobę jakby nie mogła jej lubić lub nie mogła by się mu spodobać, no bo jak ktoś może ją lubić jak ty jej nie lubisz i chcesz zrobić jej zła opinie. Ahhhhhh marcin zluzuj stringi i wyjmij sobie ten pasek z dupy bo się strasznie przez to spinasz xD

RudaLisiczkaa_

Post autor: RudaLisiczkaa_ » pn mar 15, 2021 11:45 am

Zajmij się swoją królową haseki Marcinku tylko ty za biedny jestes xD. Ty jestes tylko tutaj mocny w gębie jak większość a przyszlo by co do czego to spierdalał byś gdzie pieprz rośnie xD. Mnie to ciekawi jak ty wyglądasz skoro potrafisz mnie ocenić pewnie jak troll. Kim Ty kurwa jestes zeby inne oceniać i oczerniać?? Bogiem?!?. Zobacząc cb raz to przez kilka nocy murowane koszmary i jeszcze zapewne mamisynek na garnuszku rodziców. Zakładam, że nawet i być może i prawiczek bo która normalna by takiego zechciała debila nawet na chwile żadna 🤮🤮
haha 🤣🤣

A i tak na koniec możesz dalej po mnie cisnąć tylko się nie zesraj. 💩💩🤣

Marcin231

Post autor: Marcin231 » pn mar 15, 2021 3:12 pm

duzyon1992 pisze:
pn mar 15, 2021 10:57 am
Marcin231 pisze:
RudaLisiczkaa_ pisze:
Marcin a ty to jakiś adwokat, bawisz się w złego i dobrego gline czy jesteś po prostu czyimś pionkiem w tej durnej grze na tym kurwidołku? XD raz piszesz jak dziecko a raz jak jakiś staruch. Określ swój styl pisania albo doszlifuj taktykę. Może ty to nie marcin (chłopak) tylko jakaś marcelina ? Bym się nie zdziwił że to jakaś chora baba z konkurencji xD tak po niej jedziesz, ciśniesz jak by ci co najmniej matkę zabiła. Jak ktoś coś o niej pozytywnego to ty atakujesz tą osobę jakby nie mogła jej lubić lub nie mogła by się mu spodobać, no bo jak ktoś może ją lubić jak ty jej nie lubisz i chcesz zrobić jej zła opinie. Ahhhhhh marcin zluzuj stringi i wyjmij sobie ten pasek z dupy bo się strasznie przez to spinasz xD
A ty to jakiś rycerzyk na białym koniu co chce uratować biedną księżniczkę? Ostrzegam cię, że ta historia z Malwinką nie skończy się jak w bajce :)

duzyon1992

Post autor: duzyon1992 » pn mar 15, 2021 3:23 pm

Marcin231 pisze:
pn mar 15, 2021 3:12 pm
duzyon1992 pisze:
pn mar 15, 2021 10:57 am
Marcin231 pisze:

A ty to jakiś rycerzyk na białym koniu co chce uratować biedną księżniczkę? Ostrzegam cię, że ta historia z Malwinką nie skończy się jak w bajce :)
A ty kim jesteś skoro ja niby jestem rycerzykiem? Grozisz mi? A kim ty jesteś żebyś mi groził? Chcesz na siłę coś udowadniać ale ci nie wychodzi bo nie masz konstruktywnych argumentów więc zaczynasz pluć jadem i grozisz? Hahaha xD uśmiałem się z ciebie. A ja to chce z nią być albo planuję mieć gromadke dzieci żebyś mi coś doradzał i groził? A tak serio to jesteś chlopem czy tylko udajesz chlopa? To co piszesz to pogrążasz siebie zamiast swojej ofiary (mam na myśli rudą) tak na codzień też jesteś takim debilem? Oszczędź sobie odpisywania mi; )

duzyon1992

Post autor: duzyon1992 » pn mar 15, 2021 3:46 pm

Marcin231 pisze:
pn mar 15, 2021 3:41 pm
duzyon1992 pisze:
pn mar 15, 2021 3:23 pm
Marcin231 pisze:
pn mar 15, 2021 3:12 pm

A ty kim jesteś skoro ja niby jestem rycerzykiem? Grozisz mi? A kim ty jesteś żebyś mi groził? Chcesz na siłę coś udowadniać ale ci nie wychodzi bo nie masz konstruktywnych argumentów więc zaczynasz pluć jadem i grozisz? Hahaha xD uśmiałem się z ciebie. A ja to chce z nią być albo planuję mieć gromadke dzieci żebyś mi coś doradzał i groził? A tak serio to jesteś chlopem czy tylko udajesz chlopa? To co piszesz to pogrążasz siebie zamiast swojej ofiary (mam na myśli rudą) tak na codzień też jesteś takim debilem? Oszczędź sobie odpisywania mi; )
Postawiłeś się w roli, w której nie można cię traktować poważnie, tylko jako przygłupa. Nieudolne odwracanie sytuacji tego nie zmieni.
Za to ciebie można traktować poważnie jak po każdym jedziesz jak stanie w jej obronie. Każdy normalny mężczyzna stanie w obronie kobiety, a ty jako przygłup tylko po niej jedzie. Jesteś chorym człowiekiem który chce odwrócić uwagę od swojej głupoty i przerzucić to na kogoś innego. Pisz dalej a każdy kto to będzie czytał będzie miał z ciebie ubaw xD

duzyon1992

Post autor: duzyon1992 » pn mar 15, 2021 3:47 pm

Marcin231 pisze:
pn mar 15, 2021 3:43 pm
duzyon1992 pisze:
pn mar 15, 2021 3:27 pm
Marcin231 pisze:
pn mar 15, 2021 3:17 pm

Ale ty jesteś twórcza. Może zamiast sprzedawać swoje ciało, zaczniesz pisać opowiadania ;)

Odpowiem ci w ten sam sposób - który normalny facet chciałby taką puszczalską idiotkę? Dla tych facetów co się z nimi spotykasz za pieniądze jesteś tylko mięsem, w dodatku już nieco podgnitym.

Jeszcze ciągle piszesz mi o jakiejś mojej królowej haseki, z której w sposób oczywisty robiłem sobie jaja, ale nawet tego twój niski intelekt nie przyswaja. Tragedia kobieto.
Skoro jej tak nie lubisz i opisales swoją wizję jej i swoje przekonania co do niej to możesz zakonczysz już o niej pisać? Śmieszne jest że skoro jej nie lubisz i nią gardzisz ,ciągle tylko u niej siedzisz i piszesz xD chłopie ogar
Nie zakończę, bo nie mam na to ochoty. Nie siedzę 'u niej' tylko na forum, z którego można dowiedzieć się wiele. A ty zakończysz lizanie jej dupy?
Oczywiście że nie. Nie wiedziałem że lize jej dupe broniąc ją i inne kobiety. Ale ty jesteś debilem i tego nie ogarniesz.
Jedyne co można się tu dowiedzieć to to że jesteś debilem. Chcesz to pisz dalej te swoje wypociny. Ja idę cieszyć się życiem a ty dalej siedź przy komputerze przegrywie życiowy i trolu internetowy xD

Marcin231

Post autor: Marcin231 » pn mar 15, 2021 4:34 pm

duzyon1992 pisze:
pn mar 15, 2021 3:47 pm
Marcin231 pisze:
pn mar 15, 2021 3:43 pm
duzyon1992 pisze:
pn mar 15, 2021 3:27 pm

Skoro jej tak nie lubisz i opisales swoją wizję jej i swoje przekonania co do niej to możesz zakonczysz już o niej pisać? Śmieszne jest że skoro jej nie lubisz i nią gardzisz ,ciągle tylko u niej siedzisz i piszesz xD chłopie ogar
Nie zakończę, bo nie mam na to ochoty. Nie siedzę 'u niej' tylko na forum, z którego można dowiedzieć się wiele. A ty zakończysz lizanie jej dupy?
Oczywiście że nie. Nie wiedziałem że lize jej dupe broniąc ją i inne kobiety. Ale ty jesteś debilem i tego nie ogarniesz.
Jedyne co można się tu dowiedzieć to to że jesteś debilem. Chcesz to pisz dalej te swoje wypociny. Ja idę cieszyć się życiem a ty dalej siedź przy komputerze przegrywie życiowy i trolu internetowy xD
To cię uświadamiam, że bronisz patologii. Może nie należysz do jej grupy piesków i robisz to w dobrej wierze :)

Marcin231

Post autor: Marcin231 » pn mar 15, 2021 4:36 pm

duzyon1992 pisze:
pn mar 15, 2021 3:46 pm
Marcin231 pisze:
pn mar 15, 2021 3:41 pm
duzyon1992 pisze:
pn mar 15, 2021 3:23 pm

Postawiłeś się w roli, w której nie można cię traktować poważnie, tylko jako przygłupa. Nieudolne odwracanie sytuacji tego nie zmieni.
Za to ciebie można traktować poważnie jak po każdym jedziesz jak stanie w jej obronie. Każdy normalny mężczyzna stanie w obronie kobiety, a ty jako przygłup tylko po niej jedzie. Jesteś chorym człowiekiem który chce odwrócić uwagę od swojej głupoty i przerzucić to na kogoś innego. Pisz dalej a każdy kto to będzie czytał będzie miał z ciebie ubaw xD
W obronie kobiety stanę. Problem w tym, że ta tutaj kobietą jest tylko z biologicznego punktu widzenia.

Strasznie się miotasz przyjacielu. Nieudane próby odwrócenia uwagi i wybielenia własnej osoby. Klasyka.

ODPOWIEDZ