Jeśli żal dupę ściska bo dostałeś kosza to żal mi Ciebie cipko. Misia jest co prawda przed 50-tką, bo 30 jest przed 50, to nie wymaga od nikogo kasy tylko kultury. Jeśli Ci cos nie pasuje to nie wchodź tam i wszyscy będą szczęśliwi.milutki187 pisze: ↑czw sie 15, 2019 2:50 amkobieta przed 50-tka z czyms w pizdzie na ekranie kogo to kreci? serio koles ktory ma na na serio kase da to do monitora ?![]()
MokraMisia22
Re: MokraMisia22
Miska jest najlepsza zajebista dupeczka co widzialam na calym su
a to co piszes ze 50latka co cie popierdolilo albo newidzis miska ma nad 30
lat ale masakra zajebiste vyglonda liepej jak ktoras 21latna diewcina
a robi takie transmisije zajebiste ze bardzej mnie podnieca jom oglondac jak gdzies diewcinu ktora vyglonda jak modelka i ma super figure
Miska jest bardzo bardzo sexi a kazda kobieta by chciala vyglondam v tym wieku jak ona
kieby siem byla chlopak odrazu sie do nej zakocham
KOCHAM CIEEEEEE MISKAAAAAAA
I JESTE KOCHAM TO JAK BARDZO ZAJEBISTE GOTUJESZ HIHIHI 

Ta 30
weź się Nicol puknij w głowę tobie to wszystko można wmówić . Ona jest napewno po 40 pamiętam jak zaczynała swoją karierę na su ..szara myszka ze skromnym lokum . A teraz proszę tygrysica. Nicol ty już tak nikogo nie broń za Boginke też rękę dawałaś sobie obcinać tak cię Zety do niej przyciągały. A teraz plujesz po niej. Weź transmituj u siebie w kraju aaa no nie no panienkę rozpoznają a w pl gwiazda.

Heh dobreGnomisz pisze: ↑śr sie 07, 2019 9:05 pmPani szuka na pewnym portalu randkowym kogoś kto odegra rolę dostawcy pizzy.
"Razem z kolezanka szukamy na dzisiejszy wieczor milego faceta z okolic [miasto wycięte], ktory wcieliby sie w role dostarczyciela pizzy lub taksowkarza. Szczegoly na priv."
To tak na wypadek gdybyście wierzyli, że przyjeżdża prawdziwy dostawca. Albo jak u innej laski, że opierdziela kolbę jakiemuś przybłędzie.![]()

-
Gnomisz pisze: ↑śr sie 07, 2019 9:05 pmPani szuka na pewnym portalu randkowym kogoś kto odegra rolę dostawcy pizzy.
"Razem z kolezanka szukamy na dzisiejszy wieczor milego faceta z okolic [miasto wycięte], ktory wcieliby sie w role dostarczyciela pizzy lub taksowkarza. Szczegoly na priv."
To tak na wypadek gdybyście wierzyli, że przyjeżdża prawdziwy dostawca. Albo jak u innej laski, że opierdziela kolbę jakiemuś przybłędzie.![]()
Tak ja tez juz widzialam duzo takich transmisji, Panom sie to bardzo podoba wiec Kobiety korzystaja, ale to chyba bylo do przewidzenia, ze Ci mezczyzni to fejk, chociaz do jednej, to nawet kierowca po dzwonil, jak mu cudownie dzien umilila, wiec nie wszystkie tak robia...

-
Ania kończy 43 lata w grudniu, a Ty Nikol to nawet w Jozina z Bazin uwierzysz. Może to i dobrze 

-
Jesteś pełna wdzięku i blasku
twoja bardzo urocza piękna uroda z dodatkiem ogromnego seksapilu uroda jest zniewalająca i do tego piękne długie blond włosy i soczyste duże i jędrne piersi mrrr
jesteś moim ideałem
prawdziwa bogini seksu

-
Jesteś pełna wdzięku i blasku
twoja bardzo urocza piękna uroda z dodatkiem ogromnego seksapilu uroda jest zniewalająca i do tego piękne długie blond włosy i soczyste duże i jędrne piersi mrrr
jesteś moim ideałem
prawdziwa bogini seksu