NI_KOL
-
- kawalarski
Nie przejmuj się, Maddie na pewno pomyliła tematy.
Tak dobrze wychowana kobieta jak ona, nigdy nie pozwoliłaby sobie na tak paskudne zdjęcia w temacie innej transmitującej.
Bez wątpienia moderator "migusiem" to świństwo usunie.
Pozdrawiam.
Tak dobrze wychowana kobieta jak ona, nigdy nie pozwoliłaby sobie na tak paskudne zdjęcia w temacie innej transmitującej.
Bez wątpienia moderator "migusiem" to świństwo usunie.

Pozdrawiam.
-
Najpierw potwierdza nasza Maddie a pozniej sra jej w temacie.Widzę tu stary schemat stalczenia przez Maddie i jej zakochanców.Najpierw przymilanie się a później jazda z grubej rury.Uwazaj NI_KOL bo już Cię mają na celowniku.Maddie jest pewnie zazdrosna o aparycje i żetony.Teraz trochę opoznią akcję bo ich sprzedałem ale spodziewaj się niedlugo zorganizowanej akcji stalkerskiej pt."zazdrosna Maddie karze niezdrową konkurencje do zaorania na su".To taki standard jej zachowań gdy w gre chodzi walka o zeton i widzów.Każda fajniejsza laska otrzymała taką porcję "pieszczot" od.Maddie i jej przydupasow.Powodzenia i pozdrawiam jakbyś miała z nimi problemy to się odezwij.Ich bardzo.denerwuje, że nie jestem przez nich do "zaorania".Dostałem już nawet przezwisko od nich "niezatapialny" bo nie.mogą mnie zatopić jak innych na su.
Kochanie napiszem ci nato asi tyle
Ani newiem čo mám nato wlasnie napisac hihi mnie to jest wlastnie jedno ani newiem o co chodzi
i nemyslim že maddie taká jest i takie cos by robila ;)preciez každý si zarabia na tym show upie jak wie ktos mienej ktos wiencej
i po čo by kogos interesowalo že a ona má duzo idzem jej cos robic
Každý má swoje zycie každý si robí co chce a jako chce
fórum jest dla tego aby písali ci sie podoba albo nepodoba trzeba pryjmowac i hejty zawse bendu hejty ale jest to tylko fórum
DZIENKUJEM WAM ZA LADNE KOMENTARZE ALE TOTO COS NAPÍSAL MNIE NEINTERESUJEE