jesli to SRAWA MIĘDZY TOBĄ A NIĄ to po chuj tu wywlekasz.
Musisz sie liczyc z tym, ze piorąc brudy musisz miec argumenty a nie z dupy pisac bo laksa nie chce cie znac to zablokowala xd
Selena_Selena
-
Oj chłopczyk teraz już innych obraża, bo po nim pojechali. Nie masz argumentów?Kim dzisiaj jesteś?„dyrektorem banku”, czy może „chirurgiem”? W jaką dziś postać się wcieliłeś?. Może masz rozdwojenie jaźni, inaczej fachowo ta jednostka chorobowa nazywa sie schizofrenią. Coś mi się wydaje, że dziś jesteś sobą, bo nawet nie znasz podstaw ortografii. Wracając, do sprawy. Obiecałam tobie pokaz, ale z tego co mi wiadomo, to w tygodniu nie pasowało ani tobie, ani mnie. Zaproponowałam, że zrobię tobie go w weekend, kiedy chirurdzy lub dyrektorzy banków odpoczywają po ciężkich dniach pracy. Tylko ty jesteś „małym chłopcem”, i próbujesz wszystko wymuszać. Ja mam też swoje życie i sprawy do ogarnięcia. Pisałam, że mogę zrobić tobie pokaz po 22.00 w tygodniu to dyrektorze od siedmiu boleści nie mogłeś bo jechałeś do pracy na nocną zmianę (oczywiście do banku). Z stąd była moja propozycja na weekend. No, ale „małych chłopczyk” chce teraz i wszyscy muszą padać na kolana, rzucać swoje zajęcia, bo królewiczowi chuj bije po pustej głowie. Naucz się jednego. Szantażem niczego nie osiągniesz. Doskonale wiem, że to twoja metoda. Już dwie dziewczyny w ten sam bezczelny sposób opisałeś. Masz chłopie 40 lat. Wiec zachowuj się odpowiednio do swojego wieku. Chyba zapomniałeś o jednym. Czasy, kiedy byłeś 5 letnim chłopcem minęły. Wymuszaniem, szantażem nic nie zdziałasz. Nie potrafiłeś poczekać pare dni, tak aby tobie i mnie pasowało to się nie dziw, że dostałeś bana. Bo ile można takiemu baranowi tłumaczyć, że dopiero w weekend możemy się zgrać. Ja jakoś potrafiłam zrozumieć, że masz obecnie prace na nocną zmianę, wiec prosiłam, żebyś i mnie zrozumiał. Po co zacząłeś ten temat na forum, co chciałeś udowodnić? Pokazałeś tylko jedno, że inteligencja nie grzeszysz.
-
50 zł dla tak "bogatego" pana to jak pół obiadu wiec po co ta gównoburza.
Wiecej nerwów straciles o najwspanialszy panie niż ta aferka warta.
Brzusio do polowy pusty bo na pół obiadu brakło to wylewa gorzkie żale zamiast iśc do kociółk a na nie.
DZIEWCZYNO NIE PRZEJMUJ SIE NIM NIEZŁA BEKA Z TEGO DEBILA JEST I JEGO DOWODÓW XD
Wiecej nerwów straciles o najwspanialszy panie niż ta aferka warta.
Brzusio do polowy pusty bo na pół obiadu brakło to wylewa gorzkie żale zamiast iśc do kociółk a na nie.
DZIEWCZYNO NIE PRZEJMUJ SIE NIM NIEZŁA BEKA Z TEGO DEBILA JEST I JEGO DOWODÓW XD
-
Dobrze napisane 🤣👍konesersztuki69 pisze: ↑czw kwie 01, 2021 10:45 amjesli to SRAWA MIĘDZY TOBĄ A NIĄ to po chuj tu wywlekasz.
Musisz sie liczyc z tym, ze piorąc brudy musisz miec argumenty a nie z dupy pisac bo laksa nie chce cie znac to zablokowala xd