Hmm maddi albo paris daruj sobie spójrzcie na siebie gwiazdeczki od 7 boleści;D
Pytanie do moderacji
Re: Pytanie do moderacji
-
-
Dlaczego usuwacie moje wpisy xddddddddd za to że pisze prawdę? Xddddddddd zbanujcie w końcu tego chu jka bo zakłada nowe konta xddddddddd a nie mi usuwacie komentarzexddddddd
-
Hehehheeh na kazdy moj wpis będziesz odpowiadał? Xddddddd boisz się czegoś co jest tu napisane? Xdddddddd przecież wiesz że to nie Cristal bo z nią teraz piszesz xdddddddddfotesin4555 pisze: ↑pt mar 26, 2021 12:21 amo sobie piszesz powinni cie juz dawno zbanic cristal hahaha
-
Nie będę poniżał się do takiego poziomu jak ty xddddddddd jak ty po takim czymś spojrzysz Cristal prosto w oczy? Xdddddddddd to że ona uwierzy w twoje gadki to nie oznacza że jesteś zajebisty xddddddddddd mamusia nie nauczyła cie jak zachowywać się w stosunku do kobiet xdddddddddddddd albo może jesteś taki prymitywny bo żadna inna nie chciała nawet z tobą porozmawiać xdddddddddd stary prawiczku xddddddddd idź zakładaj kolejne konta xdddddddd dlaczego akurat tylko do mnie się przypieralasz z każdego? Xddddddddd bo cie rozgryzłem xdddddddddd czekam aż inni na su też to zobaczą xdddddddddddddddddd