Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

KingaPoland20 - prawdziwa lolitka

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
przemek2209

Re: KingaPoland20 - prawdziwa lolitka

Post autor: przemek2209 » pn wrz 21, 2020 1:21 am

Ja czuje się PRZEGRYWEM ŻYCIOWYM ale to ja pragnę i proszę gdzie tylko mogę aby to Kobieta utożsamila mnie z przedmiotem na jaki ma ochotę czy też dostosowując do swego humorku w danym momencie oraz proszę i pragnę całkowitego ubezwłasnowolnienia, pozbawienia wszelkich praw ludzkich stając się calkowicie własnością Kobiety mającą 100% kontrolę nade mną. Będąc zabawką czy tez jakimś przedmiotem dla Pani, nie mam takiej mocy aby decydować o sobie. To Pani decyduje o każdej sekundzie mojego bytu na ziemi, sterujac mna jak postacią z gry. Pokazujac swą potęgę władzy i rządów oraz wyższość nade mną, wiem o tym że bez Kobiety jestem mniej wart niż nic nie znaczący śmieć na wysypisku.

kiepski_dowcip

Post autor: kiepski_dowcip » pn wrz 21, 2020 2:19 am

Biedaku, zbyt łatwo zrezygnowałeś ze swoich cojones.
No ale skoro już się stało, to zamelduj się u KingiPoland20 z żetonową równowartością upragnionego przez Kingę iphona i negocjuj z nią wymarzonego przez ciebie, upokarzającego cię priva. Gdyby jednak przekraczało to sadystyczne zapędy/zdolności Kingi, zawsze możesz z tą kwotą zgłosić się do innej, równie potrzebującej modelki.
Powodzenia!

przemek2209

Post autor: przemek2209 » pn wrz 21, 2020 2:25 am

Szczerze mówiąc nie mam żetonów ale chętnie będę służyć Kindze jako modelka oddając się w jej rączki i władzę nade mną by mogła uzyskiwać więcej żetonów

kiepski_dowcip

Post autor: kiepski_dowcip » pn wrz 21, 2020 2:40 am

Kindze i reszcie modelek niepotrzebni są gołodupcy. Zresztą większość modelek ma swoich "sąsiadów" i gdyby chciały robić duety z facetami, to prędzej z ich usług by skorzystały.

przemek2209

Post autor: przemek2209 » pn wrz 21, 2020 2:51 am

Przepraszam najmocniej. Chciałbym dodać również że mówiąc o mojej nedznej osobie GOLODUPIEC to jest za ładnie nie zasługuje na to. Czy mogę prosić o poniżanie mnie gdyż na tyle zasługuje tylko

kiepski_dowcip

Post autor: kiepski_dowcip » pn wrz 21, 2020 2:59 am

Very sorry, nie chciałem cię urazić, ale uświadomić.
Przykro mi, jeśli poczułeś się dotknięty. ;)

przemek2209

Post autor: przemek2209 » pn wrz 21, 2020 3:11 am

Nie czuje się urażony ani dotknięty. Po prostu znam swoje miejsce i to kim jestem tzn zwykłą szmata oraz zapchlonym kundlem którego miejsce jest pod obcasem czcigodnej Królewskiej Mości której powinienem dziękować za jej wielką dobroć jaką okazała pozwalając mi na sluzbe pod swą cudowna spółką. To dla mnie zaszczyt mogąc służyć Pani gdyż czuje się potrzeby.

przemek2209

Post autor: przemek2209 » pn wrz 21, 2020 3:12 am

Miało być cudowna STÓPKĄ

kiepski_dowcip

Post autor: kiepski_dowcip » pn wrz 21, 2020 3:23 am

Czuję się lekko zażenowany, bo nie wiem Przemku, do kogo ty piszesz...
Jeśli chcesz skorygować swój post, możesz to zrobić, klikając na symbol kredki (czy ołówka?), obok swojego komentarza.

przemek2209

Post autor: przemek2209 » pn wrz 21, 2020 3:33 am

Chce aby to przeczytała Kinga i wiedziała jaką posiada władzę

ODPOWIEDZ