Cristal
Re: Cristal
Weź się rozpędź i Jebnij w ścianę swoim pustym łbem pustaku. ;D. No tak konto usunięte , norma xd.
-
a czemu mam sie jebnac? co sie w moim poscie nie zgadza?usunac ty mozesz zeby bys nie gryzla podczas oralnego lol
-
No kurwa chyba proste ze laska z kamerki nie da dupy chuj wie komu,to azctak ciezko pojac?
-
On tego nie pojmie xdddddd jak ktoś kto wstawia na forum zdjęcia gówna może takie coś zrozumieć xddddddddpati090700 pisze: ↑wt mar 16, 2021 4:15 pmNo kurwa chyba proste ze laska z kamerki nie da dupy chuj wie komu,to azctak ciezko pojac?
-
Moderacja w dupie xddd A ten zjeb będzie zakładał nowe konta bo mu na to pozwalają xddddd moderacja zbanuj mac i po problemie xddddCzukweBukwe pisze: ↑wt mar 16, 2021 4:15 pmDziwie się że moderatorzy nic nie robia z tym bo to podchodzi pod stalkerowanie kogoś i nękanie, nie raz pisałem ale napisze jeszcze raz, są granice przyzwoitości, można kogoś nie lubić jasne jak słońce ale gnębić na forum i ciągłe zakładanie kont aby kogoś obrażać no to przykre trochę.Mamut_Manfred pisze: ↑wt mar 16, 2021 4:13 pmBo jak ktoś nie dostał dupy i jest odrzucony i jego uczucia to się jebie w bańce xdddddddddd pojebany typ xdddddd niech napisze ze swojego a nie nowe zakłada i sam ze sobą pisze xddddddddddddCzukweBukwe pisze: ↑wt mar 16, 2021 4:08 pm
Ej ku*** ludzie faktycznie wam na dekiel bije, przeglądam te opinie w tematach i co drugi post teraz o RudaLisiczkaa_, specjalnie zakładać konta aby kogoś obrażać no ubaw po pachy -.-
-
A ty zrozumiałaś co napisałem czy nie? Dexter wstawia gówna, zakochany w Cristal xddddd nie dostał dupy to się mści xddddddpati090700 pisze: ↑wt mar 16, 2021 4:21 pmOn czy ona! Raczej to drugie ,kurwiska tutaj daja popalic ,stare ,brzydkie i czekajace na zetony.nosz kurwa chyba im sie drogi zyciowe popierdolily🤣🤣🤣🤣Mamut_Manfred pisze: ↑wt mar 16, 2021 4:18 pmOn tego nie pojmie xdddddd jak ktoś kto wstawia na forum zdjęcia gówna może takie coś zrozumieć xddddddddpati090700 pisze: ↑wt mar 16, 2021 4:15 pmNo kurwa chyba proste ze laska z kamerki nie da dupy chuj wie komu,to azctak ciezko pojac?
-
To już fanatyzm nawet, nie zakochanie, szczerze jej współczuje.
-
Ja jej dawno współczułem xdd kazałem nawet zrobić z tym porządek ale mnie wyśmiała xdddd