Dzięki za buziaczka.Dla Ciebie też słodka Kusicielko💋Landrynka88 pisze: ↑pt wrz 25, 2020 4:11 pmCukiernik1😘Cukiernik1 pisze: ↑sob wrz 05, 2020 1:00 pmJak dla mnie w pierwszej trójce na całym SU.Na grupowych daje z siebie 110% i widać że kręci ja to co robi...Jest warta każdego zeta😉
Landrynka88
-
Re: Landrynka88
Niech jeszcze tylko neta ogarnie, bo ma słabą jakość transmisjiCukiernik1 pisze: ↑sob wrz 05, 2020 1:00 pmJak dla mnie w pierwszej trójce na całym SU.Na grupowych daje z siebie 110% i widać że kręci ja to co robi...Jest warta każdego zeta😉
-
Oj to chyba mało widziałeś,bo laska jest extraklasa i mało którą na grupowych daje z siebie tyle co ona...Bo rozłożyć nogi na ogólnym to nic ciekawego.A wiesz jak to mowia-najbardziej SEXI jest inteligencja-zerznac kretynke to jak zwalić sobie konia.A ona jest inteligenta a do tego mega sexowna.Ale oczywiście możesz mieć swoje zdanie.
- Raider_op_
Fascynująca! Nie miałem okazji skorzystać jeszcze z priva ale zdecydowanie mnie w sobie rozkochała. nie mogę przestać o Niej myślec! Zdecydowanie łechta mój fetysz na dojrzałe Kobiety i mam nadzieje, że w najbliższym czasie porwę Panią na kilkugodzinny priv ;) <3
-
Zgadzam się w 100%.Ona ma w sobie coś szczególnego,co mega pociąga i na sam jej widok każdy normalny facet wariuje😉Jest poprostu WYJATKOWA w każdym tego słowa znaczeniu.Raider_op_ pisze: ↑sob paź 24, 2020 5:20 amFascynująca! Nie miałem okazji skorzystać jeszcze z priva ale zdecydowanie mnie w sobie rozkochała. nie mogę przestać o Niej myślec! Zdecydowanie łechta mój fetysz na dojrzałe Kobiety i mam nadzieje, że w najbliższym czasie porwę Panią na kilkugodzinny priv ;) <3
-
Jest kilka dziewczyn zdecydowanie lepszych tutaj. Panna normalna, powiedziałbym nawet przeciętna
-
Dla Ciebie przeciętna,dla kogoś innego nr 1-wszystko jest rzeczą gustu i każdemu podoba się coś innego...poza tym na całym SU jest dosłownie kilka kobiet,może z 5 do których warto wejść na trans,priv czy grupę.MistrzMinetki69 pisze: ↑sob paź 31, 2020 3:59 pmJest kilka dziewczyn zdecydowanie lepszych tutaj. Panna normalna, powiedziałbym nawet przeciętna