Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

_CukierkowaZgrywuska_

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
kierownik-piwnicy

Re: _CukierkowaZgrywuska_

Post autor: kierownik-piwnicy » pn sie 03, 2020 1:09 am

ona_slodkaa987 pisze:
pn sie 03, 2020 1:02 am
Robienie kogoś osoby chorej komin to świadczy o Twoim niskim ilorazie inteligencji.
Nie muszę brać tabletek, jak osoba z powyższego tematu by normalnie funkcjonować (w tym narkotyków).
Wyraziłam swoje zdanie, jeśli koleżanka jest taką inteligentną osobą niech opowie o swoim życiu typu skąd jest, gdzie mieszka i jak ma naprawdę na imię i nazwisko gdyż to robiła jeśli chodzi o moją personę chociaż sobie tego nie życzyłam.
Układanie wierszyków i robienie konkursów fakt komin!
Szczyt inteligencji, ale jakiej po gimnazjum?
Szczerze kobieta ma problemy gdyż do czasu kiedy nie zaczęła mnie atakować i wypisywać na mój temat nie wiedziałam o jej istnieniu.
W tym jest na tyle beszczelna, że wciąga w to moją rodzinę. Może niech zaprosi swojego tatę czy mamę na transmisje w końcu uwielbia patologiczne melanże i opowiadanie o cudzym życiu. W 100% myślę, że jeśli rodzina jest podobna z charakteru do niej to by się zgodzili. Wyraziłam swoją konstruktywną krytykę popartą argumentami i dowodami. I to nie ze mną jest coś nie tak tylko z Wami, gdyż nie ja zaglądam z buciorami w Wasze życia tylko Wy w moje. To świadczy o Was o chęci przebywania w nim, dlatego ściągam plaster gdyż nie mam ochoty dłużej znosić takiego dna społecznego jakie reprezentuje ta kobieta (nie chodzi o rozbieranie się) bardziej o wyciąganie rzeczy której nie dotyczą działalności mojej na tym portalu a chronienie swojej cwanej dupy na wszelkie sposoby by nikt nic nie wiedział na jej temat.
Słodka coraz bardziej żałosna się robisz.

ona_slodkaa987

Post autor: ona_slodkaa987 » pn sie 03, 2020 1:12 am

Nie bardziej niż Ty i osoby z Twojego otoczenia
Gdyż ja nie wyciągam rzeczy które mam i nie laduje ich do neta jak Wy
Więc w sumie żałośni jesteście Wy

PanKomin

Post autor: PanKomin » pn sie 03, 2020 3:37 am

w sumie tak...jak zawsze masz racje moja kochana, buzia :*

Slicznakiciunia

Post autor: Slicznakiciunia » czw sie 06, 2020 11:58 pm

Te zjeby serio nie mają życia poza su i muszą mieć straszne kompleksy, że nawet ryja nie pokażą a się wypowiadają o innych zwłaszcza, że ich zdanie się nie liczy.

kierownik-piwnicy

Post autor: kierownik-piwnicy » pt sie 07, 2020 12:22 am

Slicznakiciunia pisze:
czw sie 06, 2020 11:58 pm
Te zjeby serio nie mają życia poza su i muszą mieć straszne kompleksy, że nawet ryja nie pokażą a się wypowiadają o innych zwłaszcza, że ich zdanie się nie liczy.
kto to pisze, lalka która całymi dniami i nocami hejtuje dziewczyny wypisując farmazony na forum.

Slicznakiciunia

Post autor: Slicznakiciunia » pt sie 07, 2020 12:25 am

kierownik-piwnicy pisze:
pt sie 07, 2020 12:22 am
Slicznakiciunia pisze:
kto to pisze, lalka która całymi dniami i nocami hejtuje dziewczyny wypisując farmazony na forum.
Hahahahahaha napisał to 24 h troll su. To, że raz na jakiś czas coś napiszę to nic w porównaniu do twoich codziennych wypocin i żali bo nigdy nie będziesz miał zadnej z tych dziewczyn. Na forum nie zaglądam po kilka miesięcy i nie mam potrzeby bo wiem, że tylko ty się tutaj udzielasz oprócz niektórych lasek i robisz to na wielu nickach, co więcej gadasz sam ze sobą.

kierownik-piwnicy

Post autor: kierownik-piwnicy » pt sie 07, 2020 12:29 am

Slicznakiciunia pisze:
pt sie 07, 2020 12:25 am
kierownik-piwnicy pisze:
Slicznakiciunia pisze:
Hahahahahaha napisał to 24 h troll su. To, że raz na jakiś czas coś napiszę to nic w porównaniu do twoich codziennych wypocin i żali bo nigdy nie będziesz miał zadnej z tych dziewczyn. Na forum nie zaglądam po kilka miesięcy i nie mam potrzeby bo wiem, że tylko ty się tutaj udzielasz oprócz niektórych lasem i robisz to na wielu nickach, co więcej gadasz sam ze sobą.
Ha ha ha tak, tak oczywiście, po kilku miesiącach, ty serio myślisz, że ktoś w to uwierzy i że nikt się nie połapie w tym, że to ty hejtujesz tu ostro dziewczyny z lewych kont?

Slicznakiciunia

Post autor: Slicznakiciunia » pt sie 07, 2020 12:30 am

kierownik-piwnicy pisze:
pt sie 07, 2020 12:29 am
Slicznakiciunia pisze:
kierownik-piwnicy pisze:

Hahahahahaha napisał to 24 h troll su. To, że raz na jakiś czas coś napiszę to nic w porównaniu do twoich codziennych wypocin i żali bo nigdy nie będziesz miał zadnej z tych dziewczyn. Na forum nie zaglądam po kilka miesięcy i nie mam potrzeby bo wiem, że tylko ty się tutaj udzielasz oprócz niektórych lasem i robisz to na wielu nickach, co więcej gadasz sam ze sobą.
Ha ha ha tak, tak oczywiście, po kilku miesiącach, ty serio myślisz, że ktoś w to uwierzy i że nikt się nie połapie w tym, że to ty hejtujesz tu ostro dziewczyny z lewych kont?
Nie wchodziłam 2 miesiące aż do lipca czytałam niektóre hejty ale jestem pewna, że to ty je napisałeś.

kierownik-piwnicy

Post autor: kierownik-piwnicy » pt sie 07, 2020 12:32 am

Slicznakiciunia pisze:
pt sie 07, 2020 12:30 am
kierownik-piwnicy pisze:
pt sie 07, 2020 12:29 am
Slicznakiciunia pisze:

Nie wchodziłam 2 miesiące aż do lipca czytałam niektóre hejty ale jestem pewna, że to ty je napisałeś.
Tak , tak , tak a ja zostałem papieżem :P

kiepski_dowcip

Post autor: kiepski_dowcip » pt sie 07, 2020 1:15 am

Slicznakiciunia pisze:
pt sie 07, 2020 12:30 am
Nie wchodziłam 2 miesiące ... bo zajęta byłam hejtowaniem dziewczyn na konkurencyjnym forum, za co dostałam nieuzasadnionego bana.

ODPOWIEDZ