Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Akuma

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
Awatar użytkownika
oko_rozwarte_szeroko

Re: Akuma

Post autor: oko_rozwarte_szeroko » wt kwie 07, 2020 8:20 pm

arminka20 pisze:
wt kwie 07, 2020 7:49 pm
Forumowe hieny znalazły sobie nową ofiarę którą będą teraz obrzucać błotem ;-)
Fajnie by było, gdybyś po nickach wyróżniła te forumowe hieny.
Post napisałaś pod moim komentarzem i jakoś tak dziwnie się poczułam, bo ja nigdy i nigdzie się nie spuszczam.
Jednoznacznie negatywne są dwa komentarze, które faktycznie odnoszą się tylko do wyglądu. Nie zauważyłam, żeby ktoś tu skrytykował show.
Wpadłaś, obrzuciłaś wszystkich błotem, insynuując coś, czego nie ma i... wypadłaś. ;)

hMblEsoftCotton

Post autor: hMblEsoftCotton » wt kwie 07, 2020 8:53 pm

oko_rozwarte_szeroko pisze:
wt kwie 07, 2020 8:20 pm
arminka20 pisze:
Post napisałaś pod moim komentarzem i jakoś tak dziwnie się poczułam, bo ja nigdy i nigdzie się nie spuszczam.
Jednoznacznie negatywne są dwa komentarze, które faktycznie odnoszą się tylko do wyglądu. Nie zauważyłam, żeby ktoś tu skrytykował show.
Wpadłaś, obrzuciłaś wszystkich błotem, insynuując coś, czego nie ma i... wypadłaś. ;)
Penie to ta słynna Arm1nka z nieoficjalnego... która ma 3dychy na karku, spaczony łeb, i postrzega świat jak 15-latka ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ehehhehe

Awatar użytkownika
oko_rozwarte_szeroko

Post autor: oko_rozwarte_szeroko » wt kwie 07, 2020 9:05 pm

hMblEsoftCotton pisze:
wt kwie 07, 2020 8:53 pm

Penie to ta słynna Arm1nka z nieoficjalnego... która ma 3dychy na karku, spaczony łeb, i postrzega świat jak 15-latka ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ehehhehe
Obrazek

Hihihihiii...
;)

hMblEsoftCotton

Post autor: hMblEsoftCotton » wt kwie 07, 2020 9:20 pm

wt kwie 07, 2020 9:05 pm
hMblEsoftCotton pisze:

Ehehhehe
Obrazek

Hihihihiii...
;)
Też spoko.
Jak epidemia strachu.

hMblEsoftCotton

Post autor: hMblEsoftCotton » wt kwie 07, 2020 9:22 pm

Żal wszystkiego, kraju kwitnocy Cebuli przedeszystkim ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Szyfrem napisze, "Jarek wam robi lewatye na gorąco ( ͡° ͜ʖ ͡°)

hMblEsoftCotton

Post autor: hMblEsoftCotton » wt kwie 07, 2020 9:45 pm

Wgl.... Szeroko Oko. Powwinnaś/eś odpowiadać za Jarka. Bo miało byc tak kolorowo500+, 13 EMERYTURA dla wapniaków, a tu się zanosi że o miejsce za kasą za pare miesięcy się bić zacznicie w biedrze ...xD Szkoda mi w chuj cebuli kraju, bo z cebuli mnie wyskrobano, a z drugiej strony to jak dobrze...( ͡° ͜ʖ ͡°)

Awatar użytkownika
oko_rozwarte_szeroko

Post autor: oko_rozwarte_szeroko » wt kwie 07, 2020 9:55 pm

hMblEsoftCotton pisze:
wt kwie 07, 2020 9:22 pm
Jarek wam robi lewatye na gorąco ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Podobno najlepsza z odpowiedniej kawy, musi być organiczna, średniociemna lub jasna, lekko palona, drobno zmielona.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
hMblEsoftCotton pisze:
wt kwie 07, 2020 9:22 pm
o miejsce za kasą za pare miesięcy się bić zacznicie w biedrze
Ja już leżę pobita i robię pod siebie. Dobrze, że mam jeszcze czym. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

;)

hMblEsoftCotton

Post autor: hMblEsoftCotton » wt kwie 07, 2020 10:04 pm

To ja zaproponuję #tag.

#ArminkaNaprawPsiocheZNietoperzemJestNieWPore

arminka20

Post autor: arminka20 » wt kwie 07, 2020 11:28 pm

hMblEsoftCotton pisze:
wt kwie 07, 2020 8:20 pm
arminka20 pisze:

Ehehhehe
Nie mam pojęcia o kim piszesz, lecz jeśli łączysz ze sobą dwie różne osoby i oceniasz w taki właśnie sposób kogoś zupełnie nieznajomego tylko na podstawie jakiegoś podobieństwa nicka na forum to tak po ludzku mi cię szkoda :-)
Po napisaniu jednego posta jakiś forumowy mędrzec orzekł że postrzegam świat jak 15latka :D cóż, napiszę tylko że wcale się nie dziwię że tak mało Pań się tutaj wypowiada...
Hejtujcie, obrażajcie dalej dziewczyny z kamerek i dawajcie duże napiwki :D :D :D
Zdecydowana część z was to zdesperowani single którzy nagą kobietę widzą tylko tutaj lub na filmie dla dorosłych :-)

Awatar użytkownika
oko_rozwarte_szeroko

Post autor: oko_rozwarte_szeroko » wt kwie 07, 2020 11:54 pm

arminka20 pisze:
wt kwie 07, 2020 11:28 pm
Hejtujcie, obrażajcie dalej dziewczyny z kamerek i dawajcie duże napiwki :D :D :D
Zdecydowana część z was to zdesperowani single którzy nagą kobietę widzą tylko tutaj lub na filmie dla dorosłych :-)
Najpierw pod moim postem piszesz coś o hienach, teraz cytując między innymi mnie, wspominasz o hejcie, obrażaniu i coś o desperacji.
Weź ty dziewczę się skup i cytuj bardziej selektywnie lub nie używaj liczby mnogiej, bo nie wiadomo do kogo zwracasz się ze swoimi pretensjami.
Jeśli ubolewasz nad małą frekwencja pań na forum, to myślę, że jesteś w błędzie. Jeśli natomiast ja się mylę, cóż... widocznie nie mają wiele do powiedzenia. ;)

ODPOWIEDZ