Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

LilaCam

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
LilaCam

Re: LilaCam

Post autor: LilaCam » śr gru 11, 2019 12:20 am

Jestem tutaj już prawie rok (bez jednego miesiąca :D) i nigdy ale to przenigdy dotąd nie robiłam dominacji czy rozkazow mówiąc! Zawsze są pisane :) I jakoś te privy są odwiedzane za każdym razem jak nadaje, a użytkownicy wracają :) Więc jeśli tak dużą ilość użytkowników nazywasz moją kampanią.. To naprawdę musisz być jedynym niezadowolonym z tego priva u mnie ;D

oNxMaxDuzegoxxxxx

Post autor: oNxMaxDuzegoxxxxx » śr gru 11, 2019 7:04 pm

No to ja Lila Cam nie rozumiem jak można robić dominacje bez głosu? Zrozum, dla mnie było oczywiste że z głosem. Popatrz na opisy privek innych dziewczyn, czy piszą dokładnie o wszystkim? No nie. Powtarzam, jak można, choćby z powodów "technicznych" zrobić dominację? Ja nie twierdzę, że jesteś do bani, ale w moim przypadku dałaś kosza. Chyba wyobraźnie powinna ci podpowiedzieć, że cos tu chyba nie jest ok. Dobrze, że inni cie wspierają, ale ja także mam prawo do wyrażenia opinii. Zarzucanie mi, że cos mało żetonów jest nieuczciwoscia ze strony twoich adoratorów. Była oferta tania to chciałem skorzystać. Proste, Skończmy zatem z tymi utarczkami. Zawaliłaś i myslę, że to cie czegos nauczy. Mam w nosie te twoije 400 zet. U innych i tak wydałem węcej bo po 3 tys zet i warto było. Wniosek prosty, co tanie to bylejakie. Kończę bo dziwne to wszystko..... Młodzież nieobyta....

oNxMaxDuzegoxxxxx

Post autor: oNxMaxDuzegoxxxxx » śr gru 11, 2019 7:41 pm

Goracy_Chlopak pisze:
pn gru 09, 2019 5:46 pm
Oczywiście zgadzam się z LilaCam.. jak się nie umie czytać i nie chce się dopytać bo szkoda komuś zetów, to niech później nie ma pretensji do Dziewczyny, tylko do siebie. Zarzuty zupełnie niesłuszne i bezpodstawne!! Prvy u tej dziewczyny spełniają wszelkie oczekiwania i zapierają dech w piersiach.. a jak się komuś nie chce czytać, albo go nie stać, niech nie marudzi.. ;) Pozdrawiam serdecznie i gorąco polecam Prvki u LilaCam.. niesamowita dziewczyna <3
Piszesz, ze ktos nie ma zetów.... to chyba ty, bo własnie z tanich privek LiliCam korzystasz - tak domniemywam....

LilaCam

Post autor: LilaCam » czw gru 12, 2019 1:20 am

Skoro już mowa o żetonach, to właśnie należałoby najpierw sprawdzić od ilu mam głos. Nie wiem jak można to przeoczyć skoro jest to pierwszy priv z góry ;) Wyjaśniłam Ci juz podczas priva, dlaczego inne dziewczyny być może nie mają tego w opisach privów - ponieważ, jak pewnnie nie zauważyleś zresztą bo potrafisz przeoczyć wiele :D, to mają one w opisie swojej transmisji "twarz i głos na każdym priv" :)

LilaCam

Post autor: LilaCam » czw gru 12, 2019 1:43 am

oNxMaxDuzegoxxxxx pisze:
śr gru 11, 2019 7:04 pm
Zawaliłaś i myslę, że to cie czegos nauczy.
To dlatego własnie byłes u mnie na transmisji i znowu chciałeś priv? Wybacz, ale takich banuje. :P

Damian996

Post autor: Damian996 » śr mar 31, 2021 2:04 am

Ta dziewczyna to jeden wielki SCAM, wydymała mnie na 500 żetonów, po wydaniu 500 żetonów na losy wylosowała 29 losów, losy były całkiem niezłe, ustawiła wygraną z losów [30 minut priva] za 10 ż, wszedłem, a ona nawet się nie połączyła, po czasie oddało mi 10 żetonów, oczywiście wiadomości prywatnych nie przyjmuje, dlaczego takie coś nie jest banowane i usuwane z portalu, niżej zamieszczam parę screenów dla przestrogi dla innych przed tą oszustką :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Po 10 minutach pojawiła się na ogólnym, oczywiście udawała że mnie nie widzi, zero kontaktu, zero reakcji

Damian996

Post autor: Damian996 » czw kwie 08, 2021 5:18 pm

Nowe konto
https://showup.tv/Alice18
https://showup.tv/profile/Alice18

Alice18

Post autor: Alice18 » pt kwie 09, 2021 2:06 pm

winatuska91 pisze:
czw kwie 08, 2021 5:36 pm
to aurelka jest?
nie jestem żadna aurelka, prosze nie mylic ;D

Mamut_Marfned