Devil0255 Ale uciekła
-
Re: Devil0255 Ale uciekła
Ten kierownik to jakiś incel, taki biały rycerz, który w życiu nie porucha, a spina się w temacie tych panienek za żetony... Zero godności, zero jaj, ja rozumiem bronić jakąś panienkę w 4 oczy, ale nie za żetony.
-
Widziałem to zdarzenie i Devil miala tego wieczoru pecha, problemy tchniczne. Zawsze wykonuje grupowe, szanuje swoich widzow, i napewno nie zrobila tego celowo:) nie jest kombinatorką jak nietore na showupie. Zawsze dba o widzów, także nie wiem na chuj piszecie takie bzdury:)
Przecież to ciebie najbardziej boli dupka,, kiedy wszystkie zaczynają cie olewać. Ty ciągle sapiesz stalkerze. Boli cie to, że chociaż każdy wie jakli jest ruger to i tak wolą go bardziej od ciebie.kierownik_piwnicy pisze: ↑śr gru 04, 2019 3:55 pmGościu po pierwsze to nie temat o mnie a po drugie to wypisując takie pierdoły tylko pokazujeszITomaszekI pisze: ↑śr gru 04, 2019 2:37 pmTen kierownik to jakiś incel, taki biały rycerz, który w życiu nie porucha, a spina się w temacie tych panienek za żetony... Zero godności, zero jaj, ja rozumiem bronić jakąś panienkę w 4 oczy, ale nie za żetony.
jak marną jednostką o żałosnie nudnym życiu jesteś.
Pisz sobie o mnie ile chcesz jeśli czujesz taką potrzebę, wyrzuć z siebie ten jad i odreaguj frustrację,
ale nie rób syfu na forum załóż o mnie temat i tam sobie możesz pluć na mnie ile wlezie.
Przecież to są zawistnicy i bólduperzy, sami pewnie ani żetona nie dali ale żeby się dowalić, szukać dziurymambo_italia pisze: ↑śr gru 04, 2019 3:52 pmWidziałem to zdarzenie i Devil miala tego wieczoru pecha, problemy tchniczne. Zawsze wykonuje grupowe, szanuje swoich widzow, i napewno nie zrobila tego celowo:) nie jest kombinatorką jak nietore na showupie. Zawsze dba o widzów, także nie wiem na chuj piszecie takie bzdury:)
w całym i sapać na forum to zawsze pierwsi.
-
niestety ale to u niej sie powtarzaDamiandrongal pisze: ↑śr gru 04, 2019 1:10 am5 minut przed grupową uciekła jak myszka do norki szkoda mi frajerów którzy zet wydali