A sądząc po Twoich innych 200 wpisach,to jesteś zwykłym starym zboczeńcem po 40tce który upija się wieczorami w samotności i trzepie przed komputerem
IsaDora85
-
Pan_Nalesnik
Re: IsaDora85
Po pierwsze porostu nie mam,bo się golę
po drugie ''pokażcie'' Po 3 fajek nie palę i raczej prowadzę zdrowy tryb życia,a komentuje bo mogę
A sądząc po Twoich innych 200 wpisach,to jesteś zwykłym starym zboczeńcem po 40tce który upija się wieczorami w samotności i trzepie przed komputerem
Po tobie idioto ,to można tylko ci współczuć twojego myślenia totalnego debila
Nie pije alkoholu ponad 20 lat i jestem przed 40 stką nie siedzę godzinami przed komputerem ja mam jeszcze dom obowiązki gimbusie sprawy urzędowe i prywatne , a na zabawy priv nie chodzę już dawno.Na showup rzadko chodzę na priv. chyba że mam pw jakiś problem techniczny ktoś ma .
I co z tego że 200 postów ? może być nawet 1000 u kogoś ja mam to w dupie kto ile postów ma.
Nie pije alkoholu ponad 20 lat i jestem przed 40 stką nie siedzę godzinami przed komputerem ja mam jeszcze dom obowiązki gimbusie sprawy urzędowe i prywatne , a na zabawy priv nie chodzę już dawno.Na showup rzadko chodzę na priv. chyba że mam pw jakiś problem techniczny ktoś ma .
I co z tego że 200 postów ? może być nawet 1000 u kogoś ja mam to w dupie kto ile postów ma.
Byłem nie raz nie dwa na privach u tej wyszczekanej Blondynki
za każdym razem wychodziłem zadowolony fajna luźna atmosfera naturalność to jest to to się ceni .
Cipeczka w olejku mniam ale jak tylko pojawiają się soczki to mój wacek jest po całości rozkokocony wszedł by w ten kurniczek po same jajczęta !
za każdym razem wychodziłem zadowolony fajna luźna atmosfera naturalność to jest to to się ceni .
Cipeczka w olejku mniam ale jak tylko pojawiają się soczki to mój wacek jest po całości rozkokocony wszedł by w ten kurniczek po same jajczęta !
-
pawelllooo44
Wspaniała Dziołcha o ślicznej urodzie i wspaniałym ciałku na prv istny demon daje z siebie wszystko aby ten kto wejdzie do niej wyszedł zawsze zadowolony Byłem nie raz na prv i zawsze było super Dzięki Isa za dzisiejszy prv

-
zdzichu_33
Przede wszystkim zawsze wesoła i bardzo pozytywna. Fajnie się jej słucha jak godo 

-
Pan_Nalesnik
Debilu popraw swoją ortografię zanim coś napiszeszGORYL pisze: ↑sob gru 07, 2019 5:37 pmPo tobie idioto ,to można tylko ci współczuć twojego myślenia totalnego debila![]()
-
guardian69
Sympatyczna dzioucha ze Ślonska.
Zawsze wesoła i skora do żartów i zabawy.
Ps Trza sie umówić na ten sernik hehe
Zawsze wesoła i skora do żartów i zabawy.
Ps Trza sie umówić na ten sernik hehe