Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

BlowJobQueen

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
BlowJobQueen

Re: BlowJobQueen

Post autor: BlowJobQueen » sob cze 15, 2019 7:46 pm

foktulfdntdajna6u0s pisze:
sob cze 15, 2019 12:00 pm
BlowJobQueen pisze:
sob cze 15, 2019 8:40 am
No ja na każdej transmisji mówię, że nie jestem namiętna, seksowna i zmysłowa, wszystko co robię, robię z jajem, za dużo jest tu sexy dziewczyn, jakiś oszolom też się przyda, żeby nudno nie było :D a zarabiam dobrze, więc ludzie to kupują słonko
Oj chyba nie na każdej, skoro ja się z tym nie spotkałem.
Wyraziłem tylko swoje zdanie - nie mam nic przeciwko temu by być innym, ludzie mają różne charaktery...

A że ludzie kupują to cóż... to dlatego tak bardzo udajesz Lusha, wiadomo ^_^
Twoje zachowanie zakrawa o "mówię jedno, robię drugie", ale naprawdę nic mi do tego.
Powodzenia =)
Tak, udaje czasem lusha ale nadal to jest komedia i satyra. Wyjmijcie kija z dupy. Powodzenia :*

Guziec

Post autor: Guziec » sob cze 15, 2019 10:35 pm

moim zdaniem głębokie umie robić... to jest fakt
ale jak słyszę o jej cyckach które ma poprawiać tłuszczem z brzucha to masakra jakaś... tu nie ma co poprawiać tylko wycinać i robić od nowa, jak w ogrodzie chwasty :P

BlowJobQueen

Post autor: BlowJobQueen » ndz cze 16, 2019 7:12 am

Guziec pisze:
sob cze 15, 2019 10:35 pm
moim zdaniem głębokie umie robić... to jest fakt
ale jak słyszę o jej cyckach które ma poprawiać tłuszczem z brzucha to masakra jakaś... tu nie ma co poprawiać tylko wycinać i robić od nowa, jak w ogrodzie chwasty :P
A najgorsze jest to, że wydam 16k a nie ma czego ratować. Jak nie będzie lepiej to później tylko jedna droga.... Ale nie będę promowała autodestrukcji hehe

i_Know_it

Post autor: i_Know_it » pn cze 17, 2019 1:06 am

guziec to tu forumowy trol, nie ma co komentować debila. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » pn cze 17, 2019 6:38 am

Ładna dziewczyna , i robi najlepsze głęboko gardło.Co do piersi my tu nie mamy, nic do powiedzenia ona to zrobi i tak. Każda kobieta musi czuć się komfortowo, i akceptować swoje ciało. Ona tego nie czuje i chce zmian na lepsze. Dla siebie bo musi się akceptować. My tego nie zrozumiemy, bo tylko kobietę zrozumieć może druga kobieta. Dziewczyna grzeczna ładna, fajne trasmisje prowadzi.

Tommy_Gun33

Post autor: Tommy_Gun33 » pn cze 17, 2019 7:26 am

Pewnie że fajne transmisje :), ja tam lubie jak ona gada:)
ale podziwiam też tych krytyków, że im się chce tak marudzić :)

Zetonowy_Car_Vertex_Fx

Post autor: Zetonowy_Car_Vertex_Fx » pn cze 17, 2019 10:06 pm

Tona tapety i tylko tyle.

BlowJobQueen

Post autor: BlowJobQueen » pn cze 17, 2019 10:21 pm

Zetonowy_Car_Vertex_Fx pisze:
pn cze 17, 2019 10:06 pm
Tona tapety i tylko tyle.

Tone nakładam jak jestem wyspana i dobrze wyglądam. Dziś mam 2 tony bo czuje sie i wyglądam jak gówno. Przepraszam, że żyje

kajetan_aptekarz

Post autor: kajetan_aptekarz » wt cze 18, 2019 7:54 am

Królowa loda na SU była tylko jedna i napewno nie jest to blowjobqueen :mrgreen: niestety ale nie kupuje loda u tej pani :mrgreen:

BlowJobQueen

Post autor: BlowJobQueen » wt cze 18, 2019 8:47 am

kajetan_aptekarz pisze:
wt cze 18, 2019 7:54 am
Królowa loda na SU była tylko jedna i napewno nie jest to blowjobqueen :mrgreen: niestety ale nie kupuje loda u tej pani :mrgreen:
Jak poznać Janusza? Kurła, kiedyś to byyyyyło.... :D :D :D

ODPOWIEDZ