Tak, udaje czasem lusha ale nadal to jest komedia i satyra. Wyjmijcie kija z dupy. Powodzenia :*foktulfdntdajna6u0s pisze: ↑sob cze 15, 2019 12:00 pmOj chyba nie na każdej, skoro ja się z tym nie spotkałem.BlowJobQueen pisze: ↑sob cze 15, 2019 8:40 amNo ja na każdej transmisji mówię, że nie jestem namiętna, seksowna i zmysłowa, wszystko co robię, robię z jajem, za dużo jest tu sexy dziewczyn, jakiś oszolom też się przyda, żeby nudno nie byłoa zarabiam dobrze, więc ludzie to kupują słonko
Wyraziłem tylko swoje zdanie - nie mam nic przeciwko temu by być innym, ludzie mają różne charaktery...
A że ludzie kupują to cóż... to dlatego tak bardzo udajesz Lusha, wiadomo ^_^
Twoje zachowanie zakrawa o "mówię jedno, robię drugie", ale naprawdę nic mi do tego.
Powodzenia =)
BlowJobQueen
-
Re: BlowJobQueen
-
A najgorsze jest to, że wydam 16k a nie ma czego ratować. Jak nie będzie lepiej to później tylko jedna droga.... Ale nie będę promowała autodestrukcji hehe
Ładna dziewczyna , i robi najlepsze głęboko gardło.Co do piersi my tu nie mamy, nic do powiedzenia ona to zrobi i tak. Każda kobieta musi czuć się komfortowo, i akceptować swoje ciało. Ona tego nie czuje i chce zmian na lepsze. Dla siebie bo musi się akceptować. My tego nie zrozumiemy, bo tylko kobietę zrozumieć może druga kobieta. Dziewczyna grzeczna ładna, fajne trasmisje prowadzi.
-
Pewnie że fajne transmisje
, ja tam lubie jak ona gada:)
ale podziwiam też tych krytyków, że im się chce tak marudzić

ale podziwiam też tych krytyków, że im się chce tak marudzić

-
Tone nakładam jak jestem wyspana i dobrze wyglądam. Dziś mam 2 tony bo czuje sie i wyglądam jak gówno. Przepraszam, że żyje
-
Królowa loda na SU była tylko jedna i napewno nie jest to blowjobqueen
niestety ale nie kupuje loda u tej pani 

-
Jak poznać Janusza? Kurła, kiedyś to byyyyyło....kajetan_aptekarz pisze: ↑wt cze 18, 2019 7:54 amKrólowa loda na SU była tylko jedna i napewno nie jest to blowjobqueenniestety ale nie kupuje loda u tej pani
![]()