Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

_Sensej

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
LORD_VADER88

Re: _Sensej

Post autor: LORD_VADER88 » czw paź 24, 2024 6:44 pm

Teraz to dopiero konkretne wałki i przekręty się zaczną bo zaczęła robić transmisje razem z Adusia.
A ta to jest znana od zawsze z naciaganych grupowych i lipnych odbiorów.....Było już wszystko a teraz pora na księdza który przyjdzie z kolenda,a one otworzą drzwi nago i zaproponują sex.

Glubuluch

Post autor: Glubuluch » czw paź 24, 2024 8:10 pm

Sensej dziś znów wariuje z Adusia

Boaboo

Post autor: Boaboo » pt paź 25, 2024 12:07 am

że oni nie boją się o choroby weneryczne? oni badają się w ogóle? osobiście bałbym się nawiązywać kontakty seksualne z Adą po tym co wyprawiała na SU...

ValentinaxFiore

Post autor: ValentinaxFiore » pt paź 25, 2024 3:49 am

Wam kurwa dogodzić to ciężko, Lord Wader jesteś bezczelny , nigdy nie robiłam fake odbiorów zawsze realne z życia wzięte i nie naciągam widzów na żetony ani nie oszukuje, nie jestem w stanie przewidzieć co stanie się na grupowej, jest to relane życie pokazane na żywo, nie robię wałków ani lewego obiegu jak niektóre dziewczyny stąd a i tak macie jakieś wąty, nie podoba się to nara, włącz telewizje trwam i idź na spacer a nie siedzisz na su, czego Ty tu oczekujesz od lasek tutaj? że zrobią Ci kawę i śmigło z kutasa?
I tak, jestem zdrowa wenerycznie, badam się reguralnie od lat i o dziwo jestem zdrowa, myślę że każdy człowiek powinien się badać i generalnie kontrolować swój stan zdrowia...

Boaboo

Post autor: Boaboo » pt paź 25, 2024 11:07 pm

ValentinaxFiore pisze:
pt paź 25, 2024 3:49 am
Wam kurwa dogodzić to ciężko, Lord Wader jesteś bezczelny , nigdy nie robiłam fake odbiorów zawsze realne z życia wzięte i nie naciągam widzów na żetony ani nie oszukuje, nie jestem w stanie przewidzieć co stanie się na grupowej, jest to relane życie pokazane na żywo, nie robię wałków ani lewego obiegu jak niektóre dziewczyny stąd a i tak macie jakieś wąty, nie podoba się to nara, włącz telewizje trwam i idź na spacer a nie siedzisz na su, czego Ty tu oczekujesz od lasek tutaj? że zrobią Ci kawę i śmigło z kutasa?
I tak, jestem zdrowa wenerycznie, badam się reguralnie od lat i o dziwo jestem zdrowa, myślę że każdy człowiek powinien się badać i generalnie kontrolować swój stan zdrowia...
Człowieku bez kręgosłupa moralnego zniknij z internetu lepiej...

paollo01

Post autor: paollo01 » sob paź 26, 2024 12:19 am

w końcu ktoś napisał prawde!

Glubuluch

Post autor: Glubuluch » sob paź 26, 2024 7:38 am

ValentinaxFiore pisze:
pt paź 25, 2024 3:49 am
I tak robicie super grupowe

Siemanos

Post autor: Siemanos » pt lis 01, 2024 7:05 am

Haha

Lepper

Post autor: Lepper » ndz lis 03, 2024 6:24 pm

Widzisz mnie?

LesneJebadloDrugie

Post autor: LesneJebadloDrugie » wt lis 05, 2024 8:40 pm

Najlepszy pieróg na su

ODPOWIEDZ