Livvy
-
-
Byłem na tej grupowej i nikt nie podawał żadnych danych, ktoś tylko pisał, że nie pokazuje się cała (z twarzą) w sumie to kilka osób narzekało na to i coś o tym, że oszukuje widzów z wiekiem bo na poprzednim nicku miała 29 lat, na pewno nie było danych bo bym zapamiętał i szukał jej na fb. Na jakim czacie i kto rozpowiada takie kłamstwa?
-
No to wszystko wyjaśnia, pewnie któryś ją pamięta kiedy w profilu miała 29Obserwator00 pisze: ↑śr sty 29, 2020 11:56 pmByłem na tej grupowej i nikt nie podawał żadnych danych, ktoś tylko pisał, że nie pokazuje się cała (z twarzą) w sumie to kilka osób narzekało na to i coś o tym, że oszukuje widzów z wiekiem bo na poprzednim nicku miała 29 lat, na pewno nie było danych bo bym zapamiętał i szukał jej na fb. Na jakim czacie i kto rozpowiada takie kłamstwa?
z tego co piszesz tak wynika
przecież nie ważne ile ma, wygląda zajebiście

-
Ktoś wymyśla afery a wy łykacie jak pelikany pewnie, któryś z tych nerdów co się najczęściej produkują na forum. Dziwię, że niektóre laski z nimi dyskutują.
-
Pewnie, masz racje ! dodam że dla podkręcenia afery i plotek żeby mieli o czym pierdolić tu, dziwne ze za chwilę ktoś przychodzi tu na forum i chce mu się o tym pisać ? śmiem stwierdzić że może to właśnie ta osoba po to to zrobiła? tak podkręcają tematy?Obserwator00 pisze: ↑czw sty 30, 2020 12:02 amKtoś wymyśla afery a wy łykacie jak pelikany pewnie, któryś z tych nerdów co się najczęściej produkują na forum. Dziwię, że niektóre laski z nimi dyskutują.
-
-
Lucjano198 na nieoficjalnym to norma, plotki i afery, nawet podawanie jakiś linków do insta i skłócanie ze sobą modelek, tylko trochę tam poczytałem tych postów i się dziwię, że żadna laska jeszcze ich nie oskarżyła, chyba nie chcą podać swoich danych do pozwu.
-
Rzuciłem okiem na nieoficjalny już pare razy bo głośno tu o nim w kilku tematach i mam wrażenie że tam jest to bardziej rozwinięte ciekawsze dyskusje w tematach...Obserwator00 pisze: ↑czw sty 30, 2020 12:23 amLucjano198 na nieoficjalnym to norma, plotki i afery, nawet podawanie jakiś linków do insta i skłócanie ze sobą modelek, tylko trochę tam poczytałem tych postów i się dziwię, że żadna laska jeszcze ich nie oskarżyła, chyba nie chcą podać swoich danych do pozwu.
tu jakieś dane wrzucają, to zdjęcia filmy, pomimo że się zgłasza dziewczyny to su nic z tym nie robi
moderacja nic z tym nie robi ma to chyba w dupie?
dziwne to dla mnie bo powinni dbać o dobro dziewczyn a tak się nie dzieje