MsKylie KONKURS
-
Re: MsKylie KONKURS
Nie dowiesz się kto to wygrał nawet, miało być zdjęcie w profilu a nie ma nic, napaleńce wysyłają zetonki a ona powie ze ten cymbał Maksiu wygrał i tyle :D
-
Słuchaj losowanie tamtego konkursu się odbyło to ze wylosowała miej i wygrałem noi co w tym dziwnego to ze nie chciałem zdjęcia profilowego a nagrodę odebrałem zrobiła mi priv pokazała twarz . A cymbałem to możesz ty być ja cie nie obrazam więc odpierdol się odemnie i od MsKylie .
-
Maksiu ona cię lubi tylko kiedy masz hajs :D kim ty jesteś jak nie cymbałem? Przejrzyj na oczy jak jej się zmienia humor kiedy masz hajs od razu jest milutka :D i jeszcze to że za 1k zrobi ci 30 minut priva haha ale ona cię lubi :D no kto jest cymbałem Maksiu :DMaksiu2626 pisze: ↑ndz gru 25, 2022 1:36 amSłuchaj losowanie tamtego konkursu się odbyło to ze wylosowała miej i wygrałem noi co w tym dziwnego to ze nie chciałem zdjęcia profilowego a nagrodę odebrałem zrobiła mi priv pokazała twarz . A cymbałem to możesz ty być ja cie nie obrazam więc odpierdol się odemnie i od MsKylie .
-
Odpierdoli się i weź gościu spierdalaj mozesz se gadac co chcesz ale ja wiem swoje i się tego nikt nie dowie co ty kurwa możesz wiedziec chyba ze siedzisz w mojej głowie albo MsKylie wszystkich się czepiasz wez spójrz na siebie a nie potrzebnie komentujesz po co to komu
-
Maksiu zejdz na ziemie bo ona tylko cie lubi jak masz kase kolega ma racje ze od razu jest milutka jak sypiesz jej hajs.znudzonekurewki pisze: ↑ndz gru 25, 2022 7:53 pmMaksiu ona cię lubi tylko kiedy masz hajs :D kim ty jesteś jak nie cymbałem? Przejrzyj na oczy jak jej się zmienia humor kiedy masz hajs od razu jest milutka :D i jeszcze to że za 1k zrobi ci 30 minut priva haha ale ona cię lubi :D no kto jest cymbałem Maksiu :DMaksiu2626 pisze: ↑ndz gru 25, 2022 1:36 amSłuchaj losowanie tamtego konkursu się odbyło to ze wylosowała miej i wygrałem noi co w tym dziwnego to ze nie chciałem zdjęcia profilowego a nagrodę odebrałem zrobiła mi priv pokazała twarz . A cymbałem to możesz ty być ja cie nie obrazam więc odpierdol się odemnie i od MsKylie .
Ostatnio zmieniony czw gru 29, 2022 10:27 am przez marecki3456, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Biedaczyna jest tak zdesperowany że chodzi na privy za 1,5k 30 minut rozmowy i myśli ze laska go lubi a ona żeruje na jego głupocie...
A ty taka dobra duszyczka jesteś i jako wszech wiedzący biedak nawracasz tu wszystkich na dobrą drogę hahaah... Polaczki to taki skomplikowany naród który nie potrafi zdzierżyć że ktoś ma więcej od niego samego oraz ma ochotę te "SWOJE" pieniążki przepierdolić no cokolwiek mu się chcę . I jedyną Biedaczyną tutaj jesteś właśnie ty i ten twój kolega wyżej z którym tak się bardzo zgadzasz i możecie sobie pociągnąć nawzajem lodzika na zgodę dla przypieczętowania przyjaźni Biedaków hahaah. A Pan Maksiu jak będzie chciał to sobie weźmie priwka za 5k czy 10k bo może a wam zostanie tylko plącz na nędznym podrzędnym forum . Żal to mało powiedziane XDznudzonekurewki pisze: ↑pn gru 26, 2022 1:31 amBiedaczyna jest tak zdesperowany że chodzi na privy za 1,5k 30 minut rozmowy i myśli ze laska go lubi a ona żeruje na jego głupocie...
-
Jeśli pan Maksiu weźmie sobie priv za 5,10 cz nawet 100 k tzn że jest skończonym kretynem.Zreszta nie tylko on,ale każdy kto przepiredala tutaj mega kwoty.Bo jest to portal na którym się płaci jeśli chce się cokolwiek zobaczyć.Ale przepierdalanie mega kwot jest zwykłym debilizmem,bo ci co rzucają mysla,ze modelka da im dupy w realu.A zresztą prawda jest taka,że jeden,drugi i trzeci przejebie tutaj grube tysiące a nast dnia idzie do bociana,bo nie ma siana.I wszystko w temacie.Traderek pisze: ↑pn gru 26, 2022 7:51 pmA ty taka dobra duszyczka jesteś i jako wszech wiedzący biedak nawracasz tu wszystkich na dobrą drogę hahaah... Polaczki to taki skomplikowany naród który nie potrafi zdzierżyć że ktoś ma więcej od niego samego oraz ma ochotę te "SWOJE" pieniążki przepierdolić no cokolwiek mu się chcę . I jedyną Biedaczyną tutaj jesteś właśnie ty i ten twój kolega wyżej z którym tak się bardzo zgadzasz i możecie sobie pociągnąć nawzajem lodzika na zgodę dla przypieczętowania przyjaźni Biedaków hahaah. A Pan Maksiu jak będzie chciał to sobie weźmie priwka za 5k czy 10k bo może a wam zostanie tylko plącz na nędznym podrzędnym forum . Żal to mało powiedziane XDznudzonekurewki pisze: ↑pn gru 26, 2022 1:31 amBiedaczyna jest tak zdesperowany że chodzi na privy za 1,5k 30 minut rozmowy i myśli ze laska go lubi a ona żeruje na jego głupocie...
Vaderek kolejny księgowy jak biedaki powyżej .Te złote rady to z Życia czy takie wyimaginowane ? Marnujecie się tu strasznie z tym waszymi poradami od serca a z dupy. Nie stać was to nie płaczcie tylko do roboty aby sobie móc wydawać na co się chcę . Jedyna słuszna uwaga że to nie portal za darmoszkę jak każdy sobie myśli . Albo raz doładuję za 18zł i myśli że KRÓL ŻYCIA hahaah . Co za Biedaki...
-
Sam jesteś biedak człowieku.Gdybys uważnie przeczytał to byś zrozumiał przekaz.Mozna przewalic tu 500 czy 1000 zet i to nie raz,bo tak działa ten portal.Pisalem o debilach którzy wypierdalaja po kilka czy kilkanaście tyś na panienke z netu gdy w realu może mieć laske na cała noc i to nie raz dużo taniej.Ale skoro twierdzisz,że to takie super,to sam jesteś skończony imbecyl !Traderek pisze: ↑pn gru 26, 2022 9:14 pmVaderek kolejny księgowy jak biedaki powyżej .Te złote rady to z Życia czy takie wyimaginowane ? Marnujecie się tu strasznie z tym waszymi poradami od serca a z dupy. Nie stać was to nie płaczcie tylko do roboty aby sobie móc wydawać na co się chcę . Jedyna słuszna uwaga że to nie portal za darmoszkę jak każdy sobie myśli . Albo raz doładuję za 18zł i myśli że KRÓL ŻYCIA hahaah . Co za Biedaki...