1000zet to 100zł, więc 15tys zet to 1,5tys zł.
Cyrrynkaaa oszustka, ADMIN POTRZEBNY!!! wziela ponad 15tys zetonow i uciekla bez grupy
-
Jeżeli ktoś zakupił bilet normalnie tzn "kup bilet" po normalnej cenie, może ubiegać się o zwrot. Napiwki użytkownik daje dobrowolnie i w takim wypadku ona wam tego nie zwróci. Wszystko jest dokładnie zawarte w regulaminie SU. Admin tu nic nie pomoże.
Ja się mogę założyć, że te pieniądze już zostały wypłacone, bo wypłata z su jest od 1000zł, czyli 10000 żetonów. I pewnie wejdzie gdzieś za miesiąc, sprawa przycichnie i zrobi to samo.
Mi to od początku śmierdziało ściemą i dlatego zrobiłam screen nazwy tej grupy, bo nikt tu nie robi grupy za 400zet, która odbędzie się za 2h. "GRUPA JAKIEJ JESZCZE NIE BYŁO PROMO!!!" I w tym momencie było promo na 200 zet, bo takie ludzie wpłacali napiwki.
Z ciekawości weszłam do niej na transmisje o 15, a grupa była ustawiona na 17:00 dopiero, podejrzane, nikt tak nie robi, bo to się nie opłaca. Z 400 przecena na 200, potem na 100 z tego co ludzie pisali. Zgarnęła swoje i zniknęła...
Plus czy to nie jest dziwne, że w hotelu w którym jest niby basen, szampany i wgl wszystko ekskluzywne, znajduje się terrarium w pokoju. hmm? no dziwne.
Kolejna sprawa, miała być transmisja 2 panie, 2 panów i teraz pytanie do was, czy ci panowie się wgl pokazali? Na miniaturce były tylko 2 kobiety.
Oczywiście oceny i komentarze ma ukryte, żeby nowi użytkownicy dali się nabrać. Możliwe, że następnym razem zrobi transmisje z innego konta lub zmieni nazwę dla niepoznaki.
Uważajcie kochani!
Pozdrawiam wszystkich
-
swirek92 to tak nie działa. Jeżeli dajesz napiwek, dajesz go dobrowolnie. Jeżeli grupa się nie odbędzie to napiwek nie wraca do ciebie nawet jeżeli dostałeś bilet. To prowadzący transmisje może ci go później zwrócić, tak jak pisałeś o tej Cristal, ale to jest tylko dobra wola prowadzącego, że ci zwróci.
Wczoraj po tej akcji z Cyrrynkaaa, zrobiliśmy u siebie na transmisji doświadczenie. Powiedzieliśmy oglądającym, żeby nikt nic nie płacił i ustawiliśmy grupę. Chcieliśmy wam pokazać jak jesteście oszukiwani. Grupa za 200zet, nikt nic nie płacił, piszesz że promo np. 100zet i dajesz bilety za darmo. Wam pokazało że 10 osób dostało bilet, a nikt nic nie zapłacił, żadnych napiwków. I cyk naciskasz krzyżyk, grupa się anuluje, hajs trafia na konto i pozamiatane. Napiwki są dobrowolne, więc nic z tym admin nie zrobi, bo tak jest w regulaminie. To był taki test, żeby pokazać wam jak jesteście oszukiwani. Normalnie Laski biorą za to hajs.
Teraz pewnie większość "streamerek" oszustek będzie mnie hejtować, bo właśnie zdradziłam ich plan na zarabianie xD
Ostatnio zmieniony pn mar 14, 2022 4:10 pm przez SQUIRT2000, łącznie zmieniany 2 razy.
Hmm, nikt nic nie zapłacił i hajs trafia na konto? Jakim cudem ;)SQUIRT2000 pisze: ↑pn mar 14, 2022 2:06 pmswirek92 to tak nie działa. Jeżeli dajesz napiwek, dajesz go dobrowolnie. Jeżeli grupa się nie odbędzie to napiwek nie wraca do ciebie nawet jeżeli dostałeś bilet. To prowadzący transmisje może ci go później zwrócić, tak jak pisałeś o tej Cristal, ale to jest tylko dobra wola prowadzącego, że ci zwróci.
Wczoraj po tej akcji z Cyrrynkaaa, zrobiliśmy u siebie na transmisji doświadczenie. Powiedzieliśmy oglądającym, żeby nikt nic nie płacił i ustawiliśmy grupę. Chcieliśmy wam pokazać jak jesteście oszukiwani. Grupa za 200zet, nikt nic nie płacił, piszesz że promo np. 100zet i dajesz bilety za darmo. Wam pokazało że 10 osób dostało bilet, a nikt nic nie zapłacił, żadnych napiwków. I cyk naciskasz krzyżyk, grupa się anuluje, hajs trafia na konto i pozamiatane. Napiwki są dobrowolne, więc nic z tym admin nie zrobi, bo tak jest w regulaminie.
Teraz pewnie większość "streamerek" oszustek będzie mnie hejtować, bo właśnie zdradziłam ich plan na zarabianie xD
Poza tym, tak od razu nie wypłaci, tym bardziej jak poszły zgłoszenia ;)
-
Nie odkryłaś Ameryki. Lafiryndy po to robią promocje, bo wiedzą, że zgłoszenia kupujących bilety po promce idą w "eter" a liczą się tylko te kupione poprzez "kup bilet" i z tego, co pamiętam musi ich(tych zgłoszeń) być 30% a skoro praktycznie nikt nie kupił biletu po pierwotnej cenie to ich ewentualne zgłoszenie nic nie da. Np. ta parka, gdzie on to prawdziwy człowiek renesansu, bo najpierw był sąsiadem, następnie robotnikiem a teraz kolegą taty(tylko całkiem przypadkiem ma tego samego kuta*a). Promkę robią od razu, wiec nawet jak ktoś ich zgłasza to Admin nic im nie zrobi. Są tu pod różnymi wcieleniami od kilku lat a włos im z głowy nie spadł.SQUIRT2000 pisze: ↑pn mar 14, 2022 2:06 pmswirek92 to tak nie działa. Jeżeli dajesz napiwek, dajesz go dobrowolnie. Jeżeli grupa się nie odbędzie to napiwek nie wraca do ciebie nawet jeżeli dostałeś bilet. To prowadzący transmisje może ci go później zwrócić, tak jak pisałeś o tej Cristal, ale to jest tylko dobra wola prowadzącego, że ci zwróci.
Wczoraj po tej akcji z Cyrrynkaaa, zrobiliśmy u siebie na transmisji doświadczenie. Powiedzieliśmy oglądającym, żeby nikt nic nie płacił i ustawiliśmy grupę. Chcieliśmy wam pokazać jak jesteście oszukiwani. Grupa za 200zet, nikt nic nie płacił, piszesz że promo np. 100zet i dajesz bilety za darmo. Wam pokazało że 10 osób dostało bilet, a nikt nic nie zapłacił, żadnych napiwków. I cyk naciskasz krzyżyk, grupa się anuluje, hajs trafia na konto i pozamiatane. Napiwki są dobrowolne, więc nic z tym admin nie zrobi, bo tak jest w regulaminie.
-
To był taki test na sucho, żeby wytłumaczyć wam jak to działa. Normalnie laski biorą za to hajs.Hmm, nikt nic nie zapłacił i hajs trafia na konto? Jakim cudem ;)
I co z tego, że poszły zgłoszenia? Kupiłeś po normalnej cenie? Pewnie nie i dałeś w napiwku, więc te zgłoszenia ch**a dadzą, bo napiwki są dobrowolne.
-
Wiem o tym, bo ci którzy tu już długo siedzą to wiedzą jak to działa, ale nowi się nabierają, dlatego tłumaczę.RAMIREZbis pisze: ↑pn mar 14, 2022 3:55 pmNie odkryłaś Ameryki. Lafiryndy po to robią promocje, bo wiedzą, że zgłoszenia kupujących bilety po promce idą w "eter" a liczą się tylko te kupione poprzez "kup bilet" i z tego, co pamiętam musi ich(tych zgłoszeń) być 30% a skoro praktycznie nikt nie kupił biletu po pierwotnej cenie to ich ewentualne zgłoszenie nic nie da. Np. ta parka, gdzie on to prawdziwy człowiek renesansu, bo najpierw był sąsiadem, następnie robotnikiem a teraz kolegą taty(tylko całkiem przypadkiem ma tego samego kuta*a). Promkę robią od razu, wiec nawet jak ktoś ich zgłasza to Admin nic im nie zrobi. Są tu pod różnymi wcieleniami od kilku lat a włos im z głowy nie spadł.SQUIRT2000 pisze: ↑pn mar 14, 2022 2:06 pmswirek92 to tak nie działa. Jeżeli dajesz napiwek, dajesz go dobrowolnie. Jeżeli grupa się nie odbędzie to napiwek nie wraca do ciebie nawet jeżeli dostałeś bilet. To prowadzący transmisje może ci go później zwrócić, tak jak pisałeś o tej Cristal, ale to jest tylko dobra wola prowadzącego, że ci zwróci.
Nie no, ja wiem jak to działa ;) Żeby kupić bilet na te ustawki, musiałbym mieć pistolet przystawiony do głowy ;))SQUIRT2000 pisze: ↑pn mar 14, 2022 4:03 pmTo był taki test na sucho, żeby wytłumaczyć wam jak to działa. Normalnie laski biorą za to hajs.Hmm, nikt nic nie zapłacił i hajs trafia na konto? Jakim cudem ;)
I co z tego, że poszły zgłoszenia? Kupiłeś po normalnej cenie? Pewnie nie i dałeś w napiwku, więc te zgłoszenia ch**a dadzą, bo napiwki są dobrowolne.
Przy takiej ilości wyjebanych gości, zapewne poszły zgłoszenia na ich bok ;)
A moderacja bardzo szybko działa w kwestii blokowania wypłat :p
-
SQUIRT2000 pisze: ↑pn mar 14, 2022 4:06 pmWiem o tym, bo ci którzy tu już długo siedzą to wiedzą jak to działa, ale nowi się nabierają, dlatego tłumaczę.RAMIREZbis pisze: ↑pn mar 14, 2022 3:55 pmNie odkryłaś Ameryki. Lafiryndy po to robią promocje, bo wiedzą, że zgłoszenia kupujących bilety po promce idą w "eter" a liczą się tylko te kupione poprzez "kup bilet" i z tego, co pamiętam musi ich(tych zgłoszeń) być 30% a skoro praktycznie nikt nie kupił biletu po pierwotnej cenie to ich ewentualne zgłoszenie nic nie da. Np. ta parka, gdzie on to prawdziwy człowiek renesansu, bo najpierw był sąsiadem, następnie robotnikiem a teraz kolegą taty(tylko całkiem przypadkiem ma tego samego kuta*a). Promkę robią od razu, wiec nawet jak ktoś ich zgłasza to Admin nic im nie zrobi. Są tu pod różnymi wcieleniami od kilku lat a włos im z głowy nie spadł.SQUIRT2000 pisze: ↑pn mar 14, 2022 2:06 pm
swirek92 to tak nie działa. Jeżeli dajesz napiwek, dajesz go dobrowolnie. Jeżeli grupa się nie odbędzie to napiwek nie wraca do ciebie nawet jeżeli dostałeś bilet. To prowadzący transmisje może ci go później zwrócić, tak jak pisałeś o tej Cristal, ale to jest tylko dobra wola prowadzącego, że ci zwróci.
Ze tłumaczysz to dobra robota, ale wg mnie całkiem bezcelowa, bo mało kto zagląda tu na forum.
-
Byłem u Cytrynki wczoraj przed grupą i z tego, co się zorientowałem to mało kto kupił bilety po pierwotnej(bardzo wysokiej) jak na tutejsze standardy cenowe cenie. Jak Admin się tym zajmie to pewnie swoje 400zet odzyskają a pozostali kupujący po promce pewnie nie mimo, że grupy nie było a i pewnie Cytrynce wypłata zostanie zablokowana to zety pójdą w eter.hadoken pisze: ↑pn mar 14, 2022 4:22 pmNie no, ja wiem jak to działa ;) Żeby kupić bilet na te ustawki, musiałbym mieć pistolet przystawiony do głowy ;))SQUIRT2000 pisze: ↑pn mar 14, 2022 4:03 pmTo był taki test na sucho, żeby wytłumaczyć wam jak to działa. Normalnie laski biorą za to hajs.Hmm, nikt nic nie zapłacił i hajs trafia na konto? Jakim cudem ;)
Przy takiej ilości wyjebanych gości, zapewne poszły zgłoszenia na ich bok ;)
A moderacja bardzo szybko działa w kwestii blokowania wypłat :p