Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Pewna pani klęcząca w krzakach na M

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
Dupka1

Pewna pani klęcząca w krzakach na M

Post autor: Dupka1 » czw paź 10, 2019 3:02 pm

To już mój kolejny post o tej uroczej cwanej kobiecie ...

Dupka1

Post autor: Dupka1 » czw paź 10, 2019 3:04 pm

Dziewczyna ma niezłe chody u moderator ... Gratulacje posty znikają w 10 min .

milutki187

Post autor: milutki187 » czw paź 10, 2019 11:25 pm

oj to prawda cenzura ostra niektore tematy znikaja po dniu inne po kilku godzinach a inne po paru dniach nie wiem od czego to zalezy. konstytucja konstytucja! :mrgreen:

Awatar użytkownika
vulture

Post autor: vulture » pt paź 11, 2019 12:08 am

Tu jest cenzura jak w PRL-u...

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » pt paź 11, 2019 11:31 am

Cenzura nie cenzura pamiętam, ja jak nadawała w słabym obrazie widać już nowa kamerka czyli cos na lepsze zmieniła.
Stale piszecie na tę dziewczynę ,a jednak się stara w miarę możliwości widać że tam się nie przelewa się u niej luksusu nie ma co widać było nieraz,ale jest spora poprawa zarabia jak wszystkie tu bo ma takie prawo .Na ulicy nie kradnie nie żebra , ci co tam idą na jej transmisję idą dobrowolnie bez przymusu.

Dziwi mnie fakt ,ona nadaje w dzień i robi te grupowe czemu moderator tam nie zostanie zaproszony raz czy dwa sprawa się wyjaśni.
Przecież moderacja jest od tego a jest obecna w tych godzinach a nie że oszukała itd to Moderacja tam siedzi na portalu,w godzinach jak ona nadaje zaproście Moderatora na grupowa do tej osoby czy to jest takie trudne.

Awatar użytkownika
vulture

Post autor: vulture » pt paź 11, 2019 1:28 pm

GORYL pisze:
pt paź 11, 2019 11:31 am
Cenzura nie cenzura pamiętam, ja jak nadawała w słabym obrazie widać już nowa kamerka czyli cos na lepsze zmieniła.
Stale piszecie na tę dziewczynę ,a jednak się stara w miarę możliwości widać że tam się nie przelewa się u niej luksusu nie ma co widać było nieraz,ale jest spora poprawa zarabia jak wszystkie tu bo ma takie prawo .Na ulicy nie kradnie nie żebra , ci co tam idą na jej transmisję idą dobrowolnie bez przymusu.

Dziwi mnie fakt ,ona nadaje w dzień i robi te grupowe czemu moderator tam nie zostanie zaproszony raz czy dwa sprawa się wyjaśni.
Przecież moderacja jest od tego a jest obecna w tych godzinach a nie że oszukała itd to Moderacja tam siedzi na portalu,w godzinach jak ona nadaje zaproście Moderatora na grupowa do tej osoby czy to jest takie trudne.
Zgadzam się z Tobą w części...
Poprawiła jakość...
Niech zarabia i życzę każdej żeby zarabiała jak najwięcej...
Tu rozchodzi się tylko i wyłącznie o to, że nie wykonuje celów z opisu transmisji...
Dlaczego ludzie tego nie zgłaszają...?
Nie wiem...
Szczerze to za 20/30 żet nie ma co wymagać...

Dupka1

Post autor: Dupka1 » pt paź 11, 2019 1:39 pm

Bieda nie usprawiedliwia Oszukiwania .Łatwe i szybkie pieniądze niby 20 Zet no ale 20x100 2-3 razy dziennie . To niezła ma dniówkę . Tyle w temacie można drożej i uczciwej kasę zarabiac a nie żerować na naiwności innych ludzi .

Awatar użytkownika
vulture

Post autor: vulture » pt paź 11, 2019 1:43 pm

Dupka1 pisze:
pt paź 11, 2019 1:39 pm
Bieda nie usprawiedliwia Oszukiwania .Łatwe i szybkie pieniądze niby 20 Zet no ale 20x100 2-3 razy dziennie . To niezła ma dniówkę . Tyle w temacie można drożej i uczciwej kasę zarabiac a nie żerować na naiwności innych ludzi .
Z tym zgadzam się w 100%...
Łatwe pieniądze są bardzo kuszące, ale prędzej czy później się skończą...

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » pt paź 11, 2019 1:45 pm

Od tego jest tu Moderator,w tych godzinach siedzą na portalu sprawę oni powinni wyjaśnić.
Po drugie są to groszowe stawki, a ludzie tę dziewczynę oceniają jak jakieś miliony by to były i by zarabiała tysiące żetonu.
Tu jedna ludzi naciągnęła niedawno na dużo więcej 14k i jakoś to im nie przeszkadzało tak. sypali i sypią do dziś żetonem.
A takich co mają cele podbijane ,co jest lewy obieg żetonu to już jest ok wszystko pięknie.

To moderacja powinna, zwrócić uwagę tej osobie jak i przeprowadzić rozmowę po zapoznaniu sie jak wykonuje te pokazy.
To że nie wykonuje zgodnie z opisem tych grupowych.czasem jest tak że ktoś kupi bilet za 20zet a oczekuje złotych gór lub czegoś co naturalnie by nie wykonała żadna osoba.

To moderacja powinna, zrobić już po pierwszych zgłoszeniach porządek oni od tego tu są.

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » pt paź 11, 2019 1:55 pm

vulture jak widzisz,dziewczyna nadaje robi grupowe jest tam moderator można go zaprosić na taki pokaz bez problemu. Moderacja czyta forum ma też zgłoszenia od forum i kontakt to jak by bylo tak jak pisza zrobili by cos chyba z tym.Kolezanka mi mowila kupiła bilet kiedyś z ciekawości na ta grupowa nawet wszystko było ok ,Ale oczywiscie bylo wiecej wymagane jak w opisie , zaczęli ubliżać tej dziewczynie itd, jeden pan zażyczył sobie do piss scat co oczywiscie nie bylo w opisie.
I miała prawo tego nie wykonać.
Grupowe transmisje tanie stawki , dużo ludzi ,robi się masówka to trzeba liczyć się z tym że dużo młodzieży idzie na takie pokazy i oczekuje cudu za 20zet.

ODPOWIEDZ