XDD
Dr_Isabel bardzo fajna transmisja :)
-
Co to ma być odlicza ze jej nie będzie na transmisji jakby koniec świata miał być masakra.
Jakby miała zniknąć na zawsze pisze cyt. będę dopiero w maju ...jak maj już za dwa tygodnie a ona przezywa to jakby świat miał się skończyć z tego powodu ze jej nie ma .Kogo to interesuje .
żałosne to..
Jakby miała zniknąć na zawsze pisze cyt. będę dopiero w maju ...jak maj już za dwa tygodnie a ona przezywa to jakby świat miał się skończyć z tego powodu ze jej nie ma .Kogo to interesuje .
żałosne to..
-
Jak Ci się coś nie podoba, to nie oglądaj, proste. A nie wiecznie stękasz 🤣
-
Siedzisz całymi dniami na su, i każdą obrażasz. Zajmij się czymś bardziej pożytecznym wredna istoto
-
"Przystojniak321Przystojniak321 pisze: ↑śr kwie 16, 2025 8:38 amCo to ma być odlicza ze jej nie będzie na transmisji jakby koniec świata miał być masakra.
żałosne to..
Post pt mar 28, 2025 4:09 pm
Nie mam zamiaru już do Cb wchodzić więc mam na to wyjebane co będziesz robić"
????????? A TY NIE MIAŁEŚ JUZ DO NIEJ NIE WCHODZIĆ? 😂
-
CZY TO NIE TY? 😂Przystojniak321 pisze: ↑pt mar 28, 2025 4:09 pmNie mam zamiaru już do Cb wchodzić więc mam na to wyjebane co będziesz robić .
-
no tego się nie spodziewałem, że dziewczyna, która była w topce, będzie robić transmisję z największa oszustką na SU Moniką