czikaczika69
-
czikaczika69
Laska się ceni . Rano ma zabawkę za 20 zet a wieczorem po wypłacie za 60. Masakra głos. I dzyndzel jak maly penis.
-
Witam ruchacz. Z tego co pamiętam jeszcze jakiś czas temu pisałeś mi podczas transmisji komentarze nacechowane bardzo erotycznymi epitetami i było okej!
Ale ja daleka jestem od kłótni z kimkolwiek tutaj :)
A jeżeli już tak obserwujesz cenę maszyny, to zazwyczaj mam 3. 20x6s / 35x12s / 60x30s. Nie trzeba być geniuszem matematycznym, aby zobaczyć iż ta za 60 jest zdecydowanie bardziej opłacalna… rozumiem jednak, że warto sobie dopowiedzieć :)
Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę miłego dnia! :)
Ale ja daleka jestem od kłótni z kimkolwiek tutaj :)
A jeżeli już tak obserwujesz cenę maszyny, to zazwyczaj mam 3. 20x6s / 35x12s / 60x30s. Nie trzeba być geniuszem matematycznym, aby zobaczyć iż ta za 60 jest zdecydowanie bardziej opłacalna… rozumiem jednak, że warto sobie dopowiedzieć :)
Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę miłego dnia! :)
-
Obserwuje od dłuższego czasu.... ładna może jest jak kiedyś chciałem żeby zmieniła zabawkę to musiałem czekać dlugo a i zauważyłem bo obserwuje dziewczyny z maszynami że bardzo zaczęła zgapiac od innych to co ma branie opisy itd. Ale jak juz konkurencja się pojawią to panna wychodzi albo siedzi obrazona
-
Zadałem jej tylko pytanie czy siedząc tyle czasu nie boli ja ci.... więc uznała, że obrażam ja .... wyraziłem swoje zdanie w temacie wyglądu,,mam do tego prawo,, odebrała to jako atak ..... laska nie ma pomysłu na siebie ,i to udawanie nie jest apetyczne .... każdy lubi co innego.
Dokładnie tak jest jak mówisz, też to widziałem, nawet podobnie sie ubierała zeby jak najbardziej skopiować kontent od innych. Brak pomysłu na własną osobę to najłatwiej skopiować od tych którym idzie, żenujące.Tomek_lush_ pisze: ↑wt lut 04, 2025 5:13 pmObserwuje od dłuższego czasu.... ładna może jest jak kiedyś chciałem żeby zmieniła zabawkę to musiałem czekać dlugo a i zauważyłem bo obserwuje dziewczyny z maszynami że bardzo zaczęła zgapiac od innych to co ma branie opisy itd. Ale jak juz konkurencja się pojawią to panna wychodzi albo siedzi obrazona
-
Jeszcze zauważyłem że jak maszyna zaczyna chodzić to jej takie dziwne spojzenie i uśmiech na kogoś jak by ktoś patrzył ale to takie spojzenie i śmiech na zasadzie frajerzy dają hahah
-
Po jej minie widać iz niezadowolona z prawdy . Kłamstwo ma krótkie nogi. Udawanie orgazmu daleko nie zajdzie. Z koleżanką się kasa nie zgadzała więc transmisji brak