Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

SENSI_PARIS niezły wałek i robienie z ludzi debili

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
olivierkrakow

Re: SENSI_PARIS niezły wałek i robienie z ludzi debili

Post autor: olivierkrakow » sob sty 11, 2025 10:56 pm

Tak jak i ten kierowca limo tez ustawiony był nie żaden kierowca tylko albo kolega albo facet bladyny

ferf676

Post autor: ferf676 » sob sty 11, 2025 11:35 pm

napisałem, że pewnie ta grupa z "kierowcą" będzie tak samo chujowa jak ta w limuzynie i bana dostałem xd pewnie jutro ten sam facet będzie robił za hydraulika czy kogoś innego

Moniaaaa345

Post autor: Moniaaaa345 » sob sty 11, 2025 11:54 pm

Dokładnie, najgorzej że nie da się ich zbanować

Bogusiaaa

Post autor: Bogusiaaa » ndz sty 12, 2025 12:12 pm

Paskuda24 pisze:
sob sty 11, 2025 11:13 pm
właśnie mnie szmaty zbanowały, jak zapytałem , czy będzie też tak beznadziejnie jak kierowca do nich wpadnie. bo w limuzynie była bardzo beznadziejna grupowa. uważajcie panowie bo te dwie pizdy robią wszystkich w chuja
Ale zjebie na grupową w limuzynie hajs dałeś. Kurwa, leczcie się barany.
WSZYSTKIE TRANSMISJE Z DOSTAWCAMI, OBCYMI CHŁOPAMI ETC. SĄ FEJKAMI. BEZ WYJĄTKU.

rogerlegia

Post autor: rogerlegia » ndz sty 12, 2025 9:48 pm

to zwykłe oszustki. Piątek odejbały numer z pizza, wczoraj w limuzynie a dzisiaj dalej nabijają w butelkę. banują każdego kto wspomni o wczorajszej grupie. Ja napisałem tylko , że wczoraj lipa była konkretna i od razu ban

Boaboo

Post autor: Boaboo » ndz sty 12, 2025 11:20 pm

ale jaja nawet moderacja wyczyściła oceny na koncie @SENSI_PARIS... haha

DarkDiablo69

Post autor: DarkDiablo69 » pn sty 13, 2025 12:05 am

Panowie, ja jej nie bronię, Paris nie trawię, jak nie wiem... ale niestety większość z nas facetów wie, że grupki z dostawcami, w limuzynie, ktoś wyraził zgodę – to są wszystkie grupy ustawione. Druga sprawa, jeśli już chcecie, to kupujcie przez przycisk, a nie że zrobią promocję i wszyscy rzucają w postaci napiwku. Kupicie przez przycisk, macie możliwość zgłoszenia, aczkolwiek skoro są udawane, to zrobią wszystko, żeby zgłoszenie nic nie dało.Administracja nic z Paris nie zrobi bo to jedna z tych dziewczyn która ciągnie su i na nich zarabiają.. szkoda tylko że my dajemy się doić jak krowy...a to zwykle... są.

pixele

Post autor: pixele » wt sty 14, 2025 6:59 am

płaćcie i płaczcie cioty jebane xd

hellohelloh

Post autor: hellohelloh » sob sty 18, 2025 4:35 pm

Kurwa a mnie z kolei smieszy takie stawianie sie i wywyzszanie jeden ponad drugiego kto jest wiekszym debilem w zaleznosci od kupna biletow na transmisje. W rzeczywistości panowie zdecydowana wiekszosc to kolesie, ktorzy dziela sie na tych co nie daja rady w zyciu prywatnym z laskami, badz zona juz nie zadowala, a gdzies trzeba stres rozladowac, wchodza tez zwykle zboki albo tez ktos probuje wyrwac showupiare i jednemu na tysiac sie uda, wiec za kogo wy sie macie zeby moralizowac innych? Ja mam swiadomosc, ze ci goscie niby obcy to sa fejki i roleplaye, ale czasem sobie kupie bilet, bo skoro jest robione to co w opisie i jara mnie to, a laski daja rade to w chuju mam czy to jest ich prawdziwy koles czy nie :D A jak ktos jest jeleniem i to lyka to chyba nawet lepiej dla niego, bo ma lepsza wyobraznie i doznania. Jakos nigdy nie doswiadczylem oszustwa na - dla mnie ze strony sprzedajacych na promkach lasek, bo gdy przeciagaly kupno biletow i wywalalo grupowe to rozdawaly je z powrotem, a raz gdy Cristal uciekla, poniewaz sie okazalo, ze typ, ktoremu miala zrobic loda ma laske i jakas jazda sie jej wlaczyla to napisalem na pw z prosba zeby oddala zety za niezrealizowana transmisje i mi je oddala. Moze tutaj tez by to zadzialalo jakbyscie z kulturka napisali o zwrot skoro poszla wyjebka od nich. Sam bylem tez nie raz po promce na wspolnych transmisjach Paris i Suzanki czy Paris i Sensej czy tez Suzanki i Angel czy po prostu solo lasek i jakos zawsze robily to co w opisie oraz zachowywaly sie fair. A juz najlepsi sa ci, ktorzy odpalaja transmisje na iphone i potem placza i zaklocaja innym zabawe, bo nic nie widza, po czym kaza zglaszac dupy za oszustwo. Kto jest wieksza patologia wy czy one? A chyba kazdy w miare ogarniety koles wie, ze one tu charytatywnie nie przychodza i siedza tu glownie w celu latwego i szybkiego zarobku. Bardzo czesto wchodze na privki i grupy i scamu doswiadczylem raz w zyciu, bo laska juz mniejsza o nick byla napruta w opor i nic nie realizowala co miala, ale juz odpuscilem temat i wzialem to na smiech, gdyz wtedy mnie niezle rozsmieszala, a sam tez bylem debilem, ze nie zauwazylem jak sie gibie na ogolnym.

Ryszard69_bel

Post autor: Ryszard69_bel » sob lut 01, 2025 6:06 pm

Dziewczyna jest ładna, to i chłopy lecą na wszystko co robi. Najlepiej wycofać dawanie biletów za napiwek i problemy sie skończą.

ODPOWIEDZ