Pozdrawiam...kierownik_piwnicy pisze: ↑czw paź 03, 2019 1:52 amDzieciaku he he he, ojej ale mi niesamowicie dziadziusiu emerycie szołapowy pocisnąłeś,vulture pisze: ↑czw paź 03, 2019 1:38 amkierownik_piwnicy pisze: ↑czw paź 03, 2019 12:16 am
Tobie zapewne nic nie zostało zwrócone, ty mi wyglądasz na sępa-biedaka i hejtero-bóldupera
co mu żal ściska kiszkę stolcową, że dziewczyny tutaj ładną kasę trzepią.
O nie... Przejrzałeś mnie... Domyśliłeś się po niku czy avatarze...?
Dzieciaku, krążę na tym portalu od lat i nie jedno już widziałem... Dzieciaki takie jak ty zawsze będą wypierały rzeczywistość i śniły po nocach o camgirl...
Oszustwo trzeba piętnować, uczciwość pochwalać...
Uczciwe niech zarabiają jeszcze więcej a tym drugim zostaną tylko takie gówniaki jak ty...
Nie spinaj się tak bo żyłka ci pęknie...
Tyle w temacie...
Nie mam zamiaru dyskutować z amebą...
normalnie chyba z rozpaczy się rzucę zaraz z dywany w przepaść podłogi
albo powieszę na stryczku ze srajtaśmy.
PS. Rozbawiłeś mnie do łez, powinieneś zostać nadwornym błaznem
naczelnika komendanta państwa Jarosława Polskę zbaw bo straszny
z niego smutas i sztywniak.
Ccataleya18
Re: Ccataleya18
Shepe prosze cie takie bzdety tu wypisujesz ze czytac tego nie da
, . Portal erotyczny dziewczyna spelnia swoje fantazje fetysze , co ma tutaj udawac cnotke ? Ktora wedlug Ciebie sie szanuje? jest taka tutaj ?? Metalnosc polaczkow, . Ty shepe szanujesz siebie walac konia placac za to tyle hajsu ??? A pewnie ty nie walisz tylko jestes na su w celach podgladowych i oceniajacych innych
.. Kazdy uprwia sex i sie masturbuje i ma jakies fetysze i fantazje wiec troche wyluzowac proponuje .
Jak ja uwielbiam kiedy "polaczek" wyskakuje z takim tekstem...
Zaraz pewnie napiszesz jaki to z Ciebie kosmopolita, ale daruj sobie...
Jeśli uważasz, że taka jest mentalność "polaczków"...
To tak, taka jest nasza i Twoja mentalność...
Pozdrawiam serdecznie...
-
HenryChinaski
To nie były rymy Opiumku
zresztą mój cel
Incelku
Jest taki, żeby to mod wyjebał
itak będzie
zwisie żurowy na brodzie parcha
zresztą mój cel
Incelku
Jest taki, żeby to mod wyjebał
itak będzie
zwisie żurowy na brodzie parcha
-
Wyimaginowany_84
Mam tylko jedno zasadnicze pytanie...gdzie jest regulamin su???? Laska robi cel.....osoba która wygra ma randkę na żywo
Z tego co wiem regulamin mówi co innego
Widocznie niektóre osoby mają wyjątki....Dobra ściema na su widzę jest....Jedni mogą wszystko a inni banowani są za byle bzdurę

Pięknie się prezentuje ze swoim chlopakiem okularnikiem z su.Wlasnie jem obok nich na Piekarach.Zastanawiam się czy podbić i powiedzieć jej, że jest zwykłą hejterką ze szamba, ktora rozpiepszala transmisje innych w swojej zazdrosci o ich żetony(patrz pamiętne halloweem).Ale chlopak taki kafar, że aż boję sie podbic.Okulary jak denka od słoika, na łapie całe 25 cm no i ten damski płaszcz i biodrówki heheh normalnie lepiej się prezentuje niz ona hehe Na początku myślałem, że przyszła z kolezanką