Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

_Sensej

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
KapitanZuber

_Sensej

Post autor: KapitanZuber » pt lip 12, 2024 4:59 pm

Nie dajcie się nabierać tej lasce na grupowe z facetem, obiecuje wiele m.in lodzik z finałem a ten jej koleś to jakiś impotent któremu nie staje, byłem kilka razy i zawsze to samo, pociumka tego flaka i po wszystkim chociaż w opisie grupy jest finał. Równo po zakończeniu grupy uciekają bez słowa, strata zetonów

Duzy_wariat

Post autor: Duzy_wariat » pt lip 12, 2024 5:23 pm

Grupowa z widzem... taaak jaaaasne. Tak napisane żeby inni pomyśleli że jak rzuci dużo żetonów to z nim też się spotka

mlody001y

Post autor: mlody001y » pt lip 12, 2024 5:24 pm

To samo chcialem napisac.
Ludzie nie dajcie sie nabrać.
Szkoda kasy

RadiaktywnaCytryna

Post autor: RadiaktywnaCytryna » pt lip 12, 2024 5:55 pm

KapitanZuber pisze:
pt lip 12, 2024 4:59 pm
Nie dajcie się nabierać tej lasce na grupowe z facetem, obiecuje wiele m.in lodzik z finałem a ten jej koleś to jakiś impotent któremu nie staje, byłem kilka razy i zawsze to samo, pociumka tego flaka i po wszystkim chociaż w opisie grupy jest finał. Równo po zakończeniu grupy uciekają bez słowa, strata zetonów
Czyli kolejna z ruchaczem któremu ledwo staje, a jedyna zapłata to pewnie ruchańsko... Dziewczyny z SU chyba celowo wybierają takich flaków, aby się nie namęczyć ale zarobić. Nie obchodzi ich SHOW tylko ŻETONY.

motogirl2002

Post autor: motogirl2002 » pt lip 12, 2024 7:21 pm

Dziś było to samo...

mlody001y

Post autor: mlody001y » pt lip 12, 2024 8:00 pm

Chyba po cos jest to forum i kolega nie bez przyczyny załozyl ten temat.
Wiec sam Sobie jestes winien ze kupiles bilet.

tenio2197

Post autor: tenio2197 » ndz wrz 29, 2024 10:33 pm

Opinia o tej lasce jak najbardziej prawdziwa kolejna grupa dziś i kolejne oszustwo nie spełniony opis grupowej jakś komedia to co tam odwaliła, nie kupujcie biletów bo już kolejny raz oszukała trzeba piętnować takie zachowania i nie może być bezkarności dla takich lasek

Alvar0122

Post autor: Alvar0122 » pn paź 21, 2024 3:12 pm

Grupowa z Arabem to byl jakis zart nawet nie bylo widac czy jej wklada kutasa jak ja bral od tylu po uplywie czasu na grupie uciekla w sekunde

Duzy_wariat

Post autor: Duzy_wariat » pn paź 21, 2024 11:34 pm

Z niego pewnie taki arab jak ze mnie eskimos

PiotrP84

Post autor: PiotrP84 » wt paź 22, 2024 10:18 am

Nic się nie zmieni bo zdecydowana większość dostaje bilet po napiwku, a więc nie ma możliwości zgłoszenia. Jak to się nie zmieni to tak będzie to wyglądać. 95% grupowych to w mniejszym lub większym stopniu wałki.

ODPOWIEDZ