Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

sweeeeeeti

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
vasko_

Re: sweeeeeeti

Post autor: vasko_ » pn sie 12, 2024 12:21 am

Stiwi1 pisze:
sob sie 10, 2024 8:35 pm
Ktoś wie czemu usunęła konto na SU?
każdej lasce z su czasem coś odjebie.

traicionero

Post autor: traicionero » pn sie 12, 2024 12:28 am

Stiwi1 pisze:
chłopaka znalazła po prostu

vasko_

Post autor: vasko_ » pn sie 12, 2024 12:30 am

traicionero pisze:
pn sie 12, 2024 12:28 am
Stiwi1 pisze:
chłopaka znalazła po prostu
cały czas kogoś miała, jak to kazda laska na su.

afaic

Post autor: afaic » pn sie 12, 2024 9:31 am

Podobno jeden z jej kontrahentów uczuciowo-seksualnych, niejaki Adrian, przeraził ją do tego stopnia, że postanowiła się taktycznie wycofać. Ta dziara, którą ma na prawej ręce "ridentem dicere verum" oznacza w wolnym tłumaczeniu "mów prawdę z radością" - no i gdzie ta radość się podziała, kiedy przyszedł czas powiedzenia prawdy hę?
Po co sobie wypisywać na ciele tak ambitne deklaracje, skoro wystarczyło dać po ludzku "kłam i manipuluj póki możesz, a jak już nie możesz, to zwiń mandżur i ucieknij w popłochu"?
Rozczarowany jestem nieco.

Stiwi1

Post autor: Stiwi1 » wt sie 13, 2024 1:44 pm

Czyli rozumiem żerowała na jednym typku i jak znalazła jej zdaniem lepszego to tamtego pogoniła? A ten nowy nie zgadza się na występy na SU. Hmmm jakoś i tak mam dziwne przeczucie, że prędzej czy później znowu ją ujrzymy na SU

RadiaktywnaCytryna

Post autor: RadiaktywnaCytryna » wt sie 13, 2024 10:52 pm

Stiwi1 pisze:
wt sie 13, 2024 1:44 pm
Czyli rozumiem żerowała na jednym typku i jak znalazła jej zdaniem lepszego to tamtego pogoniła? A ten nowy nie zgadza się na występy na SU. Hmmm jakoś i tak mam dziwne przeczucie, że prędzej czy później znowu ją ujrzymy na SU
Jeśli znalazła chuopa, który potrafi utrzymać jej zachcianki to po co jej występy na SU?

Stiwi1

Post autor: Stiwi1 » pt paź 18, 2024 2:33 pm

Stiwi1 pisze:
wt sie 13, 2024 1:44 pm
Czyżby powrót? https://showup.tv/profile/sweeeti

ODPOWIEDZ