tamten admin ponoc tam siedzi od rana do nocy na tym forum od wielu lat, mial kiedys nawet temat na wykopie ze to musi byc albo typowy piwniczak z definicji albo typowa stuleja bez życia i szacunku do samego siebie. A ze chroni patyczaka to juz jego sprawa, chlopak jest zahipnotyzowany, moze jak mu stuknie 50 lat to sie przebudzi i sobie uswiadomi w jakiej bańce żył.franok pisze: ↑sob sie 10, 2024 4:06 pmCo z tego, skoro Kissowi to pasuje. Do tego stopnia, że o każdej innej można tam pisać dosłownie wszystko, a o niej tylko dobrze albo wcale. ,,Twój dupochron w jej kierunku jest żałosny i śmieszny jednocześnie, u innych wyjebane jaja ale u niej trzeba trzymać cenzurę i wiesz doskonale z jakiego powodu tak działasz ale nie będę tu prywaty wrzucał." Być może te słowa jednego z użytkowników tamtego f... są odpowiedzią na pytanie, dlaczego tak właśnie jest. Nie trzeba być specjalnie bystrym, żeby się domyślić. Swoją drogą, już dawno niektórzy powinni tam przestać pisać i skończyć generować panu adminowi ruch w interesie. Niech sobie tam sam zostanie, ze swoją ,,miłością życia".niezlyzawodnik pisze: ↑sob sie 10, 2024 9:20 amTak jak ktoś na nieoficjalnym forum napisał "Kiedyś gwiazda teraz wyszło, że to podstarzała laska z mega celulitem." no niestety latka lecą :D
IIIlI_m_a_d_d_i_s_o_n_Ill
Re: IIIlI_m_a_d_d_i_s_o_n_Ill
Niechby chłopak nawet i chronił patyczaka, gdyby patyczak ogólnie był w porządku. Niestety - był bardzo daleko od w porządku. Kiedyś chłopak sam go zdemaskował i wyliczył wszystkie przewinienia patyczaka. Później jednak coś się takiego stało, co spowodowało, że chłopak zupełnie zatracił zdolność logicznego myślenia i obiektywnej oceny. Doszło do tego, że rozochocony tym patyczak, poczuł się zupełnie bezkarnie. W rezultacie, gdyby nie nieliczni tamtejsi aktywni użytkownicy, którzy nareszcie w końcu sami zaczęli reagować, to patyczak dalej by rozrabiał, jak pijany zając.
-
Czyżby to ten słynny Sławek od lwów i pałacu? Ojajaj, niedowieziona obietnica niesłownego Sławka - smuteczek. ;)niezlyzawodnik pisze: ↑pn sie 12, 2024 7:11 pmz tego co pamietam to jakiejs wiekszej akcji tam nie bylo a przynajmniej nie na kamerce
-
Ta analfabetka nie potrafi nawet poprawnie zdania sklecićKochani NIE MAM TU INNYCH SWOICH KĄT Z KTÓRYCH PISZE DO WAS! UWAŻAJCIE NA FACE KONTA- ZGLASZAJCIE I NIE DAJCIE SIĘ NACIĄGNĄĆ NA WYŁUDZENIE ZETONOW!!!
bede w tygodniu:*
Tu nie trzeba umieć pisać, tu trzeba żeton umieć liczyć. :D
-
Mistrzostwo świata w jednym zdaniu ten sam wyraz raz napisać poprawnie a raz z błędemKapitanZuber pisze: ↑pn sie 12, 2024 8:17 pmTa analfabetka nie potrafi nawet poprawnie zdania sklecićKochani NIE MAM TU INNYCH SWOICH KĄT Z KTÓRYCH PISZE DO WAS! UWAŻAJCIE NA FACE KONTA- ZGLASZAJCIE I NIE DAJCIE SIĘ NACIĄGNĄĆ NA WYŁUDZENIE ZETONOW!!!
bede w tygodniu:*
-
Kochani to jedyne moje konto, proszę nie reagować jeśli ktoś się podszywa pode mnie :*
Poprawiła, widać że na bieżąco śledzi forum ;)
Z tym jedynym trochę niedoszacowała, boKapitanZuber pisze: ↑pn sie 12, 2024 8:50 pmKochani to jedyne moje konto, proszę nie reagować jeśli ktoś się podszywa pode mnie :*
Poprawiła, widać że na bieżąco śledzi forum ;)
jest to, a także Maddie oraz Madd_show. Więcej nicków (nie - to chyba inaczej leciało) nie pamiętam..............................................................................................….....…................................................…......................................................
-
Kiedyś byłem na grupie z wibratorem, takiego gówna to jak żyje nie widziałem. Przez całą grupę się ustawiała do kamery bo, żeby przyptkiem twarzy nie pokazać.