Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

IIIlI_m_a_d_d_i_s_o_n_Ill

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
vasko_

Re: IIIlI_m_a_d_d_i_s_o_n_Ill

Post autor: vasko_ » pn sie 12, 2024 12:27 am

franok pisze:
sob sie 10, 2024 4:06 pm
niezlyzawodnik pisze:
sob sie 10, 2024 9:20 am
Tak jak ktoś na nieoficjalnym forum napisał "Kiedyś gwiazda teraz wyszło, że to podstarzała laska z mega celulitem." no niestety latka lecą :D
Co z tego, skoro Kissowi to pasuje. Do tego stopnia, że o każdej innej można tam pisać dosłownie wszystko, a o niej tylko dobrze albo wcale. ,,Twój dupochron w jej kierunku jest żałosny i śmieszny jednocześnie, u innych wyjebane jaja ale u niej trzeba trzymać cenzurę i wiesz doskonale z jakiego powodu tak działasz ale nie będę tu prywaty wrzucał." Być może te słowa jednego z użytkowników tamtego f... są odpowiedzią na pytanie, dlaczego tak właśnie jest. Nie trzeba być specjalnie bystrym, żeby się domyślić. Swoją drogą, już dawno niektórzy powinni tam przestać pisać i skończyć generować panu adminowi ruch w interesie. Niech sobie tam sam zostanie, ze swoją ,,miłością życia".
tamten admin ponoc tam siedzi od rana do nocy na tym forum od wielu lat, mial kiedys nawet temat na wykopie ze to musi byc albo typowy piwniczak z definicji albo typowa stuleja bez życia i szacunku do samego siebie. A ze chroni patyczaka to juz jego sprawa, chlopak jest zahipnotyzowany, moze jak mu stuknie 50 lat to sie przebudzi i sobie uswiadomi w jakiej bańce żył.

franok

Post autor: franok » pn sie 12, 2024 2:47 am

vasko_ pisze:
pn sie 12, 2024 12:27 am
A ze chroni patyczaka to juz jego sprawa, chlopak jest zahipnotyzowany
Niechby chłopak nawet i chronił patyczaka, gdyby patyczak ogólnie był w porządku. Niestety - był bardzo daleko od w porządku. Kiedyś chłopak sam go zdemaskował i wyliczył wszystkie przewinienia patyczaka. Później jednak coś się takiego stało, co spowodowało, że chłopak zupełnie zatracił zdolność logicznego myślenia i obiektywnej oceny. Doszło do tego, że rozochocony tym patyczak, poczuł się zupełnie bezkarnie. W rezultacie, gdyby nie nieliczni tamtejsi aktywni użytkownicy, którzy nareszcie w końcu sami zaczęli reagować, to patyczak dalej by rozrabiał, jak pijany zając.

niezlyzawodnik

Post autor: niezlyzawodnik » pn sie 12, 2024 7:11 pm

filip1991 pisze:
pn sie 12, 2024 6:37 pm
kiedy to było ? było coś dalej ? ale widać madie miała ochotę na kutasa
z tego co pamietam to jakiejs wiekszej akcji tam nie bylo a przynajmniej nie na kamerce

franok

Post autor: franok » pn sie 12, 2024 8:12 pm

niezlyzawodnik pisze:
pn sie 12, 2024 7:11 pm
filip1991 pisze:
pn sie 12, 2024 6:37 pm
kiedy to było ? było coś dalej ? ale widać madie miała ochotę na kutasa
z tego co pamietam to jakiejs wiekszej akcji tam nie bylo a przynajmniej nie na kamerce
Czyżby to ten słynny Sławek od lwów i pałacu? Ojajaj, niedowieziona obietnica niesłownego Sławka - smuteczek. ;)

KapitanZuber

Post autor: KapitanZuber » pn sie 12, 2024 8:17 pm

Kochani NIE MAM TU INNYCH SWOICH KĄT Z KTÓRYCH PISZE DO WAS! UWAŻAJCIE NA FACE KONTA- ZGLASZAJCIE I NIE DAJCIE SIĘ NACIĄGNĄĆ NA WYŁUDZENIE ZETONOW!!!
bede w tygodniu:*
Ta analfabetka nie potrafi nawet poprawnie zdania sklecić

franok

Post autor: franok » pn sie 12, 2024 8:28 pm

KapitanZuber pisze:
pn sie 12, 2024 8:17 pm
nie potrafi nawet poprawnie zdania sklecić
Tu nie trzeba umieć pisać, tu trzeba żeton umieć liczyć. :D

niezlyzawodnik

Post autor: niezlyzawodnik » pn sie 12, 2024 8:34 pm

KapitanZuber pisze:
pn sie 12, 2024 8:17 pm
Kochani NIE MAM TU INNYCH SWOICH KĄT Z KTÓRYCH PISZE DO WAS! UWAŻAJCIE NA FACE KONTA- ZGLASZAJCIE I NIE DAJCIE SIĘ NACIĄGNĄĆ NA WYŁUDZENIE ZETONOW!!!
bede w tygodniu:*
Ta analfabetka nie potrafi nawet poprawnie zdania sklecić
Mistrzostwo świata w jednym zdaniu ten sam wyraz raz napisać poprawnie a raz z błędem

KapitanZuber

Post autor: KapitanZuber » pn sie 12, 2024 8:50 pm

Kochani to jedyne moje konto, proszę nie reagować jeśli ktoś się podszywa pode mnie :*

Poprawiła, widać że na bieżąco śledzi forum ;)

franok

Post autor: franok » pn sie 12, 2024 9:19 pm

KapitanZuber pisze:
pn sie 12, 2024 8:50 pm
Kochani to jedyne moje konto, proszę nie reagować jeśli ktoś się podszywa pode mnie :*

Poprawiła, widać że na bieżąco śledzi forum ;)
Z tym jedynym trochę niedoszacowała, bo
jest to, a także Maddie oraz Madd_show. Więcej nicków (nie - to chyba inaczej leciało) nie pamiętam..............................................................................................….....…................................................…......................................................

kisssme111x

Post autor: kisssme111x » pn sie 12, 2024 9:22 pm

Kiedyś byłem na grupie z wibratorem, takiego gówna to jak żyje nie widziałem. Przez całą grupę się ustawiała do kamery bo, żeby przyptkiem twarzy nie pokazać.

ODPOWIEDZ