MokraMisia22
Re: MokraMisia22
Blondi a dla cebie napisze tyle
widac ze glupiutka jestes preciez show up jest byznys jest to dla diewcin práca na ktorej zarabiaja pienozne
každá si robí svoja reklame a zarabia ile zarabia
ci ty myslisz že show up je strona dobroczynnośći 
-
milutki187
powinna zmienic wiek w profilu na 22 ,raz odjela 4 lata to moze przejdzie tez 20 lat mniej

-
Nobliwy_Typ
Bardzo lubiłem privy u MM22, ale ku mojemu zdziweniu dostałem bana. Misiu jeśli to czytasz to mi proszę chociaż powiedz za co go dostałem
Pozdrawiam 
-
milutki187
moze powinienes kupic wiecej zetonow?Nobliwy_Typ pisze: ↑śr wrz 18, 2019 11:06 pmBardzo lubiłem privy u MM22, ale ku mojemu zdziweniu dostałem bana. Misiu jeśli to czytasz to mi proszę chociaż powiedz za co go dostałemPozdrawiam
![]()
- kawalarski
Tak Misiu.MokraMisia22 pisze: ↑ndz wrz 15, 2019 8:30 amPowiem Ci ,ze ja tez hehe ! Nie ktorzy za duzo wlasnie pija to swinstwo !!!!kawalarski pisze: ↑pn wrz 09, 2019 7:41 pmNie znam się z na jabolach z tej racji że w ogóle nie pijam tanich win.i gadaja glupoty nie ,kawalarski!?
![]()
![]()
![]()
....inni tak haha
Heheszki.
-
CichodajkaPL
Najlepsza z najlepszych! Uwielbiam ją oglądać, rozmawiać i po prostu być u niej na transmisji.
Może kiedyś będzie okazja razem sie napić. 
Milutki taki spostrzegawczy jesteś, a nie zauważyłeś, że jest nowy Profil jeszcze nieuzupełniony. Chyba czas iść do okulisty i zająć się własnym życiem jeśli je masz
-
milutki187
-
Garnier981
Nowy profil wziął się z tego iż poprzedni został skasowany przez jej męża. Właściwie to juz byłego męża,bo ogłosiła to kilka dni temu całemu Showup. A wyglądało to tak pięknie gdy razem się zabawiali dla nas,że się tak bardzo kochają itd...czego się nie robi dla publiki. A teraz nasza samotna Misia, podobno zdradzona przez męża i porzucona , ogłasza jaka to jest wolna i chętna na spotkania. Kobieta grubo przed 40 a może już po, zamiast wykazać się dojrzałością to daje do zrozumienia że ma ochotę się ruchać i wiek nie jest dla niej istotny.Tak więc panowie, jeżeli macie żetony dobrą bajere i jesteście pełnoletni to Misia jest chętna na przeczyszczenie komina.