Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

BLOOW

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
BLOOW

Re: BLOOW

Post autor: BLOOW » ndz paź 31, 2021 10:05 pm

slap4444 pisze:
ndz paź 31, 2021 9:02 pm
BLOOW pisze:
ndz paź 31, 2021 8:08 pm

Mylisz się, już nie jedna transmitująca zrezygnowała z tego portalu, bądź kompletnie się odcięła od jakiej kolwiek konwersacji z użytkownikami przez przebiegłych stalkerów bądź manipulatorów, a zdecydowana większość z tych nękaczy wywodzi się z karachana, i do dziś polują na słabe ogniwa.
No tak, całe szczęście, póki Korwin wyborów nie wygrywa nie są większością 💕🤞 jeszcze parę miesięcy mogę transmitować bez głębokiej depresji lol

slap4444

Post autor: slap4444 » ndz paź 31, 2021 10:07 pm

BLOOW pisze:
ndz paź 31, 2021 10:05 pm
slap4444 pisze:
ndz paź 31, 2021 9:02 pm
BLOOW pisze:

Mylisz się, już nie jedna transmitująca zrezygnowała z tego portalu, bądź kompletnie się odcięła od jakiej kolwiek konwersacji z użytkownikami przez przebiegłych stalkerów bądź manipulatorów, a zdecydowana większość z tych nękaczy wywodzi się z karachana, i do dziś polują na słabe ogniwa.
No tak, całe szczęście, póki Korwin wyborów nie wygrywa nie są większością 💕🤞 jeszcze parę miesięcy mogę transmitować bez głębokiej depresji lol
Chyba póki za cel nie obierze Cie pewna grupa ludzi, którym przypadniesz do gustu :).
I raczej to nie KorwinKartel haha

RikPuertorik

Post autor: RikPuertorik » ndz paź 31, 2021 10:09 pm

BLOOW pisze:
RikPuertorik pisze:
ndz paź 31, 2021 6:47 pm
StryjekMaddie pisze:
ndz paź 31, 2021 3:36 pm
nie musialaby wystepowac z dildosem w ustach jakby miala figure i twarz tak szczupla jak Maddie takie sa fakty
stryju
twoja Maddie nie z takimi rekwizytami w ustach lubi występować
oprócz dildosa uwielbia possać plastikowy trójząb albo papierosa
najlepiej znajdźcie sobie inne zainteresowanie
dobrze
okaż człowieku wsparcie, to jeszcze szmatą po pysku dostaniesz
pozdrawiam

BLOOW

Post autor: BLOOW » ndz paź 31, 2021 10:16 pm

RikPuertorik pisze:
ndz paź 31, 2021 10:09 pm
BLOOW pisze:
RikPuertorik pisze:
ndz paź 31, 2021 6:47 pm

dobrze
okaż człowieku wsparcie, to jeszcze szmatą po pysku dostaniesz
pozdrawiam
Kochanie, obrazanie innej kobiety jest dla mnie większym ciosem niż obrażanie mnie, możesz okazywać wsparcie nie obrażając innych przy okazji. Ale rozumiem, miałeś dobre intencje. To tak czy siak absurdalne, że wytykamy dziewczynom na pokazach "erotycznych" która co gdzie i jak często wkłada haha.

slap4444

Post autor: slap4444 » ndz paź 31, 2021 10:23 pm

BLOOW pisze:
ndz paź 31, 2021 10:16 pm
RikPuertorik pisze:
ndz paź 31, 2021 10:09 pm
BLOOW pisze:

Kochanie, obrazanie innej kobiety jest dla mnie większym ciosem niż obrażanie mnie, możesz okazywać wsparcie nie obrażając innych przy okazji. Ale rozumiem, miałeś dobre intencje. To tak czy siak absurdalne, że wytykamy dziewczynom na pokazach "erotycznych" która co gdzie i jak często wkłada haha.
Już tutaj takie były co też nie rozumiały, zrozumiały dopiero wtedy gdy ich dane, i dziwne zrzuty ekranu w nie codziennych sceneriach zaczeły się plątać po forach meksykanskich, czy tajlandzkich, i wszystko było normalne, co w tym złego że jakaś modelka z showupa pojawiła się na erotycznym meksykańskim forum. ;d problem pojawiał się, gdy linki do tych tematów dostawała rodzina modelki na facebookach, zapytaj np Ashantee czy to było fajne i czemu od 4 lat nikt jej nie widział na showup:)
Albo te bliźniaczki czuły się na tyle anonimowo, że karachany po kilku tygodniach pokazały na google maps budynek w którym mieszkają, i na jaką siłownie w który dzień chodzą lol, też już ich nie ma pare lat na su, myślę że też tata kilka linków dostał .
Ostatnio zmieniony ndz paź 31, 2021 10:27 pm przez slap4444, łącznie zmieniany 1 raz.

RikPuertorik

Post autor: RikPuertorik » ndz paź 31, 2021 10:24 pm

BLOOW pisze:
ndz paź 31, 2021 10:16 pm
skarbie
to piękne z twojej strony, że tak bardzo troszczysz się o koleżankę, ale ani jednym słowem jej nie obraziłem
stwierdziłem tylko fakty
wkładajcie sobie cokolwiek i gdziekolwiek chcecie, w ogóle mi to nie przeszkadza
Ostatnio zmieniony ndz paź 31, 2021 10:26 pm przez RikPuertorik, łącznie zmieniany 1 raz.

BLOOW

Post autor: BLOOW » ndz paź 31, 2021 10:26 pm

slap4444 pisze:
ndz paź 31, 2021 10:23 pm

Już tutaj takie były co też nie rozumiały, zrozumiały dopiero wtedy gdy ich dane, i dziwne zrzuty ekranu w nie codziennych sceneriach zaczeły się plątać po forach meksykanskich, czy tajlandzkich, i wszystko było normalne, co w tym złego że jakaś modelka z showupa pojawiła się na erotycznym meksykańskim forum. ;d problem pojawiał się, gdy linki do tych tematów dostawała rodzina modelki na facebookach, zapytaj np Ashantee czy to było fajne i czemu od 4 lat nikt jej nie widział na showup:)
Co? 😅 ale ja nie pisałam do ciebie i w ogóle co to ma wspólnego z tematem że jakaś asha była na forum meksykańskim XD

yacohab3

Post autor: yacohab3 » pt cze 24, 2022 1:26 am

butna

dostawcapizzyzkutasem

Post autor: dostawcapizzyzkutasem » pt cze 24, 2022 3:26 am

Kozak jest,fajnie jej posłuchać no i popatrzeć :p

EricHartman

Post autor: EricHartman » wt lip 11, 2023 6:29 pm

Mocno nawiedzona laska i niestabilna emocjonalnie, żyjąca w jakiejś przerażające bańce.

ODPOWIEDZ