Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Mloda_Ona

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
mangojuice420

Mloda_Ona

Post autor: mangojuice420 » wt mar 14, 2023 2:46 am

Czy to jest legalne? Zbanowała mnie, po czym pytała się o jaki privek chodzi - a ja mając bana nie mogę do niej nic napisać... Mam wrażenie, że zbanowała mnie kompletnie za freeko, bo napisałem na PRIV CHACIE, że muszę się zregenerować i jeb - ban! xD Wydałem już z 100 żetonów i nadal nie ogarnia hah.

ZgadujCoRobieMyslacoTobie

Post autor: ZgadujCoRobieMyslacoTobie » śr mar 15, 2023 12:47 am

Jak dla mnie - jest kompletnie poj...bana. Rozmawialiśmy na priv - umówiliśmy się na konkretny scenariusz priv. Stwierdziła, żebym wziął konkretny priv, po czym biorę priv, a ona zupełnie nie robi tego o co prosiłem. Na końcu jeszcze wyzywa od pedałów. Zupełne nieporozumienie.

Scream

Post autor: Scream » śr mar 15, 2023 2:17 am

Ostra zawodniczka z niej :D Kiedyś nadawała na nicku Mloda_Perla i dało się wtedy zaobserwować na czacie ogólnym, że nie należy do zbyt sympatycznych dziewczyn. xD

ZgadujCoRobieMyslacoTobie

Post autor: ZgadujCoRobieMyslacoTobie » sob mar 18, 2023 8:27 pm

oj, bardzo delikatnie to ująłeś...

Hanas28

Post autor: Hanas28 » ndz maja 07, 2023 11:32 am

👍

ItsTarzanBoy

Post autor: ItsTarzanBoy » czw paź 17, 2024 1:13 pm

To ja dodam coś od Siebie. Laska na ogólnym sprawia wrażenie w miarę sympatycznej osoby (albo mocno się hamuje z niektórymi komentarzami aby facetów nie odstraszyć). Tak samo z dogadywaniem priv, nie było tutaj większego problemu. No właśnie, ustaliliśmy że na priv założy pończochy zrobi strip i przy okazji delikatnie się zabawi. Ok niby wszystko dogadane więc dla pewności dopytałem czy ma pod ręką te pończochy aby po prostu nie szukała zbyt długo. Odpowiedź prosta, jasne że tak wszystko mam przy sobie wpadaj robaczku.
Wbijam więc na priv a dodam że do tanich nie należał i co ?? laska znika na 2 min bo szuka tych pończoch... mówie no kurde przecież niby masz wszystko pod ręką a teraz nagle ich szukasz.... kolejne 2 min ubiera te ponczochy, więc już tutaj czerwona lampka Mi się zapaliła bo zostało mało czasu na zabawe ... Reszta priva wyglądała tak że zdjęła bluzke, usiadła na fotelu z telefonm i kompletna wyjebka...
Piszę więc że miała być zabawa i czy doliczy czas za szukanie tych ponczoch. Usłyszałem że mam dopłacić 300 albo 400ż i wtedy będziemy kontynuować...
W tym momencie napisałem jej kulturalnie bez żadnych przekleństw że to co robi to zwyczajny wałek i naciąganie podnieconych facetów. Skoro coś ustalamy to bądźmy wobec siebie uczciwi.
Usłyszałem że jestem zwykłym walikoniem który za śmieszne żetony oczekuje multum orgazmów i laska będzie do dyspozycji przez kolejną godzinę.
Kazała mi wypierda..ć bo marnuje jej tylko cenny czas i zakończyła priv. Dodam tylko że oczywiście poszła blokada na moje konto, więc nawet nie było mowy o dalszej dyskusji.
Podsumowując mam w nosie te żetony, nie ch się nimi udławi. Liczyłem na fajną zabawe i miło spędzony czas a niestety bardzo mocno się zawiodłem...
Przez takie laski jak Ona, fajne uczciwe dziewczyny tylko tracą...
Ogólnie nie polecam jej osoby ...

Ipso_w

Post autor: Ipso_w » sob paź 19, 2024 7:03 am

Dziękuję Ci za Twój post.
Dzięki niemu wiem, że nie warto do niej wchodzić.

Dziwię się niektórym dziewczynom na Su.
Zamiast zachęcać, przyciągać do siebie - to idą w skuteczne odstraszanie od siebie.
To nie jest plan na dobry business.

Gdyż, nie oszukujmy się. To jest sposób dla dziewczyn na zarabianie. Pomijam kwestię, iż więcej na tym zarabia wydawca tego portalu.
A przecież nie zarabia się zniechęcając klientów.

Mam prostą zasadę.
Wejdę do jakiejś dziewczyny. Popatrzę jaki klimat panuje na ogólnym. Wezmę priv.
I jak mi się jedno i drugie spodoba - to wrócę.
Jak mi się nie spodoba - to już nigdy nie wrócę.

MocnyGosc

Post autor: MocnyGosc » sob paź 19, 2024 11:25 am

Może ją czymś wkurwiłeś kazałeś zrobic? To jest moja Bogini Domina złego słowa nie moge powiedziec. Urokliwia kiedy trzeba i suka kiedy wypada. Tramsmisje z nią to przyjemność i te bioderka cudo ...

ItsTarzanBoy

Post autor: ItsTarzanBoy » ndz paź 20, 2024 4:12 pm

Pare razy nadziałem się na cwane kobiety tutaj, więc kiedy mogę zawsze ostrzegam albo opisuję sytuacje tak aby inni faceci mogli ocenić i albo zaryzykowac albo też odpuścić i dać sobie spokój.

Na pewno niczym jej nie wkurzyłem. Z resztą z tego co czytałem nie tylko ja mam takie odczucia co do Jej osoby.
W całym tym privie chodziło bardziej o jej naciąganie czasu, niepotrzebne kombinowanie i finalnie nie zrealizowaniu tego co było ustalone.
Mało tego zdziwiło Mnie jak wykombinowała z tymi dodatkowymi żetami, za usługę na którą wczesniej się umawialiśmy.
To nie pierwsza dziewczyna która w ten sposób pogrywa, zawsze mam w głowię to że jak laska życzy sobię tak pokaźne żety za przedłużenie nie wiem o 1min to wiem że już idzie wałek.
Przecież to są napiwki które nie są wliczane do ceny priv. Rzucasz te 400ż i co ? laska może od razu zakończyć transmisje bo przecież czas priv minął, zrobiła to co miała niby zrobić ale na koniec wydymała Cię bez mydła. Tobie pozostaje niesmak i frajerstwo bo dałeś się jak dziecko zrobić na kasę.

Jestem przekonany że parę osób mogło by tutaj spokojnie opisać podobne sytuacje z Nią związane, ale po prostu nie chcą tego robić i trzeba to uszanować.
Ja powiedziałem i opisałem moją przygodę z jej osobą i wiem że na pewno do niej nie wróćę, nie po tym co zobaczyłem na priv i ten dziwnie zmieniony ton głosu jakby pretensjonalny.

Ciaparito93

Post autor: Ciaparito93 » sob paź 26, 2024 6:57 am

Hej skarbie

ODPOWIEDZ