Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Twoja_Oli

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
Scream

Twoja_Oli

Post autor: Scream » ndz mar 12, 2023 5:29 am

Oli należy do grupy mało piśmiennych kobiet. Mało piszę, a jak odpisze to już istne święto. xD Czasem też dostaję drgawek jakby demon w nią wstępował. A jak wcina czekoladę, to nie zapyta się czy ktoś ma ochotę tylko zajada na wizji i syci się bólem mniej majętnych widzów. Unika też od kilku lat terapii, choć jest już w 3 stadium Czekoholictwa. Do tego nie można się doprosić MUZYKI na transmisji! I jeszcze się zrobiła od tych żetonów tak leniwa, że nawet żarówki nie chce się jej wymienić.

Jak na tak wadliwą osóbkę ma dwa ukryte plus jest podobno sympatyczna i rozmowna......ale na privach. :D I jeszcze ten nick Twoja_Oli czyli Moja czyli ostatecznie NieTwoja_Oli, taki troche paradoks. Ostatecznie wszystko się wyklucza. xD Gdyby nie jej śliczne włosy, i zjawiskowe kolanko, i zawsze opadające ramiączko, i te cycuszki, i te usteczka i udawanie miłej, to bym zapewne nie polecił CzekoholiczkiOliśki. ;]

ZgadujCoRobieMyslacoTobie

Post autor: ZgadujCoRobieMyslacoTobie » śr mar 15, 2023 12:39 am

Jak dla mnie to ona pomyliła sobie portale - ani nie idzie pogadać, ani też się nie rozbiera. Gdybym mógł komuś z su podziękować - ona byłaby jedną z pierwszych

Scream

Post autor: Scream » śr mar 15, 2023 1:52 am

ZgadujCoRobieMyslacoTobie pisze:
śr mar 15, 2023 12:39 am
Jak dla mnie to ona pomyliła sobie portale - ani nie idzie pogadać, ani też się nie rozbiera. Gdybym mógł komuś z su podziękować - ona byłaby jedną z pierwszych
Dla niej szołap jest raczej dodatkiem, a nie pracą. Gdyby chciała tutaj więcej zarabiać, toby zapewne się rozbierała. Widocznie tego nie potrzebuje. :P Co do rozmowności u Oliśki to wszystko zależy od nastroju i pytań. Ogólnie odpisuje na prawie każde pytanie tylko trzeba "chwile" poczekać. Po prostu Oli to taki wieczorny leniwiec i czym później, tym bardziej spada jej tępo odpisywania. :D

Post autor: ZgadujCoRobieMyslacoTobie » śr mar 15, 2023 4:16 am

A co Ty jej tak bronisz? - dla mnie jest generalnie mega słaba i jakby chciała sobie pogadać to myślę że jest sporo innych portali.

Scream

Post autor: Scream » śr mar 15, 2023 6:40 am

ZgadujCoRobieMyslacoTobie pisze:
śr mar 15, 2023 4:16 am
A co Ty jej tak bronisz? - dla mnie jest generalnie mega słaba i jakby chciała sobie pogadać to myślę że jest sporo innych portali.
Jest delikatna różnica między bronieniem, a brakiem zgody z jakąś opinią. Nie bronię Ci mieć własnego zdania. Nakreśliłem tylko jak ja to widzę, a jako, że bywam u niej częściej niż Ty, bo wybacz, ale kompletnie Cię nie kojarzę, to mogę się bardziej sensownie wypowiedzieć o zachowaniu tej dziewczyny na swoich transmisjach. Ogólnie nie ma tu wytycznych co musi dziewczyna robić na transie, żeby móc tutaj nadawać, także nie rozumiem skąd u Ciebie taka chęć ustalania, kto ma tutaj prawo nadawać, a kto nie. Tym bardziej, że Oli nie jest pierwszą dziewczyną, która tutaj oferuje wyłącznie rozmowy. O czym dobrze wiesz, bo założyłeś temat dotyczący AWAQE, a Ania podobnie transmituje. :)

Post autor: ZgadujCoRobieMyslacoTobie » czw mar 16, 2023 3:29 pm

Cóż - dla mnie między Anią a Twoja_Oli różnica jest kolosalna. Masz prawo mnie nie kojarzyć - z Twoja_Oli byłem nawet na dwóch priv. Rzeczywiście niewiele ale wystarczająco żeby wyrobić sobie opinię i żeby ta opinia była mocno negatywna...

Zororoooororroo19

Post autor: Zororoooororroo19 » pt lip 07, 2023 9:29 pm

Ktoś wie co się dzieje z Oli?

Scream

Post autor: Scream » czw lip 13, 2023 8:28 pm

Zororoooororroo19 pisze:
pt lip 07, 2023 9:29 pm
Ktoś wie co się dzieje z Oli?
Nie wszystkie, ale większość fajnych dziewczyn pouciekała...może Oli też ;] A długo już jej nie ma?

Szymonik18

Post autor: Szymonik18 » pt sie 11, 2023 4:49 am

👍

micha_naturysta

Post autor: micha_naturysta » wt paź 03, 2023 10:51 pm

Skoda czasu. Moim skromnym zdaniem - nie warto.

ODPOWIEDZ