Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Laura_Palmer

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
(nie)dobry_duszek

Re: Laura_Palmer

Post autor: (nie)dobry_duszek » ndz sie 18, 2019 8:11 pm

Wiele osób zarzuciło mi kłamstwo, więc czas na konkrety...

Rzekome zdjęcie Laury znajdujące się na jej profilu SU
Obrazek

Kolejne zdjęcie z tej samej sesji znalezione gdzieś daleko w Rosji i jest tam tego więcej.
Obrazek

To też jest Laura? :lol:

Do Laury
Starsza Pani z Ciebie a odstawiasz takie dziecinne numery. Po co? Naprawdę myślałaś, że nikt się nie zorientuje i dalej wszyscy będą się zachwycać "Twoimi" seksi fotkami?

Do fanów, zakochańców i reszty szczekających piesków Laury
Jesteście robieni perfidnie w konia i tak po ludzku, nawet mi was trochę żal...

pazior

Post autor: pazior » pn sie 19, 2019 9:30 am

Nie wiem po co te haloo? przecież Ona nie ma na celu udowadniania każdemu że to ona jest na tym zdjeciu? jak większość dziewczyn dodała fotki dla nie poznak Boli Cie to bo też się nabrałeś ? zakochałeś sie w jej fotkach ? Nie jest ona pierwszą ani ostatnia która umieszcza swoje zdjęcia w profilu, z tym ze u niej widać gołym okiem że to nie jest Ona. Laura mogła by spokojnie zrobić jakieś swoje fajne zdjęia do profilu bo niczego jej nie brakuje, jak na dojrzałą 40 plus trzyma sie całkiem dobrze, mogła chociaż dobrać zdjęcia miej przypałowe bo troszke przesadziła z różnicą wieku, kobiety nie od dzisiaj stosują na nas sztuczki żeby się odmłodził to jest jedna z tych metod :D

(nie)dobry_duszek

Post autor: (nie)dobry_duszek » pn sie 19, 2019 12:24 pm

,
pazior pisze:
pn sie 19, 2019 9:30 am
Nie wiem po co te haloo? przecież Ona nie ma na celu udowadniania każdemu że to ona jest na tym zdjeciu? jak większość dziewczyn dodała fotki dla nie poznak Boli Cie to bo też się nabrałeś ? zakochałeś sie w jej fotkach ? Nie jest ona pierwszą ani ostatnia która umieszcza swoje zdjęcia w profilu, z tym ze u niej widać gołym okiem że to nie jest Ona. Laura mogła by spokojnie zrobić jakieś swoje fajne zdjęia do profilu bo niczego jej nie brakuje, jak na dojrzałą 40 plus trzyma sie całkiem dobrze, mogła chociaż dobrać zdjęcia miej przypałowe bo troszke przesadziła z różnicą wieku, kobiety nie od dzisiaj stosują na nas sztuczki żeby się odmłodził to jest jedna z tych metod :D
Po to te hallo, by demaskować takie kłamczuchy.
Sam widziałem co najmniej dwa razy, jak zapewniała, że to jej oryginalne zdjęcia. I co? I okazało się, że to wielka ściema.
Macie pretensje do mnie, że pokazałem kłamstwo a nie macie pretensji do laski, która z pełną premedytacją robi was w wała?
Jak Wam napluje w twarz, to też powiecie, że tylko deszcz pada? Czy jak ktoś zostaje zakochańcem to automatycznie przestaje myśleć?

Mam pełną świadomość, że większość lasek traktuje oglądających jak ostatnich idiotów, którzy łykną każdy kit, ale to nie znaczy, że muszę wszystko akceptować.
Ja nie lubię być robiony w wała, ale jak Ty lubisz takie klimaty, to baw się dobrze...
Ostatnio zmieniony wt sie 20, 2019 11:42 am przez (nie)dobry_duszek, łącznie zmieniany 1 raz.

pazior

Post autor: pazior » pn sie 19, 2019 2:57 pm

Rozumiem twoje rozżalenie, ale jedna rada ode mnie "nie angażuj się w znajomości z cam girl to nie będziesz czuł się zawiedziony" serio oczekujesz od panienek które przychodzą zarobić troche hajsu szczerości ? Nie mają obowiązku mówić prawdy, przecież to internet, tu każdy może być kim chce, Laura jest( Laura_Palmer) wykreowana postacią lat 20! a w życiu realnym Panią x po przejściach w średnim już wieku.
Jedynie co można jej zarzucić to głupote, że sciagnełą zdjecia z internetu i podaje się za kogoś innego, lekka przesada :lol: i tu sie z tobą zgodze:)

milutki187

Post autor: milutki187 » pn sie 19, 2019 11:24 pm

tak tak jej zdjecia :lol:

_Valentino_

Post autor: _Valentino_ » wt sie 20, 2019 4:11 pm

digitus_medius pisze:
czw sie 01, 2019 11:29 pm
ehhh.... czy wy w ogóle wiecie do czego służy bidet ? :twisted:
Tobie pewnie do napicia się wody i spożywania posiłków :D

Anthuan67

Post autor: Anthuan67 » wt sie 20, 2019 4:47 pm

Nie polecam, nie sympatyczna, wyniosła

Sasvuatch_

Post autor: Sasvuatch_ » ndz gru 01, 2019 4:51 pm

_Valentino_ pisze:
sob lip 06, 2019 11:29 pm
Pffff pisze:
sob cze 29, 2019 2:22 am
Nie Polecam!

Nie polecam bo??? Rozwiń się..... Pewnie myślałeś ,że będzie twoja za 100 żetonów i dostałeś kosza miernoto :lol:

Ja tam polecam za wszystko tzn. za ciało ,wdzięk ,intelekt i podejście do widza:)
Ja także Nie Polecam , Ciało poprawiane jak ktoś lubi sztuczne plastiki to brawo , wdzięku i intelektu można szukać , na pewno na tych transmisjach Nie znajdziesz . Strasznie nastawiona na żeton , Nie wykonuje Celu . Szkoda czasu jak Nie sypiesz to cie Nie widzi

Maddie

Post autor: Maddie » śr gru 04, 2019 1:25 pm

Sasvuatch_ pisze:
ndz gru 01, 2019 4:51 pm
_Valentino_ pisze:
sob lip 06, 2019 11:29 pm
Pffff pisze:
sob cze 29, 2019 2:22 am
Nie Polecam!

Nie polecam bo??? Rozwiń się..... Pewnie myślałeś ,że będzie twoja za 100 żetonów i dostałeś kosza miernoto :lol:

Ja tam polecam za wszystko tzn. za ciało ,wdzięk ,intelekt i podejście do widza:)
Ja także Nie Polecam , Ciało poprawiane jak ktoś lubi sztuczne plastiki to brawo , wdzięku i intelektu można szukać , na pewno na tych transmisjach Nie znajdziesz . Strasznie nastawiona na żeton , Nie wykonuje Celu . Szkoda czasu jak Nie sypiesz to cie Nie widzi
Lary nie ma prawie pół roku, a ty sobie przypomniałeś ze nie poelcasz? :roll: opóźniony masz zapłon czy co?
Laura, była bardzo komunikatywną osoba i w jej przypadku żeton nie był najważniejszy z każdym chętnie pogadała.
Sztuczny plastik serio z ktorej strony? jak ona nawet paznokci nie miała sztucznych.
Lautra to " Fajna i inteligentna kobieta "

Rower_Kurwica

Post autor: Rower_Kurwica » pn gru 23, 2019 1:29 am

Czego nie mozna powiedzieć o Tobie Maddie 8-)

ODPOWIEDZ