Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Aleksandra_ to NITA_su

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
JackRyan

Re: Aleksandra_ to NITA_su

Post autor: JackRyan » pn sty 16, 2023 12:58 am

klara12 pisze:
pn sty 16, 2023 12:06 am
Siostra to moze jej byc ale to nie ta sama osoba , bo glosem roznily sie bardzo , bielizna i bizuteria ta sama ale po glosie to inne osoby :)
Taaa siostra... bliźniaczka XD Głos zmieniła i udawała chyba niby ukrainkę

CierpieniaMlodegoWertera

Post autor: CierpieniaMlodegoWertera » pn sty 16, 2023 3:25 am

klara12 pisze:
pn sty 16, 2023 12:06 am
Siostra to moze jej byc ale to nie ta sama osoba , bo glosem roznily sie bardzo , bielizna i bizuteria ta sama ale po glosie to inne osoby :)
Po prostu cicho mówiła i powoli haha dobra jest w udawanie

LORD_VADER88

Post autor: LORD_VADER88 » czw sty 19, 2023 8:40 pm

Idiotka robiła dziś po raz setny grupowa razem z tym swoim chudym Ukraincem,coś źle kliknela i zamiast grupowej wszystko było na transmisji ogólnej.
Także pokaralo ja za to udawanie,naciągane grupy i te wszystkie sciemy!!!!

KonserwatorMilfow

Post autor: KonserwatorMilfow » pt sty 20, 2023 5:34 pm

LORD_VADER88 pisze:
czw sty 19, 2023 8:40 pm
Idiotka robiła dziś po raz setny grupowa razem z tym swoim chudym Ukraincem,coś źle kliknela i zamiast grupowej wszystko było na transmisji ogólnej.
Także pokaralo ja za to udawanie,naciągane grupy i te wszystkie sciemy!!!!
Ktoś jeszcze na to chodzi? Ile można walić gruche do tej samej laski?

Wolf_321

Post autor: Wolf_321 » czw sty 26, 2023 5:03 pm

Wielkie brawa dla gościa który wczoraj na chacie wprost i konkretnie napisał tej debilce parę słów prawdy.Az miło było patrzeć jak dostawała szału bo nie mogła Cię zbanowac.
Ona jest tak głupia,że za pisanie na chacie zaczęła straszyć policja,prokuratura i więzieniem.
NITA to,że jesteś mega jebnieta w mózg to wszyscy wiedzą,ale z każdą kolejną transmisja udowadniasz że nadajesz się już tylko do leczenia w zakładzie zamkniętym!!!

JackRyan

Post autor: JackRyan » pt sty 27, 2023 6:48 pm

Gdy nie robi tych swoich grupowych to widzów u niej jak na lekarstwo...

Dzisiaj nadaje bez peruki. Niedowiarki mogą sobie teraz zobaczyć że Aleksandra i Nita to jedna osoba :)

Xxniezamalyx

Post autor: Xxniezamalyx » czw mar 09, 2023 9:21 pm

Już myślałem, że tylko dla knie to przejaw niesamowitej głupoty i patologii, ale widzę, że nie jestem sam

Franc_Maurer

Post autor: Franc_Maurer » ndz mar 12, 2023 9:27 am

Xxniezamalyx pisze:
czw mar 09, 2023 9:21 pm
Już myślałem, że tylko dla knie to przejaw niesamowitej głupoty i patologii, ale widzę, że nie jestem sam
Akurat w jej przypadku niesamowita głupota i patologia,to bardzo delikatne określenie.
Zastanawia mnie co bierze,bo takie głupoty jak ona pierdoli to tylko na niezłym haju ....Ale nadal są frajerzy którzy dają się naciągnąć na te jej ustawki.

KojaK666

Post autor: KojaK666 » pt mar 24, 2023 4:55 pm

Ostatnio wyrywa 50 latków ze wsi, wszyscy uwaga z ogolonymi jajami :D
i najlepsze jest to, że jak niby czeka kiedy ktoś będzie szedł, to trwa to chwile, czasem jeszcze jeden nie zdąży pójść już drugi idzie na tym zadupiu gdzie stoi. natomiast jak już niby wyrwie typa, to z gołymi cyckami w koło auta lata, rucha się przed samochodem i kurwa nikt nie idzie :D no szok :D

Xxniezamalyx

Post autor: Xxniezamalyx » ndz kwie 30, 2023 10:53 pm

Tymczasem banda idiotow znowu daje się nabierać na jej żałosne ustawki i "mężczyzna wyraził zgodę na udostępnianie wizerunku "

ODPOWIEDZ