Taaa siostra... bliźniaczka XD Głos zmieniła i udawała chyba niby ukrainkę
Aleksandra_ to NITA_su
-
-
Idiotka robiła dziś po raz setny grupowa razem z tym swoim chudym Ukraincem,coś źle kliknela i zamiast grupowej wszystko było na transmisji ogólnej.
Także pokaralo ja za to udawanie,naciągane grupy i te wszystkie sciemy!!!!
-
Ktoś jeszcze na to chodzi? Ile można walić gruche do tej samej laski?LORD_VADER88 pisze: ↑czw sty 19, 2023 8:40 pmIdiotka robiła dziś po raz setny grupowa razem z tym swoim chudym Ukraincem,coś źle kliknela i zamiast grupowej wszystko było na transmisji ogólnej.
Wielkie brawa dla gościa który wczoraj na chacie wprost i konkretnie napisał tej debilce parę słów prawdy.Az miło było patrzeć jak dostawała szału bo nie mogła Cię zbanowac.
Ona jest tak głupia,że za pisanie na chacie zaczęła straszyć policja,prokuratura i więzieniem.
NITA to,że jesteś mega jebnieta w mózg to wszyscy wiedzą,ale z każdą kolejną transmisja udowadniasz że nadajesz się już tylko do leczenia w zakładzie zamkniętym!!!
Ona jest tak głupia,że za pisanie na chacie zaczęła straszyć policja,prokuratura i więzieniem.
NITA to,że jesteś mega jebnieta w mózg to wszyscy wiedzą,ale z każdą kolejną transmisja udowadniasz że nadajesz się już tylko do leczenia w zakładzie zamkniętym!!!
-
Już myślałem, że tylko dla knie to przejaw niesamowitej głupoty i patologii, ale widzę, że nie jestem sam
-
Akurat w jej przypadku niesamowita głupota i patologia,to bardzo delikatne określenie.Xxniezamalyx pisze: ↑czw mar 09, 2023 9:21 pmJuż myślałem, że tylko dla knie to przejaw niesamowitej głupoty i patologii, ale widzę, że nie jestem sam
Zastanawia mnie co bierze,bo takie głupoty jak ona pierdoli to tylko na niezłym haju ....Ale nadal są frajerzy którzy dają się naciągnąć na te jej ustawki.
Ostatnio wyrywa 50 latków ze wsi, wszyscy uwaga z ogolonymi jajami :D
i najlepsze jest to, że jak niby czeka kiedy ktoś będzie szedł, to trwa to chwile, czasem jeszcze jeden nie zdąży pójść już drugi idzie na tym zadupiu gdzie stoi. natomiast jak już niby wyrwie typa, to z gołymi cyckami w koło auta lata, rucha się przed samochodem i kurwa nikt nie idzie :D no szok :D
i najlepsze jest to, że jak niby czeka kiedy ktoś będzie szedł, to trwa to chwile, czasem jeszcze jeden nie zdąży pójść już drugi idzie na tym zadupiu gdzie stoi. natomiast jak już niby wyrwie typa, to z gołymi cyckami w koło auta lata, rucha się przed samochodem i kurwa nikt nie idzie :D no szok :D
-
Tymczasem banda idiotow znowu daje się nabierać na jej żałosne ustawki i "mężczyzna wyraził zgodę na udostępnianie wizerunku "