AnalNadia93
-
Re: AnalNadia93
Ja nie musze się z niczego budzić
Nie śmieć, jak sobie rady nie dajesz
Nie śmieć, jak sobie rady nie dajesz
-
Będę wpadał tak często jak tylko dam radę
Niespotykana osoba, boskie ciało, przepiękne oczy i wiele wiele więcej. Wyjątkowa reakcja na lush, powiem szczerze, że najlepsza na SU. Nie mogę się doczekać kolejnej grupowej transmisji <3

Witam Wszystkich ! Karolinka jest przecudna ! do tego jest przede wszystkim sobą ! ! nigdy nie widziałem żeby cokolwiek udawała jeżeli nie ma na coś ochoty to mówi albo tego wcale nie robi! nie jest że ktoś da 100 żetonów więcej i od razu robi !! NIE !!!
Wiadomo zawsze się znajdzie jakiś debil któremu coś nie pasuje ! to nie jest nasza służąca żeby wykonywać nasze rozkazy ! zapamiętajcie ! bo co niektórym jebie się w tych małych główkach ! pozdrawiam
Wiadomo zawsze się znajdzie jakiś debil któremu coś nie pasuje ! to nie jest nasza służąca żeby wykonywać nasze rozkazy ! zapamiętajcie ! bo co niektórym jebie się w tych małych główkach ! pozdrawiam
. A może z nią byłeś co heh I nie możesz dać sobie rady zajmnij się tym coo maszkieleckie pisze: ↑pn cze 17, 2019 10:27 amWitam Wszystkich ! Karolinka jest przecudna ! do tego jest przede wszystkim sobą ! ! nigdy nie widziałem żeby cokolwiek udawała jeżeli nie ma na coś ochoty to mówi albo tego wcale nie robi! nie jest że ktoś da 100 żetonów więcej i od razu robi !! NIE !!!
-