Hahahahaha otóż to! syczy, jęczy nawet jak lush nie wibruje. takie są najgorsze bo nigdy nie wiesz kiedy oszukuje a kiedy serio jej dobrze, bez sensu, omijam szerokim łukiem od dawna tą panne
_sagia_ najbardziej opryskliwa dzieczyna na su !!!!
-
Re: _sagia_ najbardziej opryskliwa dzieczyna na su !!!!
Pewnie dlatego ,że cię zbanowałam :) i nikt cię o opinie nie pytał .mlodaparka21 pisze: ↑czw lip 14, 2022 1:13 pmHahahahaha otóż to! syczy, jęczy nawet jak lush nie wibruje. takie są najgorsze bo nigdy nie wiesz kiedy oszukuje a kiedy serio jej dobrze, bez sensu, omijam szerokim łukiem od dawna tą panne
Temat syczenie mamy wyjąsniony , lush zawsze jak go mam widać że świeci i na ekranie widać rózowy ruszający się pasek - czyli lush wibruje i działa ;*
Skoro czesałam włosy i ktoś przelał w tym czasie to się tak nałożyło ;D
Na prawdę dziewczyn tu jest bardzo dużo , ja na prawdę nie zmuszam nikogo aby oglądał mnie - już to pisałam i mówiłam :)
Nadal będę nadawać , nadal będę szczera , nadal będę 'syczeć' mając w sobie lusha .
Pozdrawiam ;*
-
Sagia nie chce mi się wierzyć,że jesteś taka tępa więc nie udawaj.
Chodzi o to że lush nie wibruje ty czeszesz włosy i robisz MMM AHH MMM AHH
I zawsze to brzmi tak samo MMM AHH MMM AHH czy czeszesz włosy czy masz lusha CAŁY CZAS to samo MMM AHH XD
Staraj się być chodź trochę wiarygodna i jęczeć wtedy kiedy ktoś wibruje a nie siedząc normalnie.
Bez odbioru.
Chodzi o to że lush nie wibruje ty czeszesz włosy i robisz MMM AHH MMM AHH
I zawsze to brzmi tak samo MMM AHH MMM AHH czy czeszesz włosy czy masz lusha CAŁY CZAS to samo MMM AHH XD
Staraj się być chodź trochę wiarygodna i jęczeć wtedy kiedy ktoś wibruje a nie siedząc normalnie.
Bez odbioru.
hmmm , co tym razem zabolało na mojej transmisji ? Ban jakiś czy odbiór pozytywny jej ? Bo ty nie byłeś dziś na pewno u mnie na privku ani na grupie , a jak wszyscy doskonale wiemy buźkę pokazuję tylko tam ;). Skoro Ci nie podeszło moje czoło i jak to nazwałeś nochal , to mam nadzieję że więcej nie wrócisz jako gość na moją transmisje :D. Miłego wieczoru u mniej brzydszej modelki ;P.znudzonekurewki pisze: ↑pt gru 09, 2022 5:17 pmWielkie czoło i wielki nochal :( a skusiło mnie ciało
Zespół odstawienny można boleśnie przechodzić, dlatego ostatecznie woli Cię oglądać. :D Tak poza tym doceniam, że jako jedna z niewielu udzielasz się na forum i potrafisz się zmierzyć z krytyką na swój temat. Wiadome jest, że jeśli komuś nie podoba się Twoja uroda, to może śmiało szukać kogoś bardziej w jego typie.
Nie wiem co jest złego w tym, że ktoś z kim jest albo ktoś kogo lubi, dostaję bilet za free. Też bym dał na jej miejscu bilet dziewczynie albo osobie z którą dobrze mi się piszę, gdyby chciała wbić na moją grupkę. I wątpię też, że ktoś byłby z osobą, która musi ją na każdym kroku pilnować. Także wydaję mi się, że takie sytuację są zapewne sporadycznie z jej chłopakiem na grupie i nie chodzi tutaj o kontrolowanie/pilnowanie, ale może się mylę.dozabawy223 pisze: ↑pn kwie 25, 2022 3:50 pmA to z facetem to prawda ze ją pilnuje na ogóle i na grupie,zawsze dostaje bilet za free
-
Raz byłem na grupie zobaczyć twarz i stwierdzam ze się zawiodłem, zadnego bana nie dostałem.
Skusiło Mnie ciało ale wielki nochal i czoło...no cóż spory zawód co do twarzy.
-
jestes okropny taka maruda siedzaca w krzakach ktora ma czelnosc komentowac dziewczyne ktora jest ok. ile tty masz lat dziecko ze nie wiesz ze niektore przymyslenia lepiej zostawic dla siebie. nochal i nochal jedno i to samo, pokaz sie adonisie , posmiejemy sie , powytykamy ci uszy , zęby albo fujare.znudzonekurewki pisze: ↑sob gru 10, 2022 2:07 pmRaz byłem na grupie zobaczyć twarz i stwierdzam ze się zawiodłem, zadnego bana nie dostałem.
-
Dobra pinokio nie płacz.romanbydgoszcz pisze: ↑sob gru 10, 2022 3:26 pmjestes okropny taka maruda siedzaca w krzakach ktora ma czelnosc komentowac dziewczyne ktora jest ok. ile tty masz lat dziecko ze nie wiesz ze niektore przymyslenia lepiej zostawic dla siebie. nochal i nochal jedno i to samo, pokaz sie adonisie , posmiejemy sie , powytykamy ci uszy , zęby albo fujare.znudzonekurewki pisze: ↑sob gru 10, 2022 2:07 pmRaz byłem na grupie zobaczyć twarz i stwierdzam ze się zawiodłem, zadnego bana nie dostałem.