Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

_sagia_ najbardziej opryskliwa dzieczyna na su !!!!

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
mlodaparka21

Re: _sagia_ najbardziej opryskliwa dzieczyna na su !!!!

Post autor: mlodaparka21 » czw lip 14, 2022 1:13 pm

Gilgamesh69 pisze:
pn lip 11, 2022 10:31 pm
MMM AH MMM AH przy czesaniu włosów xD
Hahahahaha otóż to! syczy, jęczy nawet jak lush nie wibruje. takie są najgorsze bo nigdy nie wiesz kiedy oszukuje a kiedy serio jej dobrze, bez sensu, omijam szerokim łukiem od dawna tą panne

_sagia_

Post autor: _sagia_ » czw lip 14, 2022 3:00 pm

mlodaparka21 pisze:
czw lip 14, 2022 1:13 pm
Gilgamesh69 pisze:
pn lip 11, 2022 10:31 pm
MMM AH MMM AH przy czesaniu włosów xD
Hahahahaha otóż to! syczy, jęczy nawet jak lush nie wibruje. takie są najgorsze bo nigdy nie wiesz kiedy oszukuje a kiedy serio jej dobrze, bez sensu, omijam szerokim łukiem od dawna tą panne
Pewnie dlatego ,że cię zbanowałam :) i nikt cię o opinie nie pytał .
Temat syczenie mamy wyjąsniony , lush zawsze jak go mam widać że świeci i na ekranie widać rózowy ruszający się pasek - czyli lush wibruje i działa ;*
Skoro czesałam włosy i ktoś przelał w tym czasie to się tak nałożyło ;D
Na prawdę dziewczyn tu jest bardzo dużo , ja na prawdę nie zmuszam nikogo aby oglądał mnie - już to pisałam i mówiłam :)
Nadal będę nadawać , nadal będę szczera , nadal będę 'syczeć' mając w sobie lusha .
Pozdrawiam ;*

Gilgamesh69

Post autor: Gilgamesh69 » czw lip 14, 2022 5:35 pm

Sagia nie chce mi się wierzyć,że jesteś taka tępa więc nie udawaj.
Chodzi o to że lush nie wibruje ty czeszesz włosy i robisz MMM AHH MMM AHH
I zawsze to brzmi tak samo MMM AHH MMM AHH czy czeszesz włosy czy masz lusha CAŁY CZAS to samo MMM AHH XD
Staraj się być chodź trochę wiarygodna i jęczeć wtedy kiedy ktoś wibruje a nie siedząc normalnie.
Bez odbioru.

znudzonekurewki

Post autor: znudzonekurewki » pt gru 09, 2022 5:17 pm

Wielkie czoło i wielki nochal :( a skusiło mnie ciało

_sagia_

Post autor: _sagia_ » pt gru 09, 2022 6:59 pm

znudzonekurewki pisze:
pt gru 09, 2022 5:17 pm
Wielkie czoło i wielki nochal :( a skusiło mnie ciało
hmmm , co tym razem zabolało na mojej transmisji ? Ban jakiś czy odbiór pozytywny jej ? Bo ty nie byłeś dziś na pewno u mnie na privku ani na grupie , a jak wszyscy doskonale wiemy buźkę pokazuję tylko tam ;). Skoro Ci nie podeszło moje czoło i jak to nazwałeś nochal , to mam nadzieję że więcej nie wrócisz jako gość na moją transmisje :D. Miłego wieczoru u mniej brzydszej modelki ;P.

Scream

Post autor: Scream » sob gru 10, 2022 12:17 pm

_sagia_ pisze:
pn kwie 25, 2022 4:03 pm
Nie pozdrawiam i nie zapraszam na swoje transmisje . Jakby mi się coś nie podobało u kogoś to po prostu bym wyszła z trans i więcej nie wracała , u ciebie to na prawdę jest coś nie tak skoro ciągle do mnie wracasz.

Zespół odstawienny można boleśnie przechodzić, dlatego ostatecznie woli Cię oglądać. :D Tak poza tym doceniam, że jako jedna z niewielu udzielasz się na forum i potrafisz się zmierzyć z krytyką na swój temat. Wiadome jest, że jeśli komuś nie podoba się Twoja uroda, to może śmiało szukać kogoś bardziej w jego typie.
dozabawy223 pisze:
pn kwie 25, 2022 3:50 pm
A to z facetem to prawda ze ją pilnuje na ogóle i na grupie,zawsze dostaje bilet za free
Nie wiem co jest złego w tym, że ktoś z kim jest albo ktoś kogo lubi, dostaję bilet za free. Też bym dał na jej miejscu bilet dziewczynie albo osobie z którą dobrze mi się piszę, gdyby chciała wbić na moją grupkę. I wątpię też, że ktoś byłby z osobą, która musi ją na każdym kroku pilnować. Także wydaję mi się, że takie sytuację są zapewne sporadycznie z jej chłopakiem na grupie i nie chodzi tutaj o kontrolowanie/pilnowanie, ale może się mylę.

znudzonekurewki

Post autor: znudzonekurewki » sob gru 10, 2022 2:07 pm

Raz byłem na grupie zobaczyć twarz i stwierdzam ze się zawiodłem, zadnego bana nie dostałem.
Skusiło Mnie ciało ale wielki nochal i czoło...no cóż spory zawód co do twarzy.

romanbydgoszcz

Post autor: romanbydgoszcz » sob gru 10, 2022 3:26 pm

znudzonekurewki pisze:
sob gru 10, 2022 2:07 pm
Raz byłem na grupie zobaczyć twarz i stwierdzam ze się zawiodłem, zadnego bana nie dostałem.
jestes okropny taka maruda siedzaca w krzakach ktora ma czelnosc komentowac dziewczyne ktora jest ok. ile tty masz lat dziecko ze nie wiesz ze niektore przymyslenia lepiej zostawic dla siebie. nochal i nochal jedno i to samo, pokaz sie adonisie , posmiejemy sie , powytykamy ci uszy , zęby albo fujare.

znudzonekurewki

Post autor: znudzonekurewki » sob gru 10, 2022 5:52 pm

romanbydgoszcz pisze:
sob gru 10, 2022 3:26 pm
znudzonekurewki pisze:
sob gru 10, 2022 2:07 pm
jestes okropny taka maruda siedzaca w krzakach ktora ma czelnosc komentowac dziewczyne ktora jest ok. ile tty masz lat dziecko ze nie wiesz ze niektore przymyslenia lepiej zostawic dla siebie. nochal i nochal jedno i to samo, pokaz sie adonisie , posmiejemy sie , powytykamy ci uszy , zęby albo fujare.
Dobra pinokio nie płacz.

Seboll288

Post autor: Seboll288 » ndz maja 07, 2023 9:41 am

Ban mi za nic

ODPOWIEDZ