Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Chanel_5

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
Ozzfucker

Chanel_5

Post autor: Ozzfucker » ndz gru 04, 2022 9:49 pm

Laska wygląda naprawdę apetycznie i chciałem ją sprawdzić na privku. Problem w tym, że nie odpisuje na żadne pytanie na ogólnej i na priv też nie. W ogóle się zachowuje conajmniej dziwnie. Albo jest jakaś niedojebana umysłowo i nie czai ani po polsku ani po angielsku, albo gwiazdorzy i ma w dupie pytania. Tak czy siak dałem sobie z nią spokój, szkoda mi czasu i nerwów, jest parę innych naprawdę miłych i wartych żetonów super dup. Pozdrawiam.

Scream

Post autor: Scream » wt gru 06, 2022 5:58 am

Ozzfucker pisze:
ndz gru 04, 2022 9:49 pm
W ogóle się zachowuje conajmniej dziwnie. Albo jest jakaś niedojebana umysłowo i nie czai ani po polsku ani po angielsku, albo gwiazdorzy i ma w dupie pytania. Tak czy siak dałem sobie z nią spokój, szkoda mi czasu i nerwów, jest parę innych naprawdę miłych i wartych żetonów super dup. Pozdrawiam.
Trzeba było po rusku zagadać XD

Ozzfucker

Post autor: Ozzfucker » sob sty 07, 2023 3:08 am

Nie gadam po rusku, nie będę się uczył specjalnie dla laski, która jak to pisał J. Żulczyk: nie czai związku przyczynowo-skutkowego pomiędzy nożem, masłem i chlebem...😄

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » ndz sty 08, 2023 12:13 am

Dziewczyna rozmawia i rozumie po polsku i to nie jest Rosjanka a litwinka i jest to bardzo sympatyczna fajna dziewczyna to nie wiem co wy chcecie komuś zniechęcić chyba jej pobyt na su.

ODPOWIEDZ